olmadı OMÜ

Başlatan kaptan 55, 01 July 2009, 08:47:50

« önceki - sonraki »

hala kızı

okan

İnşallah bir gün o otobüsün altında kalırsınız...

maviay55

la bi otobüsü çok görüolar samsunu samsun yapan samsunspordur ne günlere geldik yarabbim sen sabır ver..  >:( >:(

Ertuğrul Sağlam

02 July 2009, 13:37:38 #33 Son düzenlenme: 02 July 2009, 13:40:40 %100 samsunspor
Alıntı yapılan: cem and naz55 - 01 July 2009, 18:39:18
ferit bernay olsaydı şu anda otobüs samsunsporun emrindeydi bu habere şaşırmadım...

Ferit Bernay yıllarca Rektörlük yaptı OMÜ'de bana kaçtane örnek verebilirsiniz Samsunspor için yaptıklarından? veremezsiniz çünkü yok öyle birşey.

Tabii Ferit Bernay'a has birşey değil bu herzaman söylüyorum Samsun'un kaderi Samsun'un sahipsizliği....... ve bir söz vardı

Sahipsiz Şehrin Sahipsiz takımı Samsunspor......

Ve ayrıca Ferit Bernay Ergenekon davasından tutuklu ve yargılanıyor........

berusa55

Olmadı OMÜ mü? Oldu oldu! Senin de ne olduğun belli oldu!!!

cem and naz55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 02 July 2009, 13:37:38
Ferit Bernay yıllarca Rektörlük yaptı OMÜ'de bana kaçtane örnek verebilirsiniz Samsunspor için yaptıklarından? veremezsiniz çünkü yok öyle birşey.

Tabii Ferit Bernay'a has birşey değil bu herzaman söylüyorum Samsun'un kaderi Samsun'un sahipsizliği....... ve bir söz vardı

ona ben sallamakon davası diyorum ben ferit bernay olursa verirdi dedim hiç olmazsa bu rektör bey gibi trabzonluları doldurmazdı üniversiteye...

HoliganSamSunLu

yazıklar olsun utanmazlar...

okan

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 02 July 2009, 13:37:38

Benim hatırladığım İsmail Başkanımızla birlikte Maraton'da bile maç seyretmiş adam