maçlar trt de bedava olacakmıs

Başlatan sevdamsınsamsunspor, 06 August 2009, 10:48:56

« önceki - sonraki »

berusa55

Hakikaten Mert 4 büyükler dediğin ne? 4 büzükler olmasın o? ;D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 August 2009, 16:20:32
 4 büzükler olmasın o? ;D

4 büzükler , ezikler, kesikler, pisikler vb...

Akyol

Yaa abiler pardonda bizim maçlarımızla ilgili bir durum değil bu konu! Bence üstünde durulmasına gerek yok...

YaşarDoğu

Bunlar havuzdan fazla para alıyor diye büyük diyecek değiliz, büyük olduklarını bizde dilimizle ifa edersek bunların kalkmış olan bitarafları hiçbizaman inmez.

Tek Büyük var oda SAMSUNSPOR,  gerisi tırıs mırıs...

Baskent_Samsunspor

yukardaki mesajın olmamış mert sende kusura bakma

berusa55

Pek üzerinde durduğumuz, ciddiye de aldığımız yok zaten sevgili Akyol55 kardeşim. Muhabbet ediyoruz işte. Bak konu dört büzüklere geldi!  ;D

fanli03

bellimi olur abi belkibizide ilgiledirir:D

berusa55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 August 2009, 16:32:46
Hea bizim gözümüzde ne ciğerleri ne şerefleri 5 para eder , hepsinin orası ayrı konu , benim dediğim 4 büyük kavramı lafta büyüklük , içeriği fıss ...  dedim ama ....

O kadar!

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 August 2009, 16:31:39
Niye öyle diyosun Akyol eldeki kadro ile play-off oynayacağız , 3-4 takviye ile süper lige direk çıkarız .. 4 trilyon kaynak var , off off daha neler .. Seneye süper lige çıkacağız ya bu yönetime göre , bizde geleceğin hazırlığını yapıyoruz  :D :D
O zaman kesinlikle konuşulması, tartışılması gereken bir konu bu  :D :P ;)

YaşarDoğu

06 August 2009, 16:40:59 #24 Son düzenlenme: 06 August 2009, 16:45:16 YaþarDoðu
Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 August 2009, 16:32:46
Hea bizim gözümüzde ne ciğerleri ne şerefleri 5 para eder , hepsinin orası ayrı konu , benim dediğim 4 büyük kavramı lafta büyüklük , içeriği fıss ...  dedim ama ....

Dediğini anlıyorum Mertim , şöyle düşünmeni istiyorum şimdi;

Sen Allah izin verirse yarın Denge gazetesine başlıyosun yazı yazmaya ve ilk yazında (  özde değil sözde )  4 büyük diye bi kavram geçirdin.Senin yazını okuyan kişi ne düşünür sence?Ben açıkcası seni tanımamış olsam , öyle bi kelime kullanmandan itibaren itibar etmem yazılarına.

Demek istediğim şudur ki; köşe yazılarına başlıcaksın, ama kelimeler çok önemli Mertim, bırak onların ( sözde ve özde olmayan  büyüklüğünü )  ne halleri varsa görsünler,biz dilimizlede olsa onları yüceltecek kelimeler kullanmayalım. ;)

Baskent_Samsunspor

.. Kimse kusura bakmasın ...

bu cümlen üzerine sitemim zaten senin gibi çok iyi bir samsunsporlu olduğuna inandığım birisinin  dikkat etmesi gerekmezmi?

YaşarDoğu

Ben anladım senide işte seni tanımayan olur, yeni üye olanlar okur doğal olarak yanlış anlaşılırsın.Senden ricam üsteki yazındaki o cümleni editlemen.

kodalski

bos laflar bunlar.. millet milyonlari basiyo be.. ne TRT'si.. :P

kerem55

ali ihsan

Futbol artık cok ciddi paraların döndüğü bir sektör.bedava mac izlemek bence hayal ....