Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Bu ıs bıttı hadı hayırlı olsun  Camıaya.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 21 August 2009, 17:20:57

biten tam olarak nedir? biz aldığımız bilgileri açıkça yazıyor ve paylaşmaya çalışıyoruz. sen de kimler gelecekmiş, ne oluyormuş, bildiklerini paylaşırsan hayra geçer.

supernatural_55

ne yalan söylm görmeden sevinemiyorum ya inşallah her şey çözülür transferler gerçekleşir Mohammed Ali tam bomba olmuş gerçekleşirse yada gerçekleştiyse...

vanlioglu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 21 August 2009, 17:20:57
Aynen kardeşim bilgilendirsen kaynak hakkında ii olur. bu yazdığını bu konu açıldı açılalı 500. ü duyuşumuz :S

Turuncu

Şu tahtanın  cipss olduğu açıklansa rahatlıyacam :D :D :D

sadece55

berusa55

Birisi Chelidze'nin lisansı kesin çıktı, Pazar akşamı sahada desin başka bir şey istemiyorum. Hakkı'lara, elalemin 3.kalecisi Okan'lara sevinecek halimiz kalmadı!

sersa

5 transfer denmişti kalan 2 transfer nolduki??

55.hakan

Alıntı yapılan: vanlioglu - 21 August 2009, 17:23:58
Aynen kardeşim bilgilendirsen kaynak hakkında ii olur. bu yazdığını bu konu açıldı açılalı 500. ü duyuşumuz :S

şimşek_55

Samsunı  bıldıklerım   senınkılerden farklı degıl   :)

sadece55

belki kaynak farklıdır ne kadar kaynak o kadar sağlamdır

Akyol

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 August 2009, 17:26:43
Birisi Chelidze'nin lisansı kesin çıktı, Pazar akşamı sahada desin başka bir şey istemiyorum. Hakkı'lara, elalemin 3.kalecisi Okan'lara sevinecek halimiz kalmadı!
Abi eğer halledilirse zaten oynayacak tek isim Chelidze olacaktır. Hazır kıta golcümüz ;)

**KaR6**

Samsun gibi bi şehirde bu kadar çakalın arasında isim saklama şansı yok bizim yönetimin, o yuzden bek konusundan şupheliyim, anlaştıkları isimler olsaydı şimdiye öğrenirdik..

kaleci okan koca bir soru işareti, hakkı yı biliyoruz, chelidze 55 numara zaten, mohammed sakat değilse tam aradığımız adam, caner in ölüsü burhandan iyidir.. şimdilik tek sıkıntı bekler, bakalım artık bekliyoruz..

sersa

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 August 2009, 17:36:25
Caner ve Gürcü gelirse , Burhan'a el sallarız  :P
Açıkcası ben burhanı geçen seneden daha iyi gördüm.

**KaR6**

Alıntı yapılan: sersa - 21 August 2009, 17:37:33
Açıkcası ben burhanı geçen seneden daha iyi gördüm.

iyi gördun de gol atarken gördun mu?