Hakkı idmana çıktı, Caner salonda çalıştı

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 21:14:05

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Hakkı artık son baharını yaşıyor..Artık helalleşme vakti.. Düzgün oynayıp bu takımı çıkarın Süper lige.. Caner de öyle hani konyaya gittin de ne oldu,Samsun taraftarı gibi sahip çıkmaz kimse size...

ugrass

yalandan yere gittin konyaya caner.. belli değilmiydi geri gelceğin..
seneyede adnan cenk felan gelir.. eskisi gibi papaz toplama devri başlar..

KotuCocuk55

Aslında hatalarını anlayıp,taraftardan oyunlarıyla özür dileyip,bize o formayı gerçekten hakettiklerini göstereceklerse,bu şartlar altında gelsinler nede olsa bizim çocuklar,atsan atılmaz satsan satılmaz..Hala adamların maçlarını takip ediyoruz..Gol atmışlarsa inceden mutlu oluyoruz,hepsi için değil tabi..

Bizim çocuklar diyoruzda,serdar topraktepe gibi adamımız vardı,Can Ulun..Adamı harcadılar,bizde seyirci kaldık sanki...

AllydeenleaR

serdarın biraz önce stv de röportajı wardı adam ağlamaklıydı doğru dürüst konuşamadı bile kocaelini hiç böle ayaklar altında görmemiştim dedi adam...
bizimkiler de ayak altına almaya çalışırlar...

celebi

geröekten serdar topraktepe ağlamaklı idi. gerçekten eski köklü takımların ve bizim bu durumda olmamız çok fena bir olay

özkan

bizim yöneticilerde bi gram akıl olsa futolcuları bi merdivenin sadece bir basamağı olarak görür ama maşallah bizimkiler bes para etmez topcuların seyinin dibinedn ayrılmıyo  >:( caner 450 bin papel istemiş hey yavrum paraya bak bizim hayatımızda bı arada goremıycegımız bı para adam begenmıyo

samet_55

olsun. papaz bizim papazımız..kardaşim samsunsporumuza faydası olcaksada hepsi geri gelsin gidenlerin.ama şu tahta yokmu açılmadı gittibe ...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samet_55 - 26 August 2009, 16:09:48
olsun. papaz bizim papazımız..kardaşim samsunsporumuza faydası olcaksada hepsi geri gelsin gidenlerin.ama şu tahta yokmu açılmadı gittibe ...
Samet doğru ama biraz da bu papazların samsunsporumuzun büyüklüğünü taşıyabilmesi gerek her şartlarda.sıkışınca kaçmak en kolay yol.

jorgensen55

Kım papaz , bunlar ne wermiş Samsunspor'a bırakın bıraz gercekcı olun, hadı Hakkı neyse de, su durumda kım gelse oynucak zaten, yazık yaa hala bunlardan umudu olanlara... Sankı bedawaya oynucaklar bu senede yani, tamammen duygusal yanı hersey...

Samsunlu___55

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 25 August 2009, 21:45:36
ben canerden acikcasi canerden patlama bekliyorum bu sene..onun yili olacak...yada

artik emekli olur.....yürü be ....cosdurun bizi

hahaha....bu oyuncularmi bizi costuracak???? eger transfer tahtasini sadece bunlar icin actilarsa, bir isimize yaramaz tahtayi actiklari.....

abduş

bu ikisinin gelmesi iyi olacak ama caner kendini affettirmeli :-X

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 August 2009, 00:08:03
Hakkı'nın para ile pulla işi olmaz .. Ama Caner kendisini bu taraftara affettirmeli , herkes 1 çalışıyorsa o 5 çalışmalı ..

pitbul055

Tribün_ali

İkiside on numara transfer olur alabilrisek

55erhan55

geçen sene burhana mahkum kalmıştık forvette bu sene çok forvetimiz var hakkı gelirse iyi ama ben canerin gelmesini istemiyorum