Hayrettin ile Özyazanlar'ın Ne Farkları Var?

Başlatan gozgoz yýlmaz, 11 October 2009, 19:40:24

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

bunlarla birgün yolda karşılarşırsam eğer yaradana sığınıp ne verdiyse öyle bir kafa koyacam ki bi daha samsun deyince kaçacak delik arasın adilerr...
karabük ve bolu maçlarında sırf tarafatarın inadına turgut  çıkarıp sercanı sokan maç 3-0 ken bile hakan akmanı çıkarıp yerine  sefayı koyan  birak teknik direktörlüğü kapıya bekçi yapmayacağımız adam tutmuş bize deplasman fobimiz var diyor..lan ne fobisi kel ve fodull bamya suratlı ne fobisi...sen topunu oynuyormusun da fobimiz var olmadı diyorsun..hani 2 topun  direkten dönmüştür adamların kalecileri 3 topu çizgiden çıkarmıştır da sen tesadüfen bir gol yiyip kaybetmişsindir anlarım fobiyi..
Hiçbir suçu yokken seyircilerinin tarafatarımıza sövmesine sebeb olduğun "badanaspor" un kalecisi eve koşarak gitmiş hiç terlemediği için  >:( >:( >:( >:( >:(
lanet olsun sizin gibi yediği tasa edenlere...lanet olsun sizin gibi paraya tapan ruhsuzlara..
Allahım artık kurtarsın sizin gibilerin elinden şu biricik takımımızı..

pitbul055

ercüment bunlardan farklımıydı.nekadar korkak hoca varsa bize geliyor

harbisamsunsporlu5517

hocaya kızmayın abı hocanın sucu yok burda huzur yok hırsız,srfsız namussuz nkdr kötu adam varsa samsunspor camıasının içine sızmış bikere nolursa olsun basarı gelmez ertugrul sağlam gibi basarılı hocamız varken bile istenilen futbol oynanamıyordu huzur sart basarlı olmak için huzur lazımmm göruyoruz kayserısporun bursasporun halini halkının nekadar huzurlu oldugunu

AntZ

Hayrettin hoca son anda sevdirdi kendini bana; istifa ettiği zaman... İstifası son derece onurlu, gururlu ve bir teknik ditektöre yakışan şekildeydi. Yapamıyorsan zamanında gitmesini de bileceksin. Aynı onurlu ve gururlu davranışı beklediğimiz teknik direktörün yanında sayılacak çok isim var. Onların ürettiği bahaneleri gördükçe Hayrettin hocanın davranışının büyüklüğünü daha iyi anlıyor insan. Hayrettin hocam, teknik direktör değildin ama büyük saygı duyuyorum sana, adammışsın. Yolun açık olsun.

harbisamsunsporlu5517

12 October 2009, 13:55:41 #19 Son düzenlenme: 12 October 2009, 13:58:02 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: Ant55 - 12 October 2009, 13:52:52
Hayrettin hoca son anda sevdirdi kendini bana; istifa ettiği zaman... İstifası son derece onurlu, gururlu ve bir teknik ditektöre yakışan şekildeydi. Yapamıyorsan zamanında gitmesini de bileceksin. Aynı onurlu ve gururlu davranışı beklediğimiz teknik direktörün yanında sayılacak çok isim var. Onların ürettiği bahaneleri gördükçe Hayrettin hocanın davranışının büyüklüğünü daha iyi anlıyor insan. Hayrettin hocam, teknik direktör değildin ama büyük saygı duyuyorum sana, adammışsın. Yolun açık olsun.
kimsenın gunahına gırmenın anlamı yok bence bu hocamızda onurlu,gururlu adam gıbı adam hersey bnm dedıgım gıbı suclularda onursuzlarda bellidir

AntZ

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 12 October 2009, 13:55:41
kimsenın gunahına gırmenın anlamı yok bence bu hocamızda onurlu,gururlu adam gıbı adam hersey bnm dedıgım gıbı

Doğru sölüyorsun sevgili kardeşim de, bu huzuru bozan adamları yönetim temizlemiyorsa başta yönetim, hoca yumruğunu masaya vurup gönderemiyorsa da yanında hoca da suçludur. Sözünü geçiremiyorsan durmanın anlamı da yok, kaldı ki Ertuğrul Sağlam da aynı sebepten gitti. Zaten teknik direktörün yanında yönetimi ve senin dediğin gibi huzuru bozan adamları kastettim ben de...

Nuri Asan

alex fergusonda gelse deplasmanda maç alamayız.tek sorunumuz psikolojik.takıma acil bir tane işi bilen bir psikyatris şart

Sioux

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 12 October 2009, 14:52:32
alex fergusonda gelse deplasmanda maç alamayız.tek sorunumuz psikolojik.takıma acil bir tane işi bilen bir psikyatris şart

gerek yok, yönetimde herşeyi bilen adam var ya, o halleder, herşeyi başarır o.

Yaman55

hayrettinin zamanında takım daha çok koşuyordu

Ertuğrul Sağlam

Birçok kişi beğenmesede ben Hayrettin Gümüşdağ'ı bir sebepten dolayı beğeniyordum.
Hayrettin Gümüşdağ döneminde takımda müthiş kondisyon vardı ve futbolu göze hoş gelmese bile takım son dakikaya kadar mücadele ediyordu,

Ama gelgelelim Turhan Özyazanlar'a takımda ne kondisyon var nede göze hoşgelen bir futbol nede bir sistem,

Samsunspor Yönetiminin bu hocayı biran önce gönderip takımı toparlayacak takımı cesaretlendirecek motive edecek futbolculara söz geçirecek bir hoca alması gerek geçen zaman aleyhimize işliyor........[/i]

radikal-fma

hayrettin gümüşdağ takımı fizik kondisyon olarak üst seviyeye çıkarmıştı. o dönem sakatlıklar yaşanmaması bunun göstergesi ama taktik zayıftı. turhan hocaya gelince tamam efendi adam sıradan takımları bir yerlere getirmiş sabırla bekleyeceğiz samimiyetine güveniyorum bizim asıl sorunumuz karaktersiz bir kaç futbolcu sercan turgut ve sefa acilen kadro dışı bırakmalıyız

34_55

besim durmuş burada beyler samsunda adam kasımpaşayı lige çıkardı daha ne duruyorsun sözde yönetim yolla artık şu turan hocayı..

özkan

PRO XL 86 Lisanslının biri hergün çittlikte biri gelsede benle konuşsa diye milletin gözünün içine bakıyor iiki üç gün önce geçtim yanından bi baktım la bu bay pro lisans,baktım baktım oda bana baktı bi iyce yanıan gelceğimi sandı herhalde  ;D

Kimlere muhtacız ey ya Rabbim..!!!

babasamsunlu

Besim hoca adam gibi adam..bu yönetimle çalışmaz diye düşünüyorum...ama inşallah samsunsporluluğu ağır basar ve takımımızın başına o gelir..

emoh55

ZIYA DOGANI KACIRMICAKTI YONETIM BIZIM HOCA SAKIN BIRI GEREKTIGINDE AGIRLIGINI KOYMASI LAZIM BUNLARA OYLE BI EGITIM VERMELIKI >:(