Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

ankarta 55

saldır şanlı samsunum fbye gömelim bu hafta  :P

ugrass

canlı skor bakabilcegmz bir yer yokmudur yaw

kuzey55

tbl.org.tr gir orada sağ üstte canlı skor bölümüne var.

ugrass

jean

saglik olsun nasilsa heyecanimizi yitirdik uzulmuyorum

Recep

bu galibiyeti fenerbahçeli cantuğ keskindemire hediye etmek lazım

celebi

Alıntı yapılan: recep55 - 09 January 2010, 22:29:03

ugrass

europe_55

ankarta 55

jean

uzulmemistir nasilsa tuttugu takim galip geldi

celebi

kankirmizisi

ben cantuğ hoca geçen sene herkesi yenince de aynısını mı  düşündünüz ? el insaf ya!! dışarıdan gazel okumak kolay beni tanıyanlar sahada babamı bile tanımıyacağımı bilirler  !!! benim derdim takım kümede kalsın sizin derdiniz ortalık karıştırmak üstümüze tepki çektirmek samsunun kaderi bu düşmeye gör iyi gidince işer herkes yanında kötü gidince herkes sallamaya devam allah razı olsun!!

celebi

niye rahatsız oldun cantuğ hoca.hangi takımı tutuyorsun onu söyle önce

Fecr_55

11 January 2010, 13:49:33 #1094 Son düzenlenme: 11 January 2010, 13:49:55 Fecr_55
Alıntı yapılan: kankirmizisi - 11 January 2010, 13:31:24
ben cantuğ hoca geçen sene herkesi yenince de aynısını mı  düşündünüz ? el insaf ya!! dışarıdan gazel okumak kolay beni tanıyanlar sahada babamı bile tanımıyacağımı bilirler  !!! benim derdim takım kümede kalsın sizin derdiniz ortalık karıştırmak üstümüze tepki çektirmek samsunun kaderi bu düşmeye gör iyi gidince işer herkes yanında kötü gidince herkes sallamaya devam allah razı olsun!!

Gecen sene kazandigimiz maclardaki yorumlarinizi göremedim, ki zaten Cantug hocanin adina konusan herhangi biri olsaniz gerek..! Kötü oyunu elestiriyoruz biz, bunu gerek yendigimizde gerek yenildigimizde yaptik..Bilip bilmeden atip tutan taraftarlardan olmadigimizi görememissiniz her kimseniz..!
Peki neden gecen sene coook iyiydik de bu sene kayiptayiz? Taraftar olarak her mac görevimizi yaptik, tribünler tiklim tiklim dolu, bu sene de böyle..Sorun kimde bu durumda?

Biz taraftariz, elestirmek de, övmek de hakkimiz ve görevimiz..