Antrenör | Kenan Yelek

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:25:49

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

çok uzun oynadı çok seviyor samsunspor lu

Stoper

Futbolu bırakması en doğru karar olur. Bu takımla kümede düştü,şampiyonlukta gördü . Zirvede bırak kaptan .

Sonuna Kadar 55

acele etmez bırakmak için

turgayergeni

aslında seneye yollucaksın çarşambaya 3 yıl rahat oynar :)

Ahmeti

Seneye yedek veya as bir sene daha oynar sonrası ne gibi düşünceleri vardır bilemeyiz

Ama sanki hocalık gibi bir düşüncesi olduğunu duymuştum.

samsunluhakan

samsunspora bu sene yardımcı antrönör olmalıdır

eren55

Bırak artık futbolu.Yakışıksız tek bir hareketini görmedik,yakışanı yap son defa.Bizdeki yerini yıkma en azından.Eski günlerdeki gibi hatırlayalım seni.

Gökberk55

KENAN ABİ OLARAK KALACAK
Samsunspor'un Kenan Yelek ile 1 yıl daha sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Kenan takımda hem ağabeylik yapacak, hem de geleceğin teknik adamı olarak kurslara gönderilecek
31 Mayıs 2011 Salı 16:17

AĞABEYİLİK TEKLİFİ
Kırmızı-Beyazlılarda, 11 yıldır forma giyerek ulaşılması güç bir rekora imza atan tecrübeli
defans oyuncusu Kenan Yelek'e transfer işlerini yürüten komite 1 yıllık anlaşma teklif
edecek. Komite Kenan Yelek'e takımda ağabeylik yapmasını ve gelecekte ise teknik adam
olarak görev alması için kurslara gönderilme teklifinde bulunacak.
AMACI TEKNİK ADAM OLMAK
Böyle bir teklife sıcak bakan Kenan Yelek'in çevresine, "Ömrümün büyük bir bölümünü
Samsunspor'da geçirdim. Eğer bir yıl daha oynamamı isterlerse seve seve kabul ederim. Bunun
yanı sıra, geçen sezon teknik adamlık kursuna gidecektim, olmadı. İnşallah bu yıl nasip
olur. Amacım uzun yıllar Samsunspor'da teknik adam olarak görev

yakışır

##kdc##

kenan komutanım kenan komutanım  :D

jean

tam istedigim olay bu o kadar kotu doneme ragmen gitmedi 1 yil daha kalmak en dogal hakki kendisinin

hacettepeli

4-5 sene antrenörlük yapmadan teknik direktör olmasa bari çok farklı bir kulvar öğrenecek şeyleri olacak Kenan'ın. takımda 1 sene daha kalmasına sevindim.

mehmet yılmaz

Samsunspor'daki 11. sezonu bitti. Süper Ligi kaldırabilecek güçte değil. Ancak tecrübeli ve takım içinde etkin bir isim. Eski kaptan. Takımda ağabeylik yapabilecek, kadroda olmazsa küsmeyecek bir isim. Efendi ve özverili. A Milli Takıma çağırılan son Samsunsporlu. ( 2003 Hırvatistan hazırlık maçı )

silopilimuhsin

Takım duserkende bizimleydi şimdi cikarkende bizimle. Sezon sonu bir jubile ile ugurlanmali bu saatten sonra futbol olarak bize fazla katkı veremez manevi varlığı yeter

AhmetDenizci

eren55

Karakteri tartışılmaz.Samsunspor'un demirbaşları arasında yerini perçinledi.Ama artık sahalarda değil de teknik heyette yer alsa çok daha faydalı olacak kendisi için.Artık futbolculuğunun sonuna geldi.