samsunspor.biz e teşekkürler

Başlatan silopilimuhsin, 14 October 2009, 11:30:26

« önceki - sonraki »

edmontdante

Muhsin Kardeşim,yüreğine sağlık.

SAMSUNSPOR'lu olmayanlar bilemezler bu hissi.Bu öyle böyle bir şey değil ancak yaşayan,hisseden bilir.Diğerleri bildiklerini söyleselerde sadece öyle zannediyorlardır.
Ben gözlerimle gördüm sendeki heyecanı Karabük maçında.Dediğin gibi bu kent ve kulüp bünyesinde yetki sahibi olanların çoğunda sende ki heyecanın onda birinin olduğuna inanmıyorum.

Ama bu şehirde bir SAMSUNSPOR bilinci gelişiyor.Bunda herkesin emeği var.Siteden tut taraftar gruplarına,SAMSUNSPOR sohbetlerinin yapıldığı mahalle esnaflarına kadar herkesin emeği var.

Benim oturduğum mahallede bulunan bir marketin oğlunun (Ki fb'li idi) Bolu maçından bu yana üzerindeki 55 numaralı SAMSUNSPOR formasını çıkarmaması bunun örneklerinden biri.Kendisine ŞİRİNLER'in yeni atkısından hediye ettim geçen hafta içinde.Bunun gibi başka örneklerde var çevremde.Zamanla bu iş olacak.Takım bu haldeyken bile bizler taraftar olarak ilerleme gösterebiliyorsak ki bu çok açık görünüyor takım rayına oturduğunda herşey çok daha güzel olacaktır.

yönetici

23 Yıllık Bir Aşk Hikayesi

Site üyelerimizin yakından tanıdığı, Şırnaklı, Samsunsporlu kardeşimiz Muhsin Bordoğan'ın kendi kaleminden Samsunspor ve Samsunspor aşkı...

http://www1.samsunspor.biz/haber-23_Yillik_Bir_Ask_Hikayesi-6519-

mehmet yılmaz

Sen de bize moral oluyorsun Muhsin, bu kara günler elbet birgün geçecek, Samsunspor bayrağı hak ettiği seviyelerde dalgalanacak.

Teşeekürler Samsunsporu olduğun için.

Ayrıca sane özelden de söyledim, seni Samsun'a davet eden Samsunspor Kulübü değilse bile Samsunspor'dur. Çünkü biz Samsunspor'uz, biz Samsunsporluyuz. Yönetimler geçicidir, baki olan hepimizin yüreğindeki sönmeyen Samsunspor sevdasıdır.

Kırmızı, beyaz, kara bir sevda üstelik...

babasamsunlu

İlla damar yazacanız dimi hocam .. :'(

Ajan

Alıntı yapılan: edmontdante - 15 October 2009, 02:17:39

Benim oturduğum mahallede bulunan bir marketin oğlunun (Ki fb'li idi) Bolu maçından bu yana üzerindeki 55 numaralı SAMSUNSPOR formasını çıkarmaması bunun örneklerinden biri.Kendisine ŞİRİNLER'in yeni atkısından hediye ettim geçen hafta içinde.Bunun gibi başka örneklerde var çevremde.Zamanla bu iş olacak.Takım bu haldeyken bile bizler taraftar olarak ilerleme gösterebiliyorsak ki bu çok açık görünüyor takım rayına oturduğunda herşey çok daha güzel olacaktır.

o kişi şuanda deplasman ateşi ile yanıp giresun maçını bekliyor şimdiden 17. haftadaki ordu deplasmanı için babasını ikna etmeye çalışıyor yavaş yavaş bu iş oluyor engin abi senin sayende mahallenin samsunspor aşkı doğdu o kişiye birde muhsin abimizi öğretirsek bu iş oldu demektir

samsunspor sevdalı yüreğine sağlık muhsin abi

mehmet yılmaz

Muhsin kardeşimizin futbolcu arkadaşı, Silopili dostumuzun üzerimizde yük bulunan emaneti olan 41 numaralı krampon bugün kargoya verilmiştir arkadaşlar. Konuyu takip edip, hassasiyet gösteren Samsun Kadıköyspor'a teşekkür ediyorum...

berusa55

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 15 October 2009, 17:50:43
Konuyu takip edip, hassasiyet gösteren Samsun Kadıköyspor'a teşekkür ediyorum...

edmontdante

Alıntı yapılan: ßy_azræl - 15 October 2009, 13:32:12
o kişi şuanda deplasman ateşi ile yanıp giresun maçını bekliyor şimdiden 17. haftadaki ordu deplasmanı için babasını ikna etmeye çalışıyor yavaş yavaş bu iş oluyor engin abi senin sayende mahallenin samsunspor aşkı doğdu o kişiye birde muhsin abimizi öğretirsek bu iş oldu demektir

Hepimize görev düşüyor bu konuda.Özellikle sizin jenerasyonu ateşlemek lazım ki bu da size düşüyor.Senin SAMSUNSPOR'lu yapacağın (Daha doğrusu o heyecanı sürekli hissedeceğine inandığın)  her gencin atkısı benden.

Tribün_ali

15 October 2009, 18:53:20 #24 Son düzenlenme: 15 October 2009, 19:20:06 samsuni
Bağımsız gerçek samsunspor tarftar sitesi insanı samsunspor sevgisini daha da çok bağlıyor samsunspor biz iyiki adminler varsınız  ;)

germencisse

gerçekten güzel bir yazı olmuş..bize böyle samsunsporlular lazım..gidipte pislik yapıp sövme ile fln..böyle samsunsporluluk olmaz..helal olsun sitemize yakışır..

ali ihsan

Muhsin kardeşimizin futbolcu arkadaşı, Silopili dostumuzun üzerimizde yük bulunan emaneti olan 41 numaralı krampon bugün kargoya verilmiştir arkadaşlar. Konuyu takip edip, hassasiyet gösteren Samsun Kadıköyspor'a teşekkür ediyorum...

Bende teşekkür ediyorum bende ....

YaşarDoğu

Konuyu takip edip, hassasiyet gösteren Samsun Kadıköyspor'a teşekkür ediyorum...

jean

muhsin abi kume dustugumuze simdi senin icin dahada cok uzuldum

Oflu

Muhsin abi muhtesemsin. Yazdigin seyler su gibi akti, okurken bir kelimeyi bile tekrarlamadan gectim. Bence siteye devamli olarak yaz, bak arkadaslar senin kaleminden Samsunsporu sitenin ana sayfasina yükledi  ;D
Bizide kendinden mahrum birakma, hakkimi helal etmem bak sonra  ;D