Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

özkan

yok ciddi diyorum ben ya okuyunca biraz fantazi geliyor insana ama bence olabılcek ve olması muhtemel hıcde zore bısey degıl..sen versen ercan kol'a bı 5 milyar sana ne defans adamı bulur,defanscılıgın kıtabını yazmış adam..farz-ı mual bulamadıo diyelim ne kaybederiz? 5 milyar..40 mılyarı daha gecen ceza yedık,5 mılyardan ne olacak..

55.hakan

Alıntı yapılan: 5am5un5por - 31 August 2009, 12:43:42
bu gün son gün transferde,inş bombalar patlar.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2009-2010 sezonu birinci transfer döneminin 8 Haziran-1 Eylül 2009, ikinci transfer döneminin ise 4 Ocak-1 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilmesini karara bağladı.

bu yazıya göre yarın son gün

CriminaL

iyi de onu paran varsa verirsin 5 milyarı.elde yok para oyunculara galibiyet primi bile acıklanmıyor nereden bulup verecek 5 milyar.kulüp personeli 2-3yıldır maaş alamıyor.5 milyar gözlemciye vereceğime gider personelime veririm.

Sercan

Gözlemci 5 milyardan fazla ister.Zaten İsa Turan denen adamın görevi bu...

özkan

madem öylede birsürü adam aldık bunları papatyla kandırmadık heralde? aslında uzatmanın manası yok bence ben baskan olsam buu kesınlıkle yapardım hangı klupte olursam olayım cunku bedavaya o kadr yıldız ısımler varki su an..

CriminaL

5 milyar değil 1500tl ye de gözlemcilik yapan var

CriminaL

Alıntı yapılan: özkan17 - 31 August 2009, 13:01:35
madem öylede birsürü adam aldık bunları papatyla kandırmadık heralde? aslında uzatmanın manası yok bence ben baskan olsam buu kesınlıkle yapardım hangı klupte olursam olayım cunku bedavaya o kadr yıldız ısımler varki su an..

paralarının ödeneceği ne malum ? bende baskan olsam bende yapardım ama şartlar uygunsa.kalıcı bir kaynağın olur düzenli bir para akışı olur kulübe dediğini yaparsın bütçeden pay ayırarak ama şuan öyle birşey söz konusu değil

özkan

abi gözlemci derken yanlış anlaşıldım atıyorum serkan aykut denen adam nedir kral değil mi..bitiriciliği gol atmayı bundan iyi kim bilir,ercan kol maşallah berlin duvarı gibi..kim bilir ercandan daha iyi defansı markajı gücü..soylemek istedigim buydu ercan abi su an bana gore yapar bu isi kral serkanda aynı sekılde..mesela alioum bouker konusulma sansı olsa bence samsunspor ıcın bunu yapacakdır..hatır gonul ilişkisiyle ve sadece giderlerini karsılayarak konaklama ucak yemek vs bunlar yapılabılır kanımca..sonucda kımler kımler ekmek yemedıkı buradan

Sercan

Alıntı yapılan: CriminaL - 31 August 2009, 13:02:19
5 milyar değil 1500tl ye de gözlemcilik yapan var

O parayı alan adamlar gözlemcilik yapmıyorlar,sadece bildikleri birkaç oyuncuyu önerirler...

CriminaL

Alıntı yapılan: özkan17 - 31 August 2009, 13:04:08
abi gözlemci derken yanlış anlaşıldım atıyorum serkan aykut denen adam nedir kral değil mi..bitiriciliği gol atmayı bundan iyi kim bilir,ercan kol maşallah berlin duvarı gibi..kim bilir ercandan daha iyi defansı markajı gücü..soylemek istedigim buydu ercan abi su an bana gore yapar bu isi kral serkanda aynı sekılde..mesela alioum bouker konusulma sansı olsa bence samsunspor ıcın bunu yapacakdır..hatır gonul ilişkisiyle ve sadece giderlerini karsılayarak konaklama ucak yemek vs bunlar yapılabılır kanımca..sonucda kımler kımler ekmek yemedıkı buradan

o dediğin gibi kimse hatır gönüle bakmaz özkan.öyle yapsa bile oyuncuyu ayarladıktan sonra komisyon alır.ha şu da bir gerçek futbolculuk hayatlarında çok önemli oyuncular yıldız olan insanlar da çok iyi gözlemcilik yapar manasına gelmez.sonuçta sen oyuncuyu kalkıp 23-24 yaşında bulmayacaksın.15-16 yaşında bulup getirceksin kulübe önemli olanı bu.ama zikrettiğin isimler bunu yapamaz manasında yazmadım.dediğin gibi çok önemli oyunculardı keşke böyle imkanlar olsa da onlarda bizde yararlansak ama ne yazık ki şuan bu bana göre mümkün değil

CriminaL

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 31 August 2009, 13:05:33
O parayı alan adamlar gözlemcilik yapmıyorlar,sadece bildikleri birkaç oyuncuyu önerirler...

yapan var bildiğim.yol yemek otel masrafları + 1500tl.hatta bizim kulüpte yaptı

kumköylü ahmet

zaten bu ayuncular yildiz oyuncular onlari alirlarsa samspiyon olurlar...
cenki bir alamadik gitti.nereye gittiyse cenk o takim super lige geliyooo

Jnr.Serkan

cenk bizim işimize yaramaz artık.ama kocaeli oyunculara imzalattığında yine ligin en iddialı ekibi olcak

eLLis