Tomaç: "Kongre kaçınılmaz"

Başlatan YaşarDoğu, 14 July 2009, 10:41:17

« önceki - sonraki »

samsunmania

Hadi bakalım Erol Öz. Şartlar oluştu artık. Projelerin için onay almayı başar, başkan adaylığını açıkla da samimiyetini bizler de görelim artık.

kerem55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 14 July 2009, 16:44:03
Helal , Helal , Helal

Mükemmel bi yazı olmuş,ellerine sağlık başkanım

55Melek55

nerdesiniz babayigitler

kucuk sivas mucizeler yaratiyor...ya atatürkün sehri 19 mayis ruhlu sehirin coocklari nerdesinz?

ulan sagir sultan duydu samsunspor can cekisiyor nesteri vurmak üzereler siz hala uyuyorsunz uyun bakalim nereye kadar?

aramizdaki arkadaslar bari biz cikaralim bir yönetim...nasilsa onlardada para yok bizdede....
en azindan seklimiz daha KALIN olur

sadece55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 15 July 2009, 17:42:54
Hadi bakalım Erol Öz. Şartlar oluştu artık. Projelerin için onay almayı başar, başkan adaylığını açıkla da samimiyetini bizler de görelim artık.

Erol öz derken hoca sen hala ordamısın o adam reklamını yaptı işi bitti...Burda bile ismi geçmesi ona yeter de artar bile sanırım

beşnumara

samsunmania

Alıntı yapılan: erdo55 - 16 July 2009, 01:39:24
Erol öz derken hoca sen hala ordamısın o adam reklamını yaptı işi bitti...Burda bile ismi geçmesi ona yeter de artar bile sanırım

Ben orada değilim orada olanları buraya çekmeye çalışıyorum erdom yanlış anlamışsın. ;)

samsunmania

sadece55

tmm abi ama erol özde iyi giderdi haaa düşünsene facebooktan yönetim kurulu toplantısı yapılırdı...

Ollivanders

Alıntı yapılan: erdo55 - 17 July 2009, 00:53:57
tmm abi ama erol özde iyi giderdi haaa düşünsene facebooktan yönetim kurulu toplantısı yapılırdı...

:D:D:D

samet_55

dilenci başkan istrmiyoruz...diye kampanyamı başlatsak

harbisamsunsporlu5517

takım gözgöre göre eriyip gidiyor elimizden hiçbir şeyde gelmiyor malesef  :-[

samsunmania

Alıntı yapılan: erdo55 - 17 July 2009, 00:53:57

Valla o da olursa şaşırmam. Burası Samsun. Her şey olabilir. ;D ;D

erdem

kongre için neyi bekliyo bu adam anlamadım ya?

usare

Ligin başlamasını bekliyorlar bence. Gidişata göre kongre yapacaklar. Aday olacaklar veya olmayacaklar. Ya arkadaş biz İsmail Uyanık'ı istiyoruz. Onunla ilgili neler yapabiliriz ya :'(. Valla ben lisedeyken takımın başındaydı. İngiliz kulübüne bile çaktık 2şer tane. BElkide İngilizleri yenen ilk Türk takımıyızdır.
İsmail Başkan seni istiyoruz kulübün başına. Eğer gelirsen taraftar olarak bütün desteğimiz arkanda. İnşallah okuyorsundur....

Ben Ofosu

AlıntıÖzellikle Bulgar kaleci Maxsic'in Samsunspor kulübünden önceki yıllardan alacağı olan 180 bin dolar konusunda UEFA tarafından TFF'ye gelen uyarı yazısı sonrası kulübümüzün söz konusu borcu 10 gün içinde ödenmesi istenmektedir. Aksi takdirde yine UEFA yaptırımlı TFF tarafından bu sezon Samsunspor'un Bank Asya Liginde 6 puanının silinmesi yoluna gidilecektir. Ayrıca buda yetmiyormuşcasına yine 2001 senesinden alacaklı futbolcular kervanına Da Silva e Sauza'da katılmış durumda

benim bildiğim maksiç aylık 10-15 bin dolara oynanan adamdı . nasıl 180.000 dolar borç çıktı anlamadım. aslında yabancı kontenjanının yedek kaleci ile kullanan zihniyetten herşey beklenir.