samsunspora sahip çıkmayan siyasilere yazıklar olsun

Başlatan pitbul055, 05 October 2009, 10:12:29

« önceki - sonraki »

pitbul055

Dün süperlig maç özetlerini seyrederken galatasaray ankaragücü maçında galatasarayın yediği golden sonra şeref tirübününde adnan polatın arkasında  samsun milletvekili Fatih ÖZTÜRK'ü gördüm.Hayli morali bozuk görülüyordu.Yusuf ziyanın geldiği kongrede kürsüye çıkıp samsunspor taraftarının maratonda açtığı pankartta resmini görmüş çok sinirlendiğini söylemiş, taraftara sitem etmişti.boş laf üretmekten başka hiçbirşey yapmayan milletvekilerimize YAZIKLAR olsun.

kaptan 55

syn.milletvekilimiz AHMET YENİ' de oradalarmış.bir kere bile SAMSUNSPOR kongresini takip etmezler,maçlarımıza geldikleri bir elin parmaklarını geçmez ama bu maçları kaçırmıyolar demek ki...

SAMSUNSPOR'umuz adına bir proje üretemeyenler,diğer şehir klüblerinin siyasileri gibi şehir takımına maddi kaynak üretemeyen siyasilerimizin gündeminde SAMSUNSPOR'u hiç göremedik ya seçimlik SAMSUNSPOR'lu oldular yada kongrelerde fotolarda ne diyelim boşuna dememişler
                               SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: pitbul055 - 05 October 2009, 10:12:29
Dün süperlig maç özetlerini seyrederken galatasaray ankaragücü maçında galatasarayın yediği golden sonra şeref tirübününde adnan polatın arkasında  samsun milletvekili Fatih ÖZTÜRK'ü gördüm.Hayli morali bozuk görülüyordu.Yusuf ziyanın geldiği kongrede kürsüye çıkıp samsunspor taraftarının maratonda açtığı pankartta resmini görmüş çok sinirlendiğini söylemiş, taraftara sitem etmişti.boş laf üretmekten başka hiçbirşey yapmayan milletvekilerimize YAZIKLAR olsun.

Fatih ÖZTÜRK ismini duyunca şaşırdım aslında şaşırmamam gerkirdi
guvenmek istediğim bir isimdi aynı Ticaret ve sanayi odası baskanı S. Zeki Murzioğlu gibi malesef hiçbir destek goremiyoruz takım biraz iyi olacak ümidini taşıyorum en fazla devre arasına kadar maddi sıkıntılar boy gosterip yine alışıldık sorunları yaşıyacağız kaygısını taşıyorum..

Nereye kadar boyle karma karışık duygularla gider bilmiyorum Seni yinede seviyorum
Şanlı SAMSUNSPORUM..

fanatik

Adamlar aynı saatte samsun da Samsunspor un maçı yerine galatasaray maçına gitmeyi tercih ediyorlar ondan sonrada Samsun a gelip Samsun için çok şey yapıyorlarmış gibi dolaşırlar.Aslında biraz da bizden kaynaklanıyor adamlar buraya geldiği zaman adam gibi tepkimizi koymuyoruz bunlara onlarda nasılsa kimsenin sesi çıkmıyor diye istedikleri gibi davranıyorlar.

alperen

34_55

evet arkadaşlar sahipsiz şehrin sahipsiz takımı değiliz ZAVALLIYIZ biz baksanıza adamlar nerelerde maç seyrediyolar..

55Melek55

05 October 2009, 14:17:43 #6 Son düzenlenme: 05 October 2009, 14:19:18 55Melek55
aglamayana  meme yok

isyankar olacaksin pisirik olmicaksin sakin degil hircin yumrukunu masaya vuracaksin...

hane atatürkun sehriyiz...sadece lafda ....icraat sifir...

Oflu

Alıntı yapılan: uçarlı - 05 October 2009, 14:37:17
deyinmek istediğim bir nokta ise hani hep yapılır bu ayrım yok samsunlu trabzonlu. bunu ben çok ayıp bulurum. önemli olan samsunlu iken samsuncu olabilmektir. fatih öztürk samsunlu hemde yerlisi neden samsuncu olamamış. samsun boluya puan kaptırsaydı galatasaray galip gelmiş olsaydı fatih öztürk 4 köşe olacaktı. buyrun size yerli samsunlu ancak asil samsunlu olmayan bir örnek.

Ben Fatih Öztürkü Trabzon kökenli biliyordum??

Birde su var, Trabzonlu demek ile yanlis yapiyorsun arkadasim, Trabzonsporlu demelisin.
Goz Goz Yilmaz, Temel Keskindemir, Emin Kar, Ercan Kaptan, Sirin Ana bunlar Trabzonlu veya Trabzon kökenli insanlardir. Ama özbeöz bircok Samsunludan daha cok Samsunlu, Samsuncu ve Samsunsporlulardir. Samsunlu-Trabzonlu ayrimi zaten yapilmaz cünkü iki sehrin insani birbiriyle akraba olmus. Kiz alip vermis, eniste, kayinco, gelin, görümce olmus.
Babam bugün TRT'de Samsunu izliyor. Benim Dogu Karadeniz kökenli oldugumu herkez bilir bu forumda. Neyse dertli dertli baglama caliyor ve spiker Samsunu anlatiyor. Babam anneme dediki, "Su kumandayi verde degistireyim programi, insan memleketi izleyince özlüyor, gözleri doluyor, duygulaniyor. Aglamadan kapatayim TRT'yi!"

Bizim ailede Karadeniz sivesi ile konusanlar bile heryerde "Biz Samsunluyuz" derler.

Samsuncu olmak önemli Samsunlu olmak degil!

berusa55

Alıntı yapılan: Oflu - 05 October 2009, 21:06:00
Samsuncu olmak önemli Samsunlu olmak degil!

İşin özü ve doğru olan yanı kesinlikle bu. Bravo Oflu kardeşim...

Yaman55

tek isteğim kupada galatasaray eşleşmek ali samiyenden olsun maçta bi geçirelim bakalım ozaman surat ifadesine :D

#BAFRALI#

Cagdas Ünver

Secmeyin kardesim o zaman bu adamlari ... Kimin ne mal oldugu ortada

harbisamsunsporlu5517

az kaldı samsunsporun bu yiyicilerden kurtulamasına bu halimle tüm siyasetcilerin yapamadıgı yapmaya calıştım yakında duyarsınız arkadaslar

usare

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 06 October 2009, 14:03:06
az kaldı samsunsporun bu yiyicilerden kurtulamasına bu halimle tüm siyasetcilerin yapamadıgı yapmaya calıştım yakında duyarsınız arkadaslar

Hayırdır kardes? Siyasete mi atılıyorsun ;)
Arkadaşlar siyaset böle bişey işte. Biz kendi milletvekilimizi malesef kendimiz seçemiyoruz. Partinin Merkezi yönetimi önümüze kendi seçtiği adamları çıkarıyo bizde mecburen seçiyoruz.
Ama bence Samsun için çalışmayan vekiller ifşa edilmeli. Birsürü yerel TV  var çağırırsın kardesim programa sorarsın ne yaptın Samsun için, Samsunspor için o da anlatır. İş yapmayan zaten gelmez. Gelmeyince de halk kimin ne olduğunu anlar.

Recep

Bu şehir sayesinde ekmek yiyeceksin itibar kazanacaksın ama bu şehrin en büyük markası olan Samsunsporu yok sayacaksın yok böyle nankörlük