Bank Asya 1.Lig 11.Hafta l Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan Yaman55, 27 October 2009, 01:35:51

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İlhan Ummak, sahiden ne iş yapar? Can Ulun'u yollamak için akla karayı seçenler sol bek diye kimleri almışlar? Can üst düzey futbolcu değildi, eyvallah da aldığın ondan iyi olsun, geçtim onun kadar olsun bari... Keza, Gökhan Kolomoç... Allah aşkına şu Can Özgür, belini çevirene kadar 50 tane çalım yiyor, Gökhan yüreğiyle oynuyordu hiç değilse, arada çıkıp gol de atıyordu. Turgut, gol atmanı zaten beklemiyorum da bari top sür be... Onu becer bari...

Yine de yüreğime söz geçmiyor, halen bekliyoruz umutla, ne umudumuz kalmışsa artık!!!

eLLis

Maçı izliyorum bizim oyuncuların düşünemiyor ne zaman ne yapacağını pas çıkarabilcekleri pozisonda bile mücadeleye giriyorlar düşünüp oynama yok hiç...

cem 55

abi bu ilhan ummak son yıllarda gördügüm en kötü transfer allahtan hoca cıkarttı  öküzü

Jnr.Serkan

yücel ejder hadi be at bi gol lütfen artık atın golleri.deplasmanda golde atamıyoruz :-\

Mehmetcan

Ollivanders

55sirinler55

can tüm macta galiba 15 foul felan yapmistir....her topa girisinde korkuyorum foul yapacak diye...az kala penalty veriyordu zaaten hakem

Mehmetcan

sedatbuyuk

altay penaltı kovalıyor gibi. 1, 2 olmadı, 3üncüde verir hakem. fırsat vermemek lazım.

Mehmetcan

Mehmetcan

berusa55

Yine dökülmeye iki top yapamamaya başladık...

Jnr.Serkan

Ollivanders