22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Akyol

Adem tam aranan kan transferler içinde en isabetlisi başarılarının devamını dilerim...

gkhn

Adem böle devam et...İlk maç hazır değildi ama hazır konuma geldi artık yerinde bir transfer oldu adem...

55JNR55

şu ana kadar sürekli üstüne katarak maça çıkıp hakkını vererek oynadı inşallah böyle de devam eder iyi transfer olarak görünüyor şu an ha her an herşeyle karşılaşabileceğimiz bir takım yapısına sahibiz bu da bir gerçek...

gozgoz yýlmaz

İlk sayfalarda yazan yorumlara baktım da demek ki gerçekten de site olarak kötüye kötü, iyiye iyi diyebiliyormuşuz. Adem'in ilk maçı ve Rize'deki ilk 45 dakikası tam bir fiyasko idi ama sonrasında toparlamaya başladı, toparladıkça da bizlerden alkışalmaya, aferin Adem hak ettin Alkişi...

Sercan

Bence sağ açıkta da gayet güzel oynayabilecek kalitesi var.İnşallah böyle devam eder...

Turuncu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 03 October 2009, 11:27:17
Bence sağ açıkta da gayet güzel oynayabilecek kalitesi var.İnşallah böyle devam eder...

Ben Ofosu

Hacettepe maçında iyiydi zamanla daha da iyi olacak. Önündeki salak geriye yardım etse, ademle verkaça girse kendisini gösterecek ama adamın bahtsızlığı önünde turgutun oynaması.

germencisse

Alıntı yapılan: Akyol55 - 02 October 2009, 19:43:24
Adem tam aranan kan transferler içinde en isabetlisi başarılarının devamını dilerim...

dediğniz gibi iyi ama takım hücuma çıkarken çok geri kalıyor..yani hemen hemen hiç destek vermiyor diyebiliriz..

Ollivanders

bugunde gercekten iyiydi. Helal olsun sana adem

55JNR55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 04 October 2009, 17:46:27
bugunde gercekten iyiydi. Helal olsun sana adem

yine koşan mücadele eden takımı için en iyisini yapmaya çalışan bir adem vardı bu gün sahada böyle devam et adem süpersin...

mehmet yılmaz

Bugünkü Boluspor maçında da çizgisini yükseltmeye devam etti.

YaşarDoğu

Bolu macının mücadele eden, yüreğini ortaya koyanlardan biriydi.
Üstüne katarak devam et Adem.

Yalnız ayağında çokt top tutuyorsun , ileri çıkışlarında daha dikkatli ol ;)

berusa55

Adem; takımın bu sezon vazgeçilmezi olma yolundasın. Çalışkanlığının devam etmesi dileğiyle...

faça55

ilk defa canlı seyrettim, başarılı bir oyuncu, istekli, arzulu. dahada iyi olacaktır.

Burak

çok çalışkan ama 2 pozisyonda ayağında topu fazla tutmasından dolayı topu ksptırdı ama 2.ligdeyiz maalesef gökhan gönül gibi performans bekleyemeyiz tabiki emeğine sağlık