22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

adem adamsın sen hep böyle devam edersin inşallah >l<

ibo055

seviyorum seni oyunu girdin bizi canlandırdın beee >l<

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 12 January 2012, 01:18:06
Lazar'ı izledikten sonra Adem bize Ramos gibi geldi. Hırslı ve etkili oynadı, penaltılarda golünü de attı.

Sanırım Petkoviç galatasaray maçından sonra eleştirdiğimiz Adem'in değerini bilmemiz için, önce Lazar'ı gösterdi bize...  :D

Şaka bir yana, Adem çok mu iyi oyuncu, değil ama yorumun çok çok doğru...  ;)

masbene

giray dan daha iyi bir oyuncu olduğu kesin. giray milli takıma bile girmişti ya inanamıyorum

LisandroLopez

Allah için bide git de bi orta kes sağ beksin yaaa

Theofanis Gekas

15 January 2012, 18:55:51 #650 Son düzenlenme: 15 January 2012, 18:58:56 muratertan55
adem her maçtan önce dua ediyon aq  git hoca ol senden topçu olmaz

muzaffer4

sıçtı..... :x(( :x(( :x((

olcay

allahını seven ademcliler gelsin savunsun şu adamı. artık kabullenmek istiyorum bu adamı. iyi yaptığı şeyleri güzel güzel anlatın

Uğur Yıldız

gene koştunmu la forma peşinde maç sırasında o kadar koşmazsınız yavşaklar ordusu sizi

isyan

olcay

artık canını dişine takma,koşma, yorulma , orta çizgiyi geçme, orta yapma. sadece kemalin yanında dur,topu ileri vur. kaleciden topu hiç alma. senin gibi yeteneksiz bir insanı takıma alan o adamı .... yavşak serdarı alcağına bi tane sağ bek al. içine etmediğin maç kalmadı.   >:(

hacettepeli

o kadar ağır konuşmaya gerek yok bence. adamın yetenekleri belli lazar çok kötü çıktığı için mecbur oynuyor. bank asyada bize yaptığı katkıyı unutmuş değilim. iyi niyetli olduğuna inanıyorum. gel gelelim ki sağ bek şart bize adem ve lazar da çok kötü futbolcular ligin en kötü bekleri. sabri bile bunlardan iyidir. benimki de mi ağır oldu yoksa :)

yirmiuc

yediğimiz ilk golün hazırlayıcısıydı.
beklerimiz pas vermekten aciz.

SametYılmaz55

Fink'e o pası atana kadar iyiydi ama ondan sonra sıvadı maalesef :(

HoliganSamSunLu

1 orada kalecinin elle başlması hata ademin topu ileri atmaması hata finkin bananeci tavrı kabul edilemez.