olmadı OMÜ

Başlatan kaptan 55, 01 July 2009, 08:47:50

« önceki - sonraki »

kaptan 55

01 July 2009, 08:47:50 Son düzenlenme: 01 July 2009, 09:03:02 kaptan 55
SAMSUNSPOR yönetimi Ondokuzmayıs Üniversitesi'nde 1.kamp döneminde kullanılmak üzere üniversiteye ait otobüsü emaneten istedi.15 günlüğüne emaneten verilecek olan OMÜ'ye ait otobüs,üniversite senatosu tarafından ret edildi.

atakan

bunlar okumuş kültürlü adam bide dimi.yazık

germencisse

böyle olacağı belliydi..koskoca üniversitenin samsunspora katkısı yok zaten..

kaptan 55

01 July 2009, 08:52:55 #3 Son düzenlenme: 01 July 2009, 09:19:26 kaptan 55
sizler hangi şehrin topraklarında eğitim veriyorsunuz sizler hangi şehre ait üniversitenin senatosunu oluşturuyorsunuzda 15 günlüğüne emanet bir otobüsü vermeme kabalığını gösteriyorsunuz.yazık gerçekten yazık bu kadar mı uzaksınız SAMSUNSPOR'a?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ben şaşırmadım omü nün bu saçma kararına.zaten bu kentin tüm kurumları samsunsporumuzu silmişler.onlarda renklerini belli ettiler.bir de kültür adına edebiyat yaparlar utanmadan.

Kaptan

Şanzumanı girsin bitaraflarına, difarensiyel kafalar, kokuşmuş suratlar, ulan Samsun olmasa bir hiçsiniz...

red_white

Bunlara iyi bir protesto lazım arkadaşlar >:(

Kodalak

bunlara ne minnet ediyoruz ki o ricayı bu çakma okumuşlara yapacaklarına gitsinler Galip Öztürk'e yapsınlar

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

OMÜ deki çok bilmiş doğrucuların?hile hurda ile ceplerini doldurduklarını,OMÜ ihalelerinde yaptıkları hırsızlıkları dünya alem biliyor.şimdi de kötü bir otobüsü çok gördüler samsunsporumuza.ceplerine bir kaç kuruş simit parası koysaydık verirlerdi o zaman.nede olsa alışmış bunlar sahtekarlığa?

emre

samsunspor tarihinin en kötü zamanlarını yasıyor.bu zamanda bize kendi öz evlatlarımız abilerimiz destek cıkmazken bunu omü den beklemek...

bence yapsalar o zman şaşırırdım!!

pitbul055

Alıntı yapılan: Kaptan - 01 July 2009, 09:20:09
Şanzumanı girsin bitaraflarına, difarensiyel kafalar, kokuşmuş suratlar, ulan Samsun olmasa bir hiçsiniz...

kaan

Omünün senatosunda bir tane Samsunsporlu olmadığını ben gibi hepinizde biliyorsunuz bize bizden başkasından fayda yok arkadaşlar.

King Of The North

Daha kimleri görecez bakalım karşımızda...

Sercan

Bunları bir tarafa yazalım.İlerde yine bu takım şahlanacak o zaman hepsi bizimde payımız var diyecekler.O zaman o stadda onlara paylarını gösterecez.(20.000) pay

Sadece Samsunspor

Bunlar anca omü gfb, omü ua gibi gruplar kursunlar ş-erefsizler

kulübü ziyaret etmeye gelirken iyide otobüse gelince niye yok >:(