Kanal 7 Ekranında Samsunsporlulardan Kolbastı Şov

Başlatan King Of The North, 05 August 2009, 10:16:44

« önceki - sonraki »

samsunteksas

harbiden kardeş yaa

Alıntı yapılan: FK_Samsun - 05 August 2009, 18:47:09
Samsunspor armasını televizyonda görmeyi özlemiştim, ama bu şekilde değil...

KoLbasti_55

Alıntı yapılan: celebi - 05 August 2009, 10:53:40
videosu falan var mı acaba ya

Facebook da Var...KoLbastı 55 Diye Aratın Grub var Videoyu ekledik..

kuzey55

55.hakan

arena55

arkadaslar seven olur sevmeyen olur o benı ılgılendrmez ben erkut erbıl okadar olumsuzluklara ragmen bıze samsunspor atkısı yasak demesıne ragmen ben oı prgramda canlı yayında gurubu cekme kararı aldım sınan yılmaza teskkur edrımkı samsuna sahıp cıktı ve arkamızdsa dık durdu bızım orda yapmak ıstedgımız sadece ve sadece samsunsporu ulusal tvye tasımaktı onuda onuda bı nebze becerdık ıyısını yapan varsa buyrun ben ve cocuklarım orda samsunu en guzel sekılde temsıl ettık ve bıze destek veren herkese tesukkur de4rız cunku baska samsun spor yok  butun olumsuzluklara ragmen dyorum altını cızarak cunku samsunsporun baska dostu yok kım nederse desın ben cocuklqarımla gurur duyuyorum samsunı sanada bı nebze kırkınlıgım var yorumun bu sekılde olmaması gerıkırdı ben senı samsunsporun oldugu heryerde var bılıodum sen cok ıyı bılyosunkı ılusal tvde samsunspor adı gecmıo buda sen ve bızlere duser o prgramı tam ızledı ısen uzerıunde 2 mılyarlık elbıse ve ayakkabı olan tarbzon gurubu karsımızdan cekılmek zorunda kalıo bızım uzerımızdekıde sadece ve sadece 50 lırAIK  elbıse bız samsunun turkıyeye neler yaptgını gsterdık benımkısı tatlı kırgınlık sen bızım dostumuzsun ERKUT ERBIL

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: arena55 - 15 August 2009, 19:13:56
samsunı sanada bı nebze kırkınlıgım var yorumun bu sekılde olmaması gerıkırdı ben senı samsunsporun oldugu heryerde var bılıodum sen cok ıyı bılyosunkı ılusal tvde samsunspor adı gecmıo buda sen ve bızlere duser o prgramı tam ızledı ısen uzerıunde 2 mılyarlık elbıse ve ayakkabı olan tarbzon gurubu karsımızdan cekılmek zorunda kalıo bızım uzerımızdekıde sadece ve sadece 50 lırAIK  elbıse bız samsunun turkıyeye neler yaptgını gsterdık benımkısı tatlı kırgınlık sen bızım dostumuzsun ERKUT ERBIL

Yapma kardeşim, niye kırıldın anlamadım? :)

Yorumum şu,

Alıntı yapılan: samsuni - 05 August 2009, 12:06:49
Eşim tesadüfen görmüş, beni çağırdı. Son bölümlerine denk geldim. Hepsi kırmızı-beyaz formalı, birkaçı da Samsunspor atkılılardı. Atakum Arena grubunun çocukları. Çünkü oyunun sonunda Erkut Erbil ve Atakum kaymakamına teşekkür ettiler. Kolbastıdan gına geldiği için hiç sevmem ama Samsunspor atkıları harikaydı.

Bu arada Sinan Yılmaz'ın "Samsun kaymakamına da teşekkür ediyorum" demesi tam bir rezillikti.

Yani ben programı tam izlemediğimi, kolbastıyı sevmediğimi ama Samsunspor formalı ve atkılı oldukları için çok hoşuma gittiğini söylemişim. Daha ne diyeyim daaa :)

Teşekkürler Samsunsporlu Arena.

sBc-55

Erkut Abi..Bir organizasyon olduğu zaman burdaki üyeler kesinliklikle ve kesinlikle bir kusur bulur.sen takma kafana boşverrrr.Senin uğraşman samsunu temsil etmen yeter abi.Teşekkür ederiz.

sBc-55

Alıntıo oyunu hayatta sevmem.menşeinden dolayı ve de çok saçma oluşundan.ve de izlemedim.ama samsunspor deyince akan sular durulur.sırf samsunspor forması ve atkılalari için izlemek isterdim.

Alıntıatkıların hatrına izledim ben de, kolbastı oldugu için izlemeyenler izleseymiş keşke kolbastıyla pek alakası yoktu cunku.. break dansa daha yakındı..

Alıntıbende sevmem kolbastıyı ama kanalları dolaşırken gözüme takıldı samsunspor formalılar..uzun bi süredir ulusal kanalda böle formamız atkımız görüntülenmemişti sanırsam???

AlıntıSamsunspor armasını televizyonda görmeyi özlemiştim, ama bu şekilde değil...

Adam bu kadar emek vermiş uğraşmış.söyledğiniz cümlelere bak ?

red_white

17 August 2009, 12:06:10 #23 Son düzenlenme: 17 August 2009, 12:08:23 red_white
kolbastıyı normalde sevmem ama burda herkesin beğenmesi gereken SAMSUNSPOR umuzun temsil edilmesidir arkadaşları canı gönülden kutluyorum ulusal medyada kısmende unutulan ismimizi tekrar canladırdığı için teker teker teşekkür ediyorum emeklerine yüreklerine sağlık

Akyol

Şu şarkının içinde trabzon lafı geçmese inan ısınabilirim ama sevmiyorum işte zorla değil. Bu arada arkadaşlarımız yanılmıyorsam ece erken'e de çıkmışlardı orda eğer SAMSUNSPOR'lu birileri oynuyorsa bizi temsil ediyorsa her zaman için destekleriz ve takdirde ederiz! peşin hükümlü olmamakta fayda var...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu oyunmudur nedir  samsunla bir ilgisi yok.malum yerle markalaşmış artık.biz  ne dersek diyelim adına taklit yapıyorlar derler.ama samsunlu kardeşlerimizin emeklerine de saygı duyuyoruz.bizim için önemli olan samsunspor reklamı.ama keşke samsunumuza has bir oyun sergileyebilsek ilerleyen zamanlarda.

arena55

aarkadaslar bız bunu  ıcın calısma başlattık zaten samsunun evlerı tukusunu bırazsdaha hızlandrlmıs bısekılde vede klp calısmasıda var amaaa sunu sylım cok para ıstedıler bende artık yoruldum benı asmaya basladı dusunnkı samsunun evlerı turkusu 19 mayıs stadında calyo vede butun kanallarda kılp yayınlanyo bomba olur ama sunu sylım tek basınayım ve gryonuzkı ıyı tepkı aldıgımız yerde cokta kotu tepkılerde alyoz ya trabzonlulular kudurdu onların tabırı caızze agzına sıctık . ama stop ettık yorum sızın ben bukadar yaptım

Baskent_Samsunspor

kardeşim kolbastıyı hiç sevmem ama sırf senin şu malumları bastırmak için yaptığın hareketleri ayakta alkışlıyorum ...

bu arada dün akşama sahne niye alamadılar onuda çok merak ediyorum valsmi yaptılar acaba  :-*

edmontdante

Alıntı yapılan: sBc-55 - 17 August 2009, 11:54:46
Erkut Abi..Bir organizasyon olduğu zaman burdaki üyeler kesinliklikle ve kesinlikle bir kusur bulur.sen takma kafana boşverrrr.Senin uğraşman samsunu temsil etmen yeter abi.Teşekkür ederiz.

SAMSUNSPOR adının geçmesi yeter.Yoksa kolbastıyı sevsekde sevmesekde bu bir şeyi değiştirmez.Arkadaşlar oraya Formamızla çıkmışlar hepsini tebrik ederim.