Mantar Gibi Türediler Maratonda 2 Tane

Başlatan Tribün_ali, 25 August 2009, 16:15:15

« önceki - sonraki »

55JNR55

e şimdi her biriyle tek tek de uğraşılmıyo ki kardeşim Eziktaş şampiyon olduğunda meydanın ordan geçiyodum arabayla bi baktım bi araca dolmuş 5-6 lavuq yanımdaydılar kırmızı ışıkta bayrak mayrak dedim burası Samsun S...'ler adamın anasını diye indiler aşşağı bende indim bi daha millet ayırdı onlar yoluna ben yoluma

samsunsporulan

şampiyonluk gecesi biz yapıcağımızı yaptık meydanda olanlar çiftlikte olanlar gazi caddesinde olanlar yeter

red_white

25 August 2009, 18:56:01 #17 Son düzenlenme: 25 August 2009, 19:02:12 red_white
bende cumartesi günü fener-ruma gittim sert bi sesle SAMSUNSPOR forması varmı dedim amaç kıllık olsun  8) yok efendim dedi ince bi sesle lavuğun teki sonra nerde bulabilirim dedim bilmiyorum efendim felan dedi çıkarkende bi bakış yaptım adam bakamadı bile yüzüme eninde sonunda gideceksiniz burdan...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Şerefsizlerin takımının formasını giyip samsunspor maçına gelen dallamalar,samsunsporumuzun formasını giymiş bizlerin yanında,kadın iç çamaşırları giymiş çıplaklara benziyorlar.

berusa55

Eziklerin formasını giyip Samsunsor'umuzun maçına gelen birinin IQ'unu ölçsek ortaya bir değer çıkmaz bu kesin. Allah'ım sen bu ratahtsızlara akıl ihsan eylememekle ne güzel yapmışsın.

bafradan55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 25 August 2009, 16:27:05
ay acıdım şimdi o laz amcaya ya :D manisa çok acıtmıştır.. allahlarından buluyor merak etmeyin :D

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 25 August 2009, 16:27:05
ay acıdım şimdi o laz amcaya ya :D manisa çok acıtmıştır.. allahlarından buluyor merak etmeyin :D

koptum :)

emoh55

bu adama nasıl tepkı gosterılmıyo analmdın kırsaydık agzını burnunu bu mu samsunluluk adam resmen gıder yapmıs yanı

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yaw çift cinsiyetli doğan insanlar sonradan kendine en uygun cinsiyete geçiş yapıyor.bu çift takımlı lavuklar ne ayak anlamadım.adam samsunspor maçını izlemeye gelmiş güya,ama kulağı ve yüreği manisada nasıl koyulduğunu hissediyor onca kilometre uzaklıktan.yani bu sanal tatmin olmaya benziyor.ondan sonra da ben samsunspor maçını izledim.e dallama sen maç izlemedin,manisanın kestanenize bir çizik daha atmasını hissettin.

Tribün_ali

Hep Beraber tepkimizi yapacaz ama öncelikle biz taraftar gruplarına iş düşüyor adam yanımızda omuz omuza bağrıyor ben kendim ve arkadaşlarım olarak dernekte böle gelen i...lere izin vermiyoruz tepkimizi koyuyoruz

Sony

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 August 2009, 16:25:29
benim olduğum bölümde de bi adam telefondan trabzonspor maçını dinliyordu

Beyler sakin ben o adamın tam arkasındaydım.Heyecan yok :D işin aslı şu Trabzonun maçını takip ediyorlardı çünkü adam yenildiği zaman göbek atıyordu hatta göbek atan da samsunsporun maçını bırak hiçbir idmanını kaçırmamış...Zaten maçı dinleyeninde lazlıkla uzaktan yakından alakası yok  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P Hatta işin gerçeğide şu iddia oynamış onları genel olarak takip ediyordu  ;D ;D ;D ;D

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: Prison Break - 29 August 2009, 11:22:48

Beyler sakin ben o adamın tam arkasındaydım.Heyecan yok :D işin aslı şu Trabzonun maçını takip ediyorlardı çünkü adam yenildiği zaman göbek atıyordu hatta göbek atan da samsunsporun maçını bırak hiçbir idmanını kaçırmamış...Zaten maçı dinleyeninde lazlıkla uzaktan yakından alakası yok  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P Hatta işin gerçeğide şu iddia oynamış onları genel olarak takip ediyordu  ;D ;D ;D ;D

buna daha çok güldüm :) :D :D ;) ;D

bezgınbekır

Alıntı yapılan: Prison Break - 29 August 2009, 11:22:48

bende sahitim valla adam trabzon yeniliyo diye gobek atiyordu :D