Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

**KaR6**

afro amerikan kolu gibi dövmeli gelecek polarlar, akyoldan nameler yazacak kolda;D ;D ;D

berusa55

Kolda yazı olmayan polara polar demiyorlar kardeşim bu devirde  ;D ;D

Recep

celebi

King Of The North

Alıntı yapılan: Akyol55 - 14 October 2009, 22:27:06
Arkadaşlar önce herkese tek tek ulaşayım dedim ama böyle yazmak en mantıklısı sanırım; Montlarımız son rötuşları ve paketlenme işlemleri ardından yarın hazır olacaklar! Şimdi il dışında olan arkadaşlarım açık adreslerini ve ulaşabileceğim numaralarını bana özel mesaj yoluyla yollamaya başlasınlar! Diğer önemli husus İstanbul'da ki üyelerimizden İzmir'e gidecek olanlar veya montlarını İzmir aktarmalı almak isteyenler lütfen bana ulaşsınlar... Samsun'da olup mont bekleyen arkadaşlarımızla da irtibata geçeceğim ancak onlarda takdir edeceklerdir ki önce deplasmancılarımızı ve gurbetçilerimizi aradan çıkartalım biz zaten buradayız  ;) Bana gösterdiğiniz büyük anlayıştan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Umarım montlarınızı beğenir ve zevkle giyersiniz...

Haydi bakalım en kısa sürede kavuşmak dileğiyle...Gurbettekilere torpilli davran kardeşim ;) bir an önce elimizde olsun temennisiyle...

maraton

çok merak ettim sevgili akyol, o montları izmire nasıl ulaştıracan ???  >:(

samsunteksas

samsundakiler hafta sonundan sonra mı alacağız polarlarımızı ?

Ertuğrul Sağlam

Polarrımı almaya saat kaçta nereye geleyim ben İzmir'e gitmeyi düşünüyorum İzmire gitmeyi bugünden başlayarak 1 hafta boyunca düşüneceğim Polar'ımı alabilirmiyim.... ;)

beşnumara

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 15 October 2009, 13:27:02
Polarrımı almaya saat kaçta nereye geleyim ben İzmir'e gitmeyi düşünüyorum İzmire gitmeyi bugünden başlayarak 1 hafta boyunca düşüneceğim Polar'ımı alabilirmiyim.... ;)
o poları izmirde biraz zor giyersin :D ben adanada giyerim düşüncesiyle istedim ama üzerimde forma vardı 35 derece de sıcak vardı.yandım anammm :D

YaşarDoğu

Kais

perşembe dağıtım olcak dendi sanırım.ali ali ne zaman nerde olcak?

samsunteksas

samsunteksas

biraz önce aö bürosuna gittim de gitmişken akyok tirokoya da uğrim dedim ama kapalıydı. cama da avrupa turundayım paralar suyunu çekince gelirim yazmış ali kardeşim :)
şaka bi yana da alalım artık şu polarları yaa sabırsızlanıyoruz :)

Fecr_55

:)
Akyol55, avrupa turuna biraz daha destek vermek icin 1 polar daha alsam olur degil mi! elinde kaldi mi hic?

YaşarDoğu

POlarlardan deplasman yapacaklar için 10 adet aldım.

Harika gözüküyorlar.

Teşekkürler Akyol55 ve Akyol Triko