Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: maraton - 22 October 2009, 12:58:53
benim hanım izmir dönüşü poları yıkamış...

kırmızı... pembe... en büyük bizim polar...  :) ( şaka lan şaka.. ama korkudan hanıma resmen soğuk suda yıkattım ve çamaşır makinası bitene kadar başında bekledim )

bu arada benim poların cebinden flash bellek çıktı.. kaybeden buldum diye sevinmesin zira gayet temiz ancak b.ku yemiş bir flash bellek sahibi o artık   ;D
;D ;D ;D ;D

Nuri Asan

Polarları alamayan arkadaşlara kötü bir haberim var.
Akyol kayıplara karışmış,cep telefonu kapalı imiş.Topladığı paralar ile yurt dışına kaçtığı söyleniyormuş.yani o polarların üstüne bir bardak su için :)
Bizim polarda gitti gayrııııı :-[

Yaman55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 22 October 2009, 13:51:55
Polarları alamayan arkadaşlara kötü bir haberim var.
Akyol kayıplara karışmış,cep telefonu kapalı imiş.Topladığı paralar ile yurt dışına kaçtığı söyleniyormuş.yani o polarların üstüne bir bardak su için :)
Bizim polarda gitti gayrııııı :-[

sen kolda yazılı olandanmı alcaktın

Nuri Asan

Alıntı yapılan: Yaman55 - 22 October 2009, 13:54:44
sen kolda yazılı olandanmı alcaktın

yok ya benimkinde nik yazacaktı.
kedisi şınav çeken holigan.
öyle anlaşmıştık akyolla
gitti gül gibi mont bee.birde ilk defa arkasında SAMSUNSPOR yazan montum olacaktı.

Burak

YAF BÜTÜN TÜRKİYE ALDI SAMSUN ALAMADI DAHA YAF :)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: maraton - 22 October 2009, 12:58:53
bu arada benim poların cebinden flash bellek çıktı.. kaybeden buldum diye sevinmesin zira gayet temiz ancak b.ku yemiş bir flash bellek sahibi o artık  ;D

Bende İzmirde ne unuttum -kaybettim- diye düşünüyodum ki tongayı yemiş olduk, neyse canın sağolsun Başkanım. ::)

Samsuni İzmirde hastalık bulaştırdıgı Maraton Hocayı hasta etmiştir. :P :D

Geçmiş olsun Maraton Başkanım, Cumartesi gecesine iyileşmen ümidiyle...

tunç güvenoðlu

valla şaşırmadım dersem yalan olur epeydir polar muhabbeti gidiyor hiç yemek muhabbeti olmamış...:))))))))))))))))))))))

celebi

hiç şaşırmadım abi. adamlar ergenekon gibi hemen gündemi değiştiriyorlar

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 October 2009, 14:23:59

Samsuni İzmirde hastalık bulaştırdıgı Maraton Hocayı hasta etmiştir. :P :D

Geçmiş olsun Maraton Başkanım, Cumartesi gecesine iyileşmen ümidiyle...

Sahi mi ya? O kadar suratına doğru hapşırıp, öksürmüştüm, demek ki hastalık bir işe yaramış.  ;D ;D

sadece55

abi hiç yemek yedirmedilermi size izmirde neler yediniz biraz anlatın yahu:))

Ertuğrul Sağlam

İzmir'in hangi yemeği meşhur? cvp: Sosisli

yani İzmir Buca'da sosisli yemişlerdir kesin...... ;) ;D

sadece55

bizim ekibi pek kesmez sosisli onlar direk dana devirmiştir tahminimce:) çünkü resimlerden gördüğümüz giden ekip bayağı ağır bir ekipti:)

mehmet yılmaz

Yunan işgalinden sonraki en ağır yemek talanını Urla'da gerçekleştirdik. SamsunmAnia abimiz sağolsun; yiyin dedi yidük...  ;D

Yalnız İzmir'de öyle dişe dokunur, özel bir yemek yok. Pide, dürüm, tirit, menemen, et... Yok öyle şeyler! Kordonda fink atmaktan yemek kültürü oluşturmaya vakitleri olmamış.  ???

Ertuğrul Sağlam

22 October 2009, 17:52:26 #613 Son düzenlenme: 22 October 2009, 17:55:39 %100 samsunspor
onlar dana'yı otelde çevirdik diyorlar ama sanki otelde çevirdikleri dana veya danalar iki bacaklı dana gibi geliyor bana... çünkü havaalanında birisi muhafazakar kimliği düşürmüş muhafazakar kimliği olmadan İzmir'e giden hertürlü dana'da çevirir peşine fındık'ta kırar ......;)

Burak

polarım neredeeee>:(  bu arada başkanı gördüm bugün gazetede anjiyo olmuş yazıyodu yanımdan mercedes (200 lü bişe) le geçti