Türkiye Kupasında evimizde Karabük'le oynayacağız

Başlatan berusa55, 21 August 2009, 00:57:07

« önceki - sonraki »

55.hakan

karabük elimizden kaçmıştı bu sefer kaçırmayız

Sadece Samsunspor

Rahat alırız, tabi gerçekten gruplara katılmak istiyorsak

celebi

Alıntı yapılan: silopili55 - 15 September 2009, 12:07:45
bu defa karabükü elimizden kaçırmayacağız

inşaallah kardeşim. hayırlı olsun kuramız

55sirinler55

32 futbolcumuz var....bence yep yeni bir 11 denememiz lazim kupada....tutarsa güzel olur  ;D

YaşarDoğu

O İBB maçında Serkan Aykut röveşatayla son dkka gol atmıştı.tabi 89 dkka ofsattyaydı.Deli olmuştum o maçta.Az kalsın dayak yiyordum o ayrı bi konu ;D

emre

55sirinler55

Bu türkiye kupasinda genclere sans verirsek bence as kadroyla cikmamizdan daha iydir....zaaten gencler mac yapamiyor dogru dürüst...sadece kupa maclari onlar icin, oradada ölümüne oynuyacaklarindan eminim....

babasamsunlu

kupa maçları diyebilmemiz için yani bir maçtan fazlasını oynaybilmek için karabük ve bir takımda ha elememiz lazım ki gruplarda gençlere şans verebilelim...o yüzden gruplaredan önce  bence as kadrolarla çıkılmalı

55.hakan

alternatifli kadromuz var yedeklerin kendilerini göstermeleri için bir fırsat

55sirinler55

cok bank asya takimlari birbirine oynayacagi icin, bence karabükü elersek büyük ihtimal daha düsük ligden bir rakip gelir...

Sony

Bence yeni bir takım kurup denemektense kurulu bir takıma nasıl takviyeler yapılırsa daha zinde takım olur diye bakılması daha mantıklı...Kupa şu aşamada sadece maç fazlalığı olmakla birlikte takımı lige hazırlamak açısından Samsunspor için avantajdır.Bana göre tabi gönül ister kupada ilerlemek ama nereye kadar ! Gönlüm istiyor süper lig yeter artık yeter...

vanlioglu

bu garabük bizim sıkıntılı dönemimize denk geldi ona rağmen elimizden kaçmıştı bu sefer af yok  8)

jean

berusa55

Kim çıkarsa çıksın önemli değil. Biz değil Karabük düşünsün; "maç Samsun'da napacaz, geçen maçta zor kurtulduk adamların ellerinden desinler". Biz SAMSUNSPOR'uz.

Tribün_ali

İntikamı alıp soralım oo karabüklü i.. ne basına samsunsporu küçük görüyordu fark atacaz diye hadi bakacaz şimdi