GALİP ÖZTÜRK'e açık çağrı...

Başlatan kaptan 55, 14 July 2009, 12:28:48

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Her yolu her kapıyı zorlamak gerek ama galip öztürk'ün  işi gereği bu fikre sıcak bakacağını zannetmiyorum.ama çıkıp ta şöyle samsunsporu sahiplenme adına bir basın açıklaması yapsa.takım üzerinde ve  rakipler üzerinde etkili olur.ne güzel olurdu ya.haydi be galip abi kurtar bizi bu cehennemden.

cem and naz55

yine başa dönüyoruz yine aynı şeylere galip başkan olsun diye mail,toplu yürüyüş bilmiyorum ama galip başkan olmaz samsunspora(inşallah olur)süreçte görürüz ama durum karanlık

34_55

arkadaşlar bizim trabzonlu bakanımız ve böyle yusuf ziya gibi bir belediye başkanımız varken galip baba gelmez ama ben diyorumki bence artık daha çok çoğunluk olalım ve yeter artık diyelim...

Sercan

Şu anda star tv de Uğur Dündar fb,ts,gs başkanlarıyla konuşuyor.Oraya İsmail Uyanık ne yakışırdı,SAMSUNSPOR başkanı olarak... >:( >:(

HoliganSamSunLu

samsunu samsunlular yönetmedikçe biz buralarda bu muhabbetleri yaparız başkada birşey yapamayız..

Sercan

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 15 July 2009, 00:45:10
samsunu samsunlular yönetmedikçe biz buralarda bu muhabbetleri yaparız başkada birşey yapamayız..

Nokta...

grkn55

34_55

15 July 2009, 07:57:03 #37 Son düzenlenme: 15 July 2009, 12:06:51 Amsterdamli
arkadaşlar bizden kusura bakmayın ama hiç bir şey olmaz nedeni ise bende dail hepimiz samsunsporumuzu ölesiye sevmemize rağmen adam gibi dökülemedik şu meydana sadece seçimden önce YZY,ı pretesto etmiştik ama nedense anlamamış bizi baksanıza  ne olurdu yaklaşık 3,4 bin kişi şu meydanı inletsekte  bütün medyayı oraya çeksekte ,ya GALİP ÖZTÜRK yada efsane başkanımız, İSMAİL UYANIKI, çağırsak pretesto edilecek yerleride tekrar pretesto etsek ne olurya şimdi buradan sesleniyorum sayın  M. TEOMAN TAŞ DERNEĞİ  sizin içinizde avukatlar var kanuni bir yoldan şu işi yapsakya,SÖĞÜTLÜBAHÇE,ŞİRİNLER,CANİKLİ MEKANSIZLAR,ARENA,ÇARŞAMBA TEKSAS,BAFRA CADDE,BURSA BENGÜLÜLER,TUZLA GRUBU,İSTANBUL GRUBU kısacası ben ALLAHINA  SAMSUNSPORLUYUM diyen tüm samsunlular artık susmayalım LÜTFEN BİR TARİH BELİRLEYELİM 1 HAFTA İÇİNDE DÖKÜLELİM MEYDANA yeteryaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

radikal-fma

Alıntı yapılan: erdo55 - 14 July 2009, 12:59:56
Aslında bu tip olayları daha çok seven Turgut Tüfenktir...Yapar bir ağalık aslında onun adresini bulsak ulaşmakta kolay
işte bu doğru tesbit onda hasbi ağa havası var o bu işi iyi yapar. olmazssa yılport ve yılyak'ın sahibi muhteşem bir servet sahibi.........

Cagdas Ünver

samet haci

Alıntı yapılan: 34_55 - 15 July 2009, 07:57:03
arkadaşlar bizden kusura bakmayın ama hiç bir şey olmaz nedeni ise bende dail hepimiz samsunsporumuzu ölesiye sevmemize rağmen adam gibi dökülemedik şu meydana sadece seçimden önce YZY,ı pretesto etmiştik ama nedense anlamamış bizi baksanıza  ne olurdu yaklaşık 3,4 bin kişi şu meydanı inletsekte  bütün medyayı oraya çeksekte ,ya GALİP ÖZTÜRK yada efsane başkanımız, İSMAİL UYANIKI, çağırsak pretesto edilecek yerleride tekrar pretesto etsek ne olurya şimdi buradan sesleniyorum sayın  M. TEOMAN TAŞ DERNEĞİ  sizin içinizde avukatlar var kanuni bir yoldan şu işi yapsakya,SÖĞÜTLÜBAHÇE,ŞİRİNLER,CANİKLİ MEKANSIZLAR,ARENA,ÇARŞAMBA TEKSAS,BAFRA CADDE,BURSA BENGÜLÜLER,TUZLA GRUBU,İSTANBUL GRUBU kısacası ben ALLAHINA  SAMSUNSPORLUYUM diyen tüm samsunlular artık susmayalım LÜTFEN BİR TARİH BELİRLEYELİM 1 HAFTA İÇİNDE DÖKÜLELİM MEYDANA yeteryaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

katıLıyoRum aRkadasım sana butun grup baskanlarını cagırcan bı yerde konuscan reklamınıda yapcan super bı protesto olur sezon baslamadan once bı gozdagı vermekde fayda var...

tanju55

simdiden gözdagi veremezsek sezon baslayinca versekde fayda etmez...2-3 bin kisilik bir protesto bile yeter yeterki sesimizi duyuralim bu samsunluyum diye gecinen trabzonlulara...