Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

**KaR6**

birinin ilhan ummak olacagını duydum, başka biilmiyorum..

sevdamsınsamsunspor

celebi

adam gibi bir şeyler yaparlarsa iyi olur takımın deplasman muhabbeti aynen devam ediyor

cezayir55

cezayir55

fatih55ankara

samsuni kar6 yok mu transferde haber.duyum filan da olsa paylaşsak

Kodalak

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 31 August 2009, 12:13:35
Okan
(Cengiz

Adem,     Kenan,    Can Özgür,   Orhan
(Turgay), (Hakkı),    (İsmail),     (Serkan)

Turgut,     Murat,    Ömür,        Oktay
(Tanju),   (Sefa),  (Kerim),      (Sercan)

Giorge,    Volkan
(Hakan), (Burhan)

Takımımıza yeni katılan veya katılacak olan Futbolcuları tam tanımamamıza rağmen şöyle ilk bakışta iyi bir takıma sahibiz, bu kadro bizi süper lige çıkarabilir düşüncesindeyim

Ve bu kadroya yeni katılacak tahminim üç Futbolcu daha olacak + Caner Çolak, Hakan Koçarslan, Hüseyin Canbaz, Oğuzhan Azgar, Atalay Demirbağ, gibi genç oyuncularda var yani nerden bakarsan 28-30 Kişilik bir kadromuz olacak yani bol alternatifli bir kadroya sahibiz Kulüp'ün içinde bulundu maddi imkansızlıkları düşünürsek çok iyi bit takımımız olduğu kesin Artık iş elimizdeki oyuncular içinde en iyisi ile sahaya çıkıp bizimde desteğimizle Sper Lig'e çıkacağız inşallah....

KocumVolkan

bugun son gün değilmi ???  yok mu bi haber ... heyecanla bekjliyoruz

55.hakan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 31 August 2009, 12:30:44
bugun son gün değilmi ???  yok mu bi haber ... heyecanla bekjliyoruz
yarın son gün.... bugün akşama kadar belli olur  ;)

özkan

aslında iki tane adam gibi gözlemci yada bilemedin bizden biri fransa2,kolombiya,arjantin2 liglerinde kanayan yaramız olan kaleci sol bek ve forvette muhte4sem bedava adamlar var bunları sahsen ben biliyorum kim oldugunu ama yonetım transferde menajerleri takıp etmekden gozlugunu cıkartıp saga sola bakmaya fırsat bulamıyoki..verse aklı selim birine bi 5 mılyar para al kardesım bu parayla gozlemcı ol bıze su su kadroya adam bul..ah ahh nerde..

ardam55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 31 August 2009, 12:36:13
yarın son gün.... bugün akşama kadar belli olur  ;)
bu gün son gün transferde,inş bombalar patlar.

emre

Alıntı yapılan: özkan17 - 31 August 2009, 12:41:00
aslında iki tane adam gibi gözlemci yada bilemedin bizden biri fransa2,kolombiya,arjantin2 liglerinde kanayan yaramız olan kaleci sol bek ve forvette muhte4sem bedava adamlar var bunları sahsen ben biliyorum kim oldugunu ama yonetım transferde menajerleri takıp etmekden gozlugunu cıkartıp saga sola bakmaya fırsat bulamıyoki..verse aklı selim birine bi 5 mılyar para al kardesım bu parayla gozlemcı ol bıze su su kadroya adam bul..ah ahh nerde..

o işi football manager yapıyor zaten kardeşim onu bile oynasalar yeter :D nese bu fm muhabbeti uzuyor hemen  :D yok mu bi haber, duyumlar falan???

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 31 August 2009, 12:46:59
o işi football manager yapıyor zaten kardeşim onu bile oynasalar yeter :D nese bu fm muhabbeti uzuyor hemen  :D yok mu bi haber, duyumlar falan???

;D

CriminaL

Alıntı yapılan: özkan17 - 31 August 2009, 12:41:00

5 milyar para gözlemciye vericek ? arkadasım bu kulübün domates peynir almaya parası yok can ulun'un acıklamalarını okumadın heralde.ayrıca o dediğin oyuncular biraz zor gelir o işler o kadar kolay değil.fm'de alırsın oynatırsın orası oyun.