Hocanın kredisi sonsuz

Başlatan ali ihsan, 30 September 2009, 17:38:51

« önceki - sonraki »

seckin55

gelen yapışıyo zaten...hayrettını 10 haftada gonderdık..bakalım buna nekadar dayanabılcezz..

55Melek55

kaybol lan marlboroco...turhan :-*

gozgoz yýlmaz

Hocanın kredisi sonsuz olabilir ama erkut tutunun bankalarda hiç kredisi yokmuş, nasıl olacak bu yöneticilik?

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 02 October 2009, 00:23:12
Hocanın kredisi sonsuz olabilir ama erkut tutunun bankalarda hiç kredisi yokmuş, nasıl olacak bu yöneticilik?
üstelik hacizleri icraları bi ton.düşünün bu adam bizde yönetci

AntZ

02 October 2009, 02:14:17 #19 Son düzenlenme: 02 October 2009, 02:18:37 Ant55

Hocaya kredi çektirecekmiş, zaten hocanın kredisine güvenip yöneticilik yapıyormuş  ???

Ne de olsa HOCANIN KREDİSİ SONSUZ   ;)

celebi

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 October 2009, 02:14:17
Hocaya kredi çektirecekmiş, zaten hocanın kredisine güvenip yöneticilik yapıyormuş  ???

Ne de olsa HOCANIN KREDİSİ SONSUZ   ;)

kaptan 55

hangi yöneticide para var ki?daha geçen hafta 30 tane çorba parası ödeyemeyen yönetici grubuna şahit olduk.ne güzel yöneticilik böyle hem 5 kuruş verme cebinden hem ben yöneticiyim de şu şöyle olsun bu böyle olsun de yok arkadaş yok bu yöneticilerle bir adım yol alamayız böyle yöneticiliği biz hayli hayli yaparız üstelik sicilimizde temiz!

fatih55ankara

arkadaşlar bence hoca iyi bu yönetim gitse adam gibi yönetim gelsin yeter...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 02 October 2009, 11:12:53
hangi yöneticide para var ki?daha geçen hafta 30 tane çorba parası ödeyemeyen yönetici grubuna şahit olduk.ne güzel yöneticilik böyle hem 5 kuruş verme cebinden hem ben yöneticiyim de şu şöyle olsun bu böyle olsun de yok arkadaş yok bu yöneticilerle bir adım yol alamayız böyle yöneticiliği biz hayli hayli yaparız üstelik sicilimizde temiz!
aynen enazından bıletlerı 55-75 tl yapardık takımı ayakta tutardık böylece ballanır macada gelirdi herkes ucuz oldumu yaranılmıyor bizim halkımıza

Tribün_ali

Projeleri olanı iptal etmedir ses getirecekleri ise doğru bizi kümeye düşürüp takımı bırakıp gitmek

AntZ

Alıntı yapılan: uçarlı - 02 October 2009, 13:09:21
güzel konuşuyoruzda. kongreler neden hep ileri tarihe atılıyor? samsundan yönetici çıkmıyor takımın başına çıkanlarıda kabulleniyoruz birşekilde.

Artık bizde aday olursa kongreler ileri tarihe erteleniyor.  ;)

germencisse

zaten hoca değişikliğne masraftan dolyaı girişmezler en kötü sportif direktör isa turan takımın başına geçer..hocamız aslında iyi ama oyuna yerinde müdaheleler yapamıyor..haliyle kulubeye yapışmak zorunda kalıyor...

jean

bencede hoca degistirmek mantiksiz olur seneyi tamamlasin nasilsa sampiyonluk idiamiz yok

55JNR55

Alıntı yapılan: jean - 02 October 2009, 23:21:06
bencede hoca degistirmek mantiksiz olur seneyi tamamlasin nasilsa sampiyonluk idiamiz yok

peki güngöreni düşüren adam bizi de düşürmesin güngören de ingiliz futbolunun cefasını çekiyo olabilir şu an ingiliz futbolu denen kavram bence 1 sezonda oturcak bir şey değil ki bu hoca için imkansız bir şey...

Yaman55

ingiliz futbolu oynican madem turgutun ne işi var