Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

samsunteksas

genel dağıtım salı ya da çarşamba dimi

55JNR55

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 22:04:49
ali ilk bize verdi ;D sağolsun

ali yaktım çıranı vallaha papazlar beni alın takıma forvete koyun ali'yi haşat edicem :P :P şaka yaptım haa almayın daha gencim ben ;D

celebi

akyol ellrine sağlık. şimdiden sabırsızlanıyorum kardeşim ya çok güzel görünüyorlar

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 09 October 2009, 22:07:54
ali yaktım çıranı vallaha papazlar beni alın takıma forvete koyun ali'yi haşat edicem :P :P şaka yaptım haa almayın daha gencim ben ;D

Yarın büyük bir hezimet uğrayacaksın, falında öyle çıktı. Ayrıca Samsun Papazgücü forması kutsaldır, nasip olmaz herkeslere :)

yarın giyinip resim çekinin ha ;)

Alıntı yapılan: celebi - 09 October 2009, 22:08:02
akyol ellrine sağlık. şimdiden sabırsızlanıyorum kardeşim ya çok güzel görünüyorlar

Sen isim yazdırmış mıydın sn. çelebi?

Akyol

sabah alırsın eline şöyle bir dokun kaliteyi anlayacaksın polarda  :P

celebi

ali ile görüştüm yazdırdıydım be samsuni. ne yani vermeyecek misiniz polar bana. canınız sağoolsun  be hocam

55JNR55

aman abi sakın beni papaz yapmayın bu genç yaşta vallaha satmam ben takımımı vallaha defansif özelliklerimi sıfıra çekerim gençler yine haşat eder sizi ;D

Akyol

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 09 October 2009, 22:12:33
aman abi sakın beni papaz yapmayın bu genç yaşta vallaha satmam ben takımımı vallaha defansif özelliklerimi sıfıra çekerim gençler yine haşat eder sizi ;D
Gençler acele etmeyin yahu bizim takımımıza özel başka bir sürprizim var ;) bu arada melihim senin ki sağ arka bacaktan olacak bunlar ön sol  :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 09 October 2009, 22:12:23
ali ile görüştüm yazdırdıydım be samsuni. ne yani vermeyecek misiniz polar bana. canınız sağoolsun  be hocam

listyede ismini görmemiştim, Aliihsan'ın poları Buca'ya getirecektik de, seninkini o yüzden şey ettim  ;D

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 09 October 2009, 22:12:33

Öyle he demeyle papaz olamıyorsun zaten, eskidendi o... Şimdi KPSS* puanıyla giriyorsun, kötü hal kağıdı, belediyeden pislik raporu, sabıka kaydı ( ama sicilin bozuk olacak ) ve yoldan geçen kızlara laf atarken, burnunu karıştırıp yere tükürürken çekilmiş birer boy fotoğrafın gerekiyor. Kolay değil yani...  ;D

* KPSS . Kamuya Papaz Sokma Sınavı  :P

celebi

benim poları aliihisan hocama verirsin ben ondan alırım olmaz mı :'(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 09 October 2009, 22:18:26
benim poları aliihisan hocama verirsin ben ondan alırım olmaz mı :'(

olmaz  ;D senin gelmen lazım.

celebi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 09 October 2009, 22:20:09
biliyorsun benim gelemeyeceğimi  :(

o zaman bakarız birşeyler... ama istersen daha erken kargo da olabilir, direkt adrese, uygun fiyata :)

celebi

edmontdante

Polar çok güzel olmuş.Kırmızının tonunu iyi yakalamışsın Akyol.Bundan sonrakiler çok daha güzel olacaktır eminim.