1 maç saha Kapatma cezası aldık ( MİY maçı Ordu'da...)

Başlatan since1965, 27 August 2009, 19:53:46

« önceki - sonraki »

samsunsporulan

Alıntı yapılan: kaan - 28 August 2009, 00:46:16
dua ediyorum inşallah orduya verirler.

Bu arada maç içinde iyiki bağırmışım ibn. federasyon ** hakemler diye hiç pişman değilim daha beterini hakediyorsunuz allah beter etsin sizi çekin ellerinizi üzerimizden.

büyük ihtimal ordu olacak

Kaya

Bu tür cezaları yozgatta çekmişliğimiz vardı 2 kere gitmişliğim var en yakın ihtimal yozgat idi fakat yozgatın aynı gün maçı olması gözleri Tokat a çeviriyor büyük ihtimalle Tokat'ta oynarız.

55Melek55

atatürkun sehriyle diyarbakiri bir tutuyorlar..ulan bizim bi agirlimiz var ne var 2 kisi koltuk firlatmis adamlar terör esdirdi, polise karsi geldi....her nanaeye yedi ...siz onlari ödüllendiriyorsuniz

ben biliyorum sizinki aglamayana meme yok... biz kuzu gibiyiz onlar barbar o yüzden onlara hep devlet koltuk cikiyor...biz neyiz????

biz kimiz????

lanet olsun sana oguz sarvan ama uzun sürmicek senin ömrün....tezgahci p..menk

Tufan

Ordu olsun hatta Ünye statını yeniledi eğer oynayabiliyorsak Ünye olsun Tokat statından falan iyidir. Ünyede oynamak gibi bir ihtimalimiz varsa yönetim bu işin peşinden gitmeli

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 28 August 2009, 01:38:44
Ordu olsun hatta Ünye statını yeniledi eğer oynayabiliyorsak Ünye olsun Tokat statından falan iyidir. Ünyede oynamak gibi bir ihtimalimiz varsa yönetim bu işin peşinden gitmeli

cezalı şehrin belli bir km sınırı var bildiğim kadarıyla. 120 ya da 150 km. olması lazım. o yüzden ünye olmaz.

alisan5516

olley okula gitmeden bi deplasman yapmış gibi olcaz napalım ancak buna yorup sevinebiliyoruz :)

**KaR6**

100 km diye biliyorum ben uzaklıgı ama emin değilim.. farketmez yaa, nere olursa gidelim, hem ramazan, ağız tadıyla deplase olabilirim ;D

Kaya

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR heee yemezler arkadaş topunuz yalan olmuşsunuz,şerefsizler......

Çok daha ağır yazmak istiyorum inanın son kürt açılımı,yıllar süren pozitif ayrımcılık,diyar valisinin açıktan takıma maddi desteği, doğudan bir takımın süper denilen ligde olma planları... daha ne adilikler ne şerefsizlikler bıktık usandık yaşama sevincimizi kırdınız.Canımı çok yaktın adalet bari ATA nın kemiklerini sızlatma biraz dik dur biz de ülkemizde SAVCILARın gerçekten görevlerini yaptıklarına inanalım.

Bakalım bekliyoruz bu iddialar sonunda şafak abinin de dediği gibi yerel medyamız,baromuz,savcılarımız neler yapacaklar heee yoksa birilerinin hakkını yiyip torpil yapmanın peşinden koşmaya devam edeceğiz derlerse ona bir diyemeyeceğim yok .Çok doluyum çok, bilen bilir..

Akyol

İnanç, Adaletin mülkün temeli lafı tarih olmuş ortada ne adalet kalmış ne mülk! Hatta erman hoca diyor ya bazen "Sen ne güzel komşumuzdun adalet abla, sonun niye böyle oldu!" Senin yaşadıklarınla, SAMSUNSPOR'un yaşadıkları karbon kağıda koy aynı şeyler. Hak edilmişlikler bir yanda, tepeden inen torpilli işler diğer yanda!

"Harbi bi Adalet abla vardı ne oldu?"

AntZ

Alıntı yapılan: Akyol55 - 28 August 2009, 04:24:50
İnanç, Adaletin mülkün temeli lafı tarih olmuş ortada ne adalet kalmış ne mülk! Hatta erman hoca diyor ya bazen "Sen ne güzel komşumuzdun adalet abla, sonun niye böyle oldu!" Senin yaşadıklarınla, SAMSUNSPOR'un yaşadıkları karbon kağıda koy aynı şeyler. Hak edilmişlikler bir yanda, tepeden inen torpilli işler diğer yanda!

"Harbi bi Adalet abla vardı ne oldu?"

Biran Ümit Aktan maç anlatıyor gibi geldi, demedi deme İbrahim bizim Ali 3-5 sene sonra şampiyonlar ligi maçı anlatır  ;)

Akyol

Arkadaşlar belki konu ile ilgisi yok ama ADALET'in tecil ettiği yer olan Adliyeler, adalet kavramından nasibini almamış zavallılar tarafından yönetiliyor bunu anladım! Çok sevdiğim kardeşim iak5529 nickli İnanç'ın 11.olarak girmeye hak kazandığı adliyede son dakika değişikliği ile arkadaşımız diskalifiye edildi. Çünkü yedeklerde, yüksek yerlerde tanıdıkları olanlar hak etmişlikleri ortadan kaldırtarak arkadaşımızın önüne geçirildiler! Böyle göreve gelecek memurların olduğu Adalet Saraylarında dağıtalacak adaleti sizlerin takdirine bırakıyorum...

Alıntı yapılan: Ant55 - 28 August 2009, 06:58:26
Biran Ümit Aktan maç anlatıyor gibi geldi, demedi deme İbrahim bizim Ali 3-5 sene sonra şampiyonlar ligi maçı anlatır  ;)

uyma abi şu karabüklülere :D[/b]

celebi

maç keşke istanbulda olsa. anacak muhtemelen orduda olur.

kaptan 55

28 August 2009, 10:03:57 #87 Son düzenlenme: 28 August 2009, 10:08:58 kaptan 55
tff maçı bağdat'a verde rengini tam belli et.

55erhan55

tff her geçen gün kendine olan güvenini kaybetmeye başladı verdiği kararlar başlı başına tutarsız kararlar hiç bir kararı birbiriyle uyuşmuyo kurallara göre deil takımlara göre siyasi kararlar veriyorlar yazıklar olsun

Samsunlu___55

Maratonda oturan taraftarlar artik kina yaksin....sahamiz bir mac ligina kapatildi