Türkiye Kupasında evimizde Karabük'le oynayacağız

Başlatan berusa55, 21 August 2009, 00:57:07

« önceki - sonraki »

kaan

sersa

süper lig radyo yayın haklarını aldı trt 3 seneliğine.

Akyol

trt epey atılım yaptı bunun arkasında sanırım türk telekom olacak. dev bütçeler ayırmışlar inşallah bu bütçeler bizlerin elektrik,su ve telefon faturalarımıza yansıtılmaz :-\

Amsterdamli

Turkiye kupasi 1. kademe maclari tamamlandi. Biz 2. kademeden dahil olacagiz. Yine bolgesel gruplar halinde maclar yapilacak ve benim hesabima gore Karadeniz Grubunda bu takimlar yer alacak. Seri basi olup olmadigindan emin degilim ama buyuk ihtimalle yok. Bu durumda asagidaki takimlardan her biri ile eslesebiliriz.

SAMSUNSPOR
KASTAMONUSPOR
TOKATSPOR
TRABZON KARADENİZSPOR A.Ş.
KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
GİRESUNSPOR
ORDUSPOR

berusa55

Teşekkürler Amsterdamlı... Açıkcası hangisi gelirse gelsin! Samsunspor'umuzla eşleşmekten karşı takım endişe etsin. İnşallah maç Samsun'da olur.

beşnumara

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 03 September 2009, 01:04:23
Turkiye kupasi 1. kademe maclari tamamlandi. Biz 2. kademeden dahil olacagiz. Yine bolgesel gruplar halinde maclar yapilacak ve benim hesabima gore Karadeniz Grubunda bu takimlar yer alacak. Seri basi olup olmadigindan emin degilim ama buyuk ihtimalle yok. Bu durumda asagidaki takimlardan her biri ile eslesebiliriz.

SAMSUNSPOR
KASTAMONUSPOR
TOKATSPOR
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
GİRESUNSPOR
ORDUSPOR

giresunda samsunda oynayalım :D gol atamayız ama kale arkasındaki rumları bekleriz. kastamonu gelse de gruplara kalsak

maviay55

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 03 September 2009, 01:04:23

SAMSUNSPOR
KASTAMONUSPOR
TOKATSPOR
ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
GİRESUNSPOR
ORDUSPOR

kastamonu gelsin  :P bn orda okuyorum  :P

**KaR6**

Sioux

özkan

dışarıda tokat olsun hem gidip görmek için hemde ılerki turda daha zor rakıple ıcerde oynamak adına

celebi

55Bafra55

Kastamonu gelsin,Bafra'yı elediler.İntikam alınır böylece :D

mahkumsun

samsunsporumuzun turkıye kupasında kı rakıpı 15 eylul 2009 salı gunu saat 11 de berlırlenecektır.kımın cıkmasını ısterdınız acaba

Sioux

Yaman55