Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

Sercan

Recep

Alıntı yapılan: Turuncu - 26 August 2009, 00:07:38
Abi kurtlar vadisi gibi reklama giriyor  :D :D :D
demekki reyting süper kapalı gişe oynuyor :)

samsunsporulan

bunların yapacağı program bukadar olur okadar olay oldu göstermediler

KotuCocuk55

samsunsporulan

kırmızı kartları bile göstermediler

Recep

Alıntı yapılan: samsunsporulan - 26 August 2009, 00:14:04
bunların yapacağı program bukadar olur okadar olay oldu göstermediler
bunlarla alaklı olduğunu zannetmiyorum d sporun verdiği görüntüler bu kadar olabilir

KotuCocuk55

Bu adamlar,takımları tanımıyor bence..Yorumlara gel..

55JNR55

Herifler hiç bi şeyi yayınlamadılar ya bi de gevşek gevşek zevkli maç olmuş diyolar lan tribünde olsanız el insaf derdiniz zevkin kaçtığı dakkaları ört bas etmişler...

Sercan

Az önce tribünlerden konuştuk ama bizim tribünlerde boş gözükmüş,birazda kamerayla alakalı...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ne demek la azıcık bir başarı gösterebilirler uğur efendi.kocaelili dangalakta karabükspora çok gördüm beraber kalmasını dedi.ulan siz samsunsporu kocaeli kasımpaşa mı sandınız.yine dellendim yaw

**KaR6**

onu bunu bilmem de bize acil stoper lazım, o yan toplar ne öyle yaa? nası adam tutmak, yer tutmaktır o?

3.golu de her kaleci yemezmiş yani..

cembaba

KotuCocuk55

Ayıp olmasın diye yorum yapıyolar,ayar oldum adamlara..Bizi memnun etmek mümkün değil :)

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 August 2009, 00:19:54
onu bunu bilmem de bize acil stoper lazım, o yan toplar ne öyle yaa? nası adam tutmak, yer tutmaktır o?

3.golu de her kaleci yemezmiş yani..

Hakkı idmana çıkmış ya:D:P ayrıca hiç bişey bilmedikleri her hallerinden belli. O ilk oturan adam biliyor bu işi ama ha;) Bizim pankartla Grup İstanbuL' un pankart şekil görünmüş TV' de :)

KotuCocuk55

Hakkaten trübünler hoş gözükmüyor,aslında 7000 kişi az bir rakam değil ama,stada dağılımı pek de ürkütücü görünmüyor tabi kamera açısı da önemli..