Samsunspor taraftar dernegınden acıklama...!

Başlatan söðütlübahçe, 20 October 2009, 18:28:05

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: since1965 - 20 October 2009, 21:28:54
Otoriter bir hoca olsun.Ligde her takımda para sorunu var ama hiç bir hoca paramız yok ondan sonuç böyle oldu demiyor:Disiplini olan bir hoca lazım.

Ercüment şansını kaybetti bence.

misafir

Ne ercûmenti allah aşkina ya .cerkezköysporda bile dikis tutturamamis adami tekrar takimin başina getirecez.her top son dakika direkten dönup ikili averajla ligde kalinmaz

Nuri Asan

zorla ercü diye diye getirecekler.
hoca önemlli değil bu kene yönetimden kurtulalım,yzy ölsün yeter

söðütlübahçe

jean

besim hocayi getirmek icin daha bekliyorlar anlamiyorum

34_55

arkadaşlar benim de duyduğum kadarıyla sağlam kaynaklardan takımdaki özellikle geçen yıldan kalanlar EN ÇOK HOCA OLARAK BESİM DURMUŞU istiyorlar buna emin olun ayrıcada tarfatra derneklerinede helal olsun diorum ben adamsınız adam büyük samsunsporlular....

özkan

Ertuğrul Sağlam

Siz ne derseniz deyin Yönetim bu istekler karşısında Üç Maymun'u oynar......

celebi

gozgoz yýlmaz

yÖNETİMİN sitemiz de dahil maalesef hiç bir taraftar oluşumunu ciddiye aldığını düşünmüyorum. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. taraftarı yük olarak görüyorlar.

özkan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 21 October 2009, 16:35:14
yÖNETİMİN sitemiz de dahil maalesef hiç bir taraftar oluşumunu ciddiye aldığını düşünmüyorum. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. taraftarı yük olarak görüyorlar.

METE_55

görürler yükü giresun maçında pazartesi akşam allaha dua etsinde TAHSİN KOSİFLE ,ERKUT TUTU, giresun bizi yenmesin..

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: METE_55 - 22 October 2009, 09:20:28
görürler yükü giresun maçında pazartesi akşam allaha dua etsinde TAHSİN KOSİFLE ,ERKUT TUTU, giresun bizi yenmesin..

bu mcda cok tepkı olacak cok ..!

celebi

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: celebi - 22 October 2009, 19:00:38
olmasıda lazım zaten

tahsıne cok kottu tepkı olcak cok.. ısemıyorlan bu taraftar senı..!