Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

Mert

Sadece kadromuzu genişletip rahatlattık.Bu transferlerle bizim süperlige çıkmamız beklenemez.Ama inşallah yanılırım.Şuan kimin nasıl oynadığını bilmiyoruz ama bu adamlar pek iç açıcı değil.

şimşek_55

Genc cocukları ınsallah bu takıma uyum saglarlar.  Bu kadar oyuncu alınmasının nedenı ılerıde  yıne tahta kapanacak %90 . BU nedenle onumuzdekı sezonun  transferlerıde bu cocuklar. SAmsunsporun 3-4 yıllık kadrosu olusturuldu buyuk ıhtımalle

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Mert 55 - 01 September 2009, 12:17:21
İlhan ummak dışındakiler beni sevindirmedi açıkcası

Basın'da birkaç gündür bazı söylemler geçiyor Yapılan transfer'lerin bazıları önümüzdeki sezon olası bir tahta muhabbetinin önüne geçmek için yapılıyor İsa Turan 5 tane genç ilerisi için umut veren Futbolcu alacağız diyor bunlarda onlardan olabilir....

pitbul055

bukadar çoluk çocuk alacağına adam gibi 1 kişi alsalar yeterdi.bukadar gençle ne işimiz var bizim.ama ne yapalım hedefsiz yönetim anca bukadarını yapar

kumköylü ahmet

bomba transfer böylemi oluyomus adamin kafasini attirman yaa 18,19,20 yasindaki spalari alipde bomba transfer yapdik demeyin yaaa  >:(

CriminaL

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 01 September 2009, 12:29:57
Genc cocukları ınsallah bu takıma uyum saglarlar.  Bu kadar oyuncu alınmasının nedenı ılerıde  yıne tahta kapanacak %90 . BU nedenle onumuzdekı sezonun  transferlerıde bu cocuklar. SAmsunsporun 3-4 yıllık kadrosu olusturuldu buyuk ıhtımalle

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor'un son dakika transferleri

Kırmızı-Beyazlı ekip, transferin son gününde genç futbolcular Süreyya Ünlüoğlu ile Eray Firat'ı Samsun'a getirerek renklerine bağladı

İŞLEMLER TAMAM
Transfer tahtasını açar açmaz bombaları ard arda patlatan Samsunspor, son olarak Süreyya Ünlüoğlu ile Eray Firat'ı renklerine bağladı. İstanbul'da bulunan Sportif Direktör İsa Turan, bu iki genç yetenekle anlaşma sağlayarak Samsun'a getirdi. İlk olarak sağlık raporu alınan yeni transferler, daha sonra notere giderek işlemlerini gerçekleştirdiler.

ERAY MİLLİ TAKIMDA
Üçüncü Lig'de mücadele eden Aydınspor'da geçen yıl forma giyen Süreyya Ünlüoğlu 1990 doğumlu. Aydınspor'da profesyonel olan genç yetenek, tekniğiyle birçok takımı peşinden koşturdu. 1989 doğumlu olan Eray Firat ise Galatasaray'ın altyapısında yetişti. Geçen sezon Kardemir Karabükspor'da oynayan genç yetenek ayrıca U16 ve U19 Milli takım kadrosunda da yer aldı.

http://gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3935

Bize göre soldaki Süreyya, Sağdaki Eray

kaptan 55

uzun vadede iş yapacak oyuncularımız zaten takımda mevcuttu iyi transferler yapabilmek için SAMSUNBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ilemi birleşseydik acaba bizde?

red_white

yahu çocuk daha bu ilk 11 demi oynucak bıyıkları daha yeni terlemiş  ???

bengülü

01 September 2009, 12:59:02 #774 Son düzenlenme: 01 September 2009, 13:00:47 bengülü
bu yönetimden hiç bir şey olmaz adam gibi transfer yapılmadı bize adam gibi 3 tane takviye  yapılması gerekiyordu  7 tane adam alsan ne olucak sayın hakkı başkan

Sercan

Bende içlerinden sadece İlhan Ummak'ı beğendim eğer doğruysa...

Baskent_Samsunspor

resmen karadenize maya çaldık ya tutarsa hesabı

ya tutarsa?

bengülü

bana kalırsa yönetim 2.tahta krizine önlem almak için gençleri transfer yaptılar

mehmet yılmaz

Yuh diyorum artık, bomba görmesek inanacağız...  >:( >:(

kumköylü ahmet