Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

sersa

ne bok var bu hakan koçarslanda ya her hafta oyuna alıyosun ne yapmış bu adam bu zamana kadar hoca of yaa

Ollivanders

bu takıma resmen darbe yapılmalı. Yonetimi hocası futbolcusu ile. Senin ******* hoca hakan kocarslan aldırcak dimi macı ya soverim boyle hocaya ben . !!!!!! ******* hoca diye seni getirenlerin.

estalpi

hoca bunları görmüyorkiiiii...... adamlar yol geçen hanı yaptı defansı.... biz kendi sahamızda baya iyiiii defans yapıyoruz ama deplasmanda samsun ankara karayolu mübarek.... seneye üzülmeyin arkadaşlar bütün maçlara gideriz.....
tokatspor çorumspor pazarspor neyse artık.... polyannacılık yapalım bariiiii.....mutlu olalım...
hocayı varya kovmasan gitmez bu adam..... kovun gitsin.takımın başına adam gibibiri gelsin.hiç değilse taraftar ona güvensin... diyelimki bu adam var içimiz rahat....

King1965

hakan da cıktı.. Saakatlandımı sımdı hakan

55JNR55

ne hakan hacı'yı alıyosun ******* evladı mal herif bu adam tptan anlıyosa benden *** insan olmasın töbe yaaa

Dartagnan

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 18 October 2009, 15:36:03
ARKADASLAR ıNANILıMmmmm   Bız :Bu MaCı Alırız :

her deplasmanda ınandık ama bız galıbıyetten baska herseyı aldık  kusura bakma da :D

sersa

******* ya gttin hacı bektaşoğlunu çıkarıp faulden başka bişey yapmayan hakan koçarslanı aldın mal mısın hoca off offff

berusa55

Hoca senin yaptığın işe! Zaten olmayan orta sahayı iyice adamlara verdik bu değişiklikle!

Ollivanders

babasamsunlu

moral bozmamak elde değil ama  bozmayalım yinede iyi düşünelim iyi olsun..ilk yarı böyle bitrese ikinci yarı atarız diyorum...

Gaziosmanpaşalı3455

BEN HOCA OLACAM DEPLASMANDA PUAN ALAMIMIŞ BU TAKIMI EV YÜZÜNE HASRET BIRAKIM PASO KAMP HEMDE NE KAMP BELENE KAMPI HESABI

harbisamsunsporlu5517

yönetım defollllllllll hocanı da al defollllllllllll

King1965

YAGMURDA CAMURDA ÖLUMUNE INANDIK BIZ BU GUN BU MACI ALACAGIZ ÖYLE BÖYLE... EGER ALIRSAK BENI TEBRIK EDIN ARKADASLAR :D :P

estalpi

taraftarımız baya iiii desteklio ama samsunspora acil serviste destek ünitesi lazımmmm....

Ollivanders

bu adam hoca ise ben mourinho + capello + scoları + guus hiddink karısımıyım.