Kanal 7 Ekranında Samsunsporlulardan Kolbastı Şov

Başlatan King Of The North, 05 August 2009, 10:16:44

« önceki - sonraki »

King Of The North

Dün akşam Kolbastı şov programına konuk olan Samsun Kolbastı 55 ekibini izledik,7-8 arkadaşımızın hepsi Samsunspor forması ve atkılarıyla Kolbastı şov yaptılar,Sinan YILMAZ'a teşekkür etmek lazım sık sık Samsun'u telafuz etti.Dansın sonunda genç kardeşlerimizin canlı yayında hep beraber Sammsunsporumuzun atkılarını açarak tüm Türkiye'ye göstermesinin gururuyla hepsine candan teşekkür ediyorum.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 05 August 2009, 10:16:44
Dün akşam Kolbastı şov programına konuk olan Samsun Kolbastı 55 ekibini izledik,7-8 arkadaşımızın hepsi Samsunspor forması ve atkılarıyla Kolbastı şov yaptılar,Sinan YILMAZ'a teşekkür etmek lazım sık sık Samsun'u telafuz etti.Dansın sonunda genç kardeşlerimizin canlı yayında hep beraber Sammsunsporumuzun atkılarını açarak tüm Türkiye'ye göstermesinin gururuyla hepsine candan teşekkür ediyorum.
o oyunu hayatta sevmem.menşeinden dolayı ve de çok saçma oluşundan.ve de izlemedim.ama samsunspor deyince akan sular durulur.sırf samsunspor forması ve atkılalari için izlemek isterdim.

celebi

YaşarDoğu

SamsunluReis

Alıntı yapılan: celebi - 05 August 2009, 10:53:40
videosu falan var mı acaba ya

birazda biz alıntıı yapalım dime çelebi abi :D aynenn katılıyorum çelebii abime ???

King Of The North

Dün akşam Canlı yayındaydılar ve muhteşemdiler,uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım,Ulusal kanallarda Samsunumuzu Samsunsporumuzu temsil edenleri gördükçe gözlerim doluyor.Videoyu bulamadım 04.08.2009 tarihli Sinan Yılmaz Kolbastı Şov programı.

mehmet yılmaz

Eşim tesadüfen görmüş, beni çağırdı. Son bölümlerine denk geldim. Hepsi kırmızı-beyaz formalı, birkaçı da Samsunspor atkılılardı. Atakum Arena grubunun çocukları. Çünkü oyunun sonunda Erkut Erbil ve Atakum kaymakamına teşekkür ettiler. Kolbastıdan gına geldiği için hiç sevmem ama Samsunspor atkıları harikaydı.

Bu arada Sinan Yılmaz'ın "Samsun kaymakamına da teşekkür ediyorum" demesi tam bir rezillikti.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: samsuni - 05 August 2009, 12:06:49

Bu arada Sinan Yılmaz'ın "Samsun kaymakamına da teşekkür ediyorum" demesi tam bir rezillikti.

Ha bu Sinan, köy muhtarıyla valinin arasındaki farkı biliyor mu acaba?  ???

**KaR6**

atkıların hatrına izledim ben de, kolbastı oldugu için izlemeyenler izleseymiş keşke kolbastıyla pek alakası yoktu cunku.. break dansa daha yakındı..

King Of The North

evet yeni bir tarz ortaya koydu bizim çocuklar,kolbastı break ;D ne kadar hareketliydiler başım döndü izlerken,ama sonundaki atkı şov süperdi

alperen

bende sevmem kolbastıyı ama kanalları dolaşırken gözüme takıldı samsunspor formalılar..uzun bi süredir ulusal kanalda böle formamız atkımız görüntülenmemişti sanırsam???

FK_SAMSUN

Samsunspor armasını televizyonda görmeyi özlemiştim, ama bu şekilde değil...

Pergani 55

Tribün_ali

Eorganizede Emeği gecenlere sonsuz teşekkürler gurur verici video yok mu?