Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

bengülü

pitbul055

Alıntı yapılan: CriminaL - 27 August 2009, 17:03:23
seneye geri gelmesin de tek temennim bu
ocak ayında damlar tahta illeti

Ertuğrul Sağlam

oohhhhhhh çok şükür transfer yapacağımız için değil TAHTA muhabbeti kapanacağı için :))

King Of The North

İmzaları görmeden gene inanamıyorum çok mu temkinkar oldum.

CriminaL

Jnr.Serkan

georgi hakkı okan caner sinan bide mohammed ali ufuk ateş falan olsa süper olurdu aslında ya kaleyede hasan

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 27 August 2009, 17:21:28
İmzaları görmeden gene inanamıyorum çok mu temkinkar oldum.

yok kardeşim bende senin gibiyim hala inanmıyorum, mehmet abi lafım sana değil sana güvenim sonsuz ama yönetim biliyorsun 2 dk.da dönüş yapıyor, fotoğraflı olarak imza görmeden inanmıyorum

şimşek_55

Caner, Hakkı, Sınan, Okan, George , Kenan  ımza atacaklar. Mohammed Ali yok ımza atacaklar arasında.  Hatta GEorge ye de ımza attıramayabılırler. Cunku ellerındekı tum parayı tahtayı acmak ıcın Kereme verdıler. Caner , Hakkı,Sınanda  takıma tavandan ımza  atmıslardır buyuk ıhtımalle.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 27 August 2009, 17:29:05
Caner, Hakkı, Sınan, Okan, George , Kenan  ımza atacaklar. Mohammed Ali yok ımza atacaklar arasında.  Hatta GEorge ye de ımza attıramayabılırler. Cunku ellerındekı tum parayı tahtayı acmak ıcın Kereme verdıler. Caner , Hakkı,Sınanda  takıma tavandan ımza  atmıslardır buyuk ıhtımalle.

georgiyi elimizden kacirirsak cok kotu olur :-\

ahmet55

Jnr.Serkan

georgi bu kadar bekledi bunu göze almşştır daha bi yere gitmez

Gaziosmanpaşalı3455

acil çok kaliteli kaleciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eLLis

Corci nereye imza atılmıyor ya hala kereme paramı veriyoz verdiyse vekilimiz neyi halletti corci gelir her türlü

55.hakan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 27 August 2009, 17:29:05
transfer parayla yapılsaydı diyarbakır hiç yapamazdı.. adamlar deli gibi transfer yapıp paraları sonra valiliğe ödetiyorlar giorgi kaç haftadır klüpte göndermezler artık

maviay55

giorgi karsıyakaya takacak Allahın izniyle aha buraya yazıyorum..

hayırlı olsun bitti bu çile  ;)