Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

sadece55

bu ağır baskıya akyol kardeşim adana maçına bil yetiştirir:))

Akyol

Alıntı yapılan: erdo55 - 07 October 2009, 13:14:54
bu ağır baskıya akyol kardeşim adana maçına bil yetiştirir:))
çıktıı çıktıı  ::) abi ne korkutuyorsunuz yaa cuma günü örnek olarak çıkacak, çıkan ilk montumuzu Süleyman arkadaşımıza vereceğiz, diğer ikiside Adana'ya gidecek. Panik yok, stres yok, mont var kolda yazı yok  ;)

sadece55

sen bilirsin işini kardeşim

AntZ

Alıntı yapılan: Akyol55 - 07 October 2009, 13:45:21
çıktıı çıktıı  ::) abi ne korkutuyorsunuz yaa cuma günü örnek olarak çıkacak, çıkan ilk montumuzu Süleyman arkadaşımıza vereceğiz, diğer ikiside Adana'ya gidecek. Panik yok, stres yok, mont var kolda yazı yok  ;)

Nasıl yani?  ???

Kais

yazı olsa çok süper olurdu ama yazısızda çok iyi olduğundan eminim.

Burak

deplasmancılar alacak önce samsundakiler ne zaman alacak:)

Akyol

Alıntı yapılan: dukeburak - 08 October 2009, 13:49:38
deplasmancılar alacak önce samsundakiler ne zaman alacak:)
hafta içi salı-çarşamba günü herkese dağıtmaya başlayacağım arkadaşlar

samsunteksas

3-5 gün kalmış ne güzel işte :)

tribünlerimize hayırlı olması dileğiyle iyi günlerde kullanalım :)

Ollivanders

08 October 2009, 16:21:12 #158 Son düzenlenme: 08 October 2009, 16:23:23 Serpico55
iyi ya konyaya gitmeden elime gecmiş olacak :)  ama ali işi gucu bırak cumartesi gunune konsantre ol gozunu seveyim :):):)

Ertuğrul Sağlam

Yrın Deplasmancılara vereceksen bugün normalde örnekte olsa çıkmış olması gerek eğer imkan var ise birkaç tane resim ekleseniz site iyi olur.....

Burak

bende salı günü gidiyorum zaten o gün alırsam mükemmell olur emeğine sağlık tekrar  kusura bakma seni bu sorular la bunalttığımız için ama heyecandan :)

Akyol

08 October 2009, 21:29:45 #161 Son düzenlenme: 08 October 2009, 22:42:08 Akyol55
Arkadaşlar anlıyorum heyecanı sorulardan bunalmıyorum biri hariç tabi :) Neyse yarın ilk mont çıkıyor bugün nakışı yapıldı ama sitemizin ismi biraz ufak olmuştu onu biraz daha büyültüp öyle yazıyoruz. Diğer nakışlar ki özellikle sırtta ki SAMSUNSPOR ve ARMAMIZ harika oldu. Çok güzel durdu SAMSUNSPOR yazısı bende bu kadar beklemiyordum! Tabi ben ne kadar anlatırsam anlatayım önemli olan sizin görüp beğenmeniz inşallah emeklerimize değecek...

Recep

Alıntı yapılan: Akyol55 - 08 October 2009, 21:29:45
Arkadaşlar anlıyorum heyecanı sorulardan bunalmıyorum biri hariç tabi :) Neyse yarın ilk mont çıkıyor bugün nakışı yapıldı ama sitemizin ismi biraz ufak olmuştu onu daha biraz daha büyültüp öyle yazıyoruz. Diğer nakışlar ki özellikle sırtta ki SAMSUNSPOR ve ARMAMIZ harika oldu. Çok güzel durdu SAMSUNSPOR yazısı bende bu kadar beklemiyordum! Tabi ben ne kadar anlatırsam anlatayım önemli olan sizin görüp beğenmeniz inşallah emeklerimize değecek...
akyol parayı zannedrsem en son ben verdim ama poları ilk ben istiyorum :) :)

Akyol

Alıntı yapılan: recep55 - 08 October 2009, 21:31:14
akyol parayı zannedrsem en son ben verdim ama poları ilk ben istiyorum :) :)
araya kaynak yok abi  :P

Yaman55

kış geliyo kış şapkalı poları ne zaman yaptırıyoz yaa