Samsunspor İngiliz futbolu oynayacak

Başlatan bengülü, 27 July 2009, 14:51:55

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: iak5529 - 27 July 2009, 21:59:59
  benim anlamadığım bunun neresi komik zaten yeterince kötü durumdayız hiç te espiri kaldıracak gibi de değiliz biraz daha dikkat.

Arkadasım o esprı degıl bu takımı yoneten  bırının  lafı

Sadece Samsunspor

İngilizmiş, ispanyolmuş yok şu taktikmiş falan filan boş iş

türk taktiği: 3 pas gol arkadaş ben bunu bilirim tak tak tak ;D

Kaya

kusura bakma ama okuma yazmam var merak etme demişsin ki;

25  ncı  haftada sampıyonlugumuzu  ılan ederız. 6 ncı  haftada  lıg  b dekı Turk Telekomdan ANkarada  5 tane yıyıp  lıg sonuncusu oluruz   :D
bu cümlenin sonunu bu şekilde söyleyen bir hoca hatırlamıyorum ben kendi yorumunu katmışsın ama espirilerin SAMSUNSPOR üzerinden yapılacağı dönemler geçirmiyoruz..

KotuCocuk55

Hocaya güveniyorum,adam hayal etmiş kafasındaki modeli anlatmış,bunu yapmak istiyorum demiş, birçokları gibi yapamayabilir de burdaki birçok kişinin karnının böyle laflara tok oldugunu ve bu konuda cokda tecrubelı oldugunu da bılıyorum ama hocanın hevesını kursagında bırakmayalım,adam bırsey solemıs hayalım bu demıs,inşallah yapar.Ben inanmak ve güvenmek istiyorum yapacağına.

Bu adamın güvenilir,efendi bir tipi var..

furkan88

4-3-1-2 nin bizim kadroya hiç uymadığını düşünüyorum.orta sahadaki 3lüde murat ömür sefanın yerine iki yönlü oynayabilecek kimse yok.bizim engüçlü bölgemiz hücumken bu taktikle hücumcu oyuncuların çoğu yedek kalacak.

şimşek_55

Alıntı yapılan: iak5529 - 27 July 2009, 22:20:19
kusura bakma ama okuma yazmam var merak etme demişsin ki;

25  ncı  haftada sampıyonlugumuzu  ılan ederız. 6 ncı  haftada  lıg  b dekı Turk Telekomdan ANkarada  5 tane yıyıp  lıg sonuncusu oluruz   :D
bu cümlenin sonunu bu şekilde söyleyen bir hoca hatırlamıyorum ben kendi yorumunu katmışsın ama espirilerin SAMSUNSPOR üzerinden yapılacağı dönemler geçirmiyoruz..

Benle  polemıge gıremezsın merak edıyorsan  arastırıp bulursun.

şimşek_55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 July 2009, 22:19:48
İngilizmiş, ispanyolmuş yok şu taktikmiş falan filan boş iş

türk taktiği: 3 pas gol arkadaş ben bunu bilirim tak tak tak ;D

Lıg baslasın  ne ıle oynuyorlar  goruruz. kolbastı oynamasınlarda  sahada  bızım artıstler

KocumVolkan

ne ingiliz futbolu yea.. 4-4-2 3-5-2 nin canımı çıktı.. modaya uyucaz diye takımın içine etmeyelim.. ben fm de 4-4-2 oynatıyorumgayet te başarılıyız :P :D

ingiliz futbolu felan.. hoca takımı birşey sanıyor anlaşılan sezon bir başlasın nereye geldim ben der :)

şimşek_55

Bu takım  4-2-3-1 ıle  oynar  baska yok.  Arkadakı agır defans  ve  sag-sol kanatta  tecrubelı oyuncun  yoksa Ingılız  Futbolunu Sky Tv  de ızlersın ancak.

Kaya

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 30 July 2009, 21:35:53
Benle  polemıge gıremezsın merak edıyorsan  arastırıp bulursun.

Ben seninle polemiğe girmiyorum(ayrıca istersem girerim burası bir forum) zaten beni tanıyan tanır SAMSUNSPOR dışında hiç bir düşüncem yoktur ayrıca bu sitede kimsenin ayrıcalığı yok yanlış bir söylem gören buna tepki koyabilir yine söylüyorum SAMSUNSPOR umuzun bu zor günlerinde kimse SAMSUNSPOR üzerinden espiri yapmasın arkadaş can yakıyor...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 30 July 2009, 22:14:31
Bu takım  4-2-3-1 ıle  oynar  baska yok.  Arkadakı agır defans  ve  sag-sol kanatta  tecrubelı oyuncun  yoksa Ingılız  Futbolunu Sky Tv  de ızlersın ancak.

:D:D

HoliganSamSunLu

futbol oynayalımda hangi ırkın futbolu olursa olsun.... bu senede stadlardan boynu bükük ayrılmayalım...

55.hakan

demekki bu sene oynanan futboldan zevk almayacağım ingiliz futbolundan nefret ederim o dönen
topları alabilecek bir kişi var o da murat ...burhan ve turgut da o hava topuna çıktıktan sonra dağılmasınlar...3 hava topundan sonra atağı devam ettirecek halleri kalır mı acaba.bu sistem fiziğe dayalı bir sistem o taktiğe göre ön çalışma yapılması gerekir,göreceğiz maç kazandırsın da o sisteme can kurban

Jnr.Serkan

gol atalımda ingiliz fransız ispanyol taktigi farketmez.taktik yarar inşallah...ama çok hücüm oyuncusunun olduu bu takımda takımı defansif oynatmak ne kadar mantıklı?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Gerek yok hiç kimseden kopya çekmeye,adam gibi oynayalım puanları toplayalım adı da samsun futbolu olsun.