Hakkı Yuvaya Dönüyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 26 June 2009, 16:24:11

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

26 June 2009, 16:24:11 Son düzenlenme: 26 June 2009, 16:59:31 samsuni
AlıntıHAKKI YUVAYA DÖNÜYOR

Bonservisi elinde olan Hakkı Hocaoğlu, tahta açılırsa Samsunspor'da forma giyecek

26 Haziran 2009 Cuma 15:17

Tecrübeli oyuncu,"Futbolu Samsunspor'da bırakacağım" dedi

BONSERVİSİ ELİNDE
Kırmızı-Beyazlı külübe İskenderunspor'dan gol kralı ünvanıyla gelen ve uzun yıllar bu formayı giyen Hakkı Hocaoğlu, Samsunspor'da futbolu bırakmayı çok istiyor. Geçen sezon Giresunspor'da oynayan tecrübeli futbolcu Hakkı'nın bonservisi elinde bulunuyor. Eğer Kırmızı-Beyazlı yönetim, TFF'de transfer tahtasını açtırırsa, Hakkı Hocaoğlu Samsunsporlu olacak.

SAMSUNLU HAKKI'YIM
Samsunspor'da futbola son naktayı koymak istediğini belirter Hakkı Hocaoğlu,"Her nekadar İskenderun doğumlu olsamda ben kendimi Samsunlu hissediyorum. Futbol yaşamım bitince Samsun'da yaşayacağım. Şu anda bonservisim elimde, yöneticilerimizle gerekli görüşmeyi yaptık. Eğer tahta açılırsa hiç zorluk çıkarmadan imzamı atacağım ve takıma ağabeyilik yapacağım" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15811

Eğer haber doğruysa, olumlu bir transfer olur Kenanla Hakkı iyi bir ikili olmuşlardı geçen sezon. İnşallah dönerde defansta sıkıntı yaşamayız

JohnAbruzzi

germencisse

özkan

Şu samsun sehrinde neden hep samsun dogumlu olmayanlar abilik yapıyo bu takımda anlamıyorum..bizimkilerin mayasımı bozuk???

beşnumara

hakkının futbol olarak bu saatten sonra yararlı olacağını düşünmüyorum ama takıma abilik yapacak birileri lazım o kesin.getirin cenk ve mehmet nas'ı onlar yapsın ağabeyliği.hakkı geçen sezonun ilk devresinde adanaspor başkanına bşkan ben gidiyorum haydi eyvallah dedi gitti.devre arasında giresuna geçti futbol oynadığını ben hatırlamıyorum.bu saattn sonra bu tür topçulara dönmenin hiç bir faydası yok ama futbolu samsunsporda bırakmak için geliyorsa serkanı da unutmasınlar o da samsunsporda cenk de samsunsporda bırakacak onlara da kucak açsınlar derim ben

germencisse

Alıntı yapılan: beşnumara - 26 June 2009, 16:34:01
hakkının futbol olarak bu saatten sonra yararlı olacağını düşünmüyorum ama takıma abilik yapacak birileri lazım o kesin.getirin cenk ve mehmet nas'ı onlar yapsın ağabeyliği.hakkı geçen sezonun ilk devresinde adanaspor başkanına bşkan ben gidiyorum haydi eyvallah dedi gitti.devre arasında giresuna geçti futbol oynadığını ben hatırlamıyorum.bu saattn sonra bu tür topçulara dönmenin hiç bir faydası yok ama futbolu samsunsporda bırakmak için geliyorsa serkanı da unutmasınlar o da samsunsporda cenk de samsunsporda bırakacak onlara da kucak açsınlar derim ben

Hakkı Hocaoğlu ile bundan 3 ay evvel konuşmuştum..bana bu takım allaha emanet..daha bu takımda kimseler durmaz..demişti..ancak ne oldum değil ne olacağım diyeceksin işte en yakın örneği..

Baskent_Samsunspor

hakkı boşver futbolu atakuma yerleş takımı tribünden destekle kenanın ağabeyliği bu takıma yeter

KocumVolkan

papazın teki.. inşallah gelmez

Ertuğrul Sağlam

ula bu ne tahtaymış bee Orduspor dünyanın adamını aldı koca Samsunspor tahta ile kereste ile uğraşıyor Samsunspor kereste tic san Aş.

orhan

bundan sonra olmaz gideni almıyacan abi alırsan yarardan çok zarar verir

Oflu

TFF acsin tahtayi keresteyi artik neysede Hakki gelsin. Yeter Artik! Bize, bizim yetistirdigimiz futbolculardan baska, kimseden hayir yok!

veis

burası mehmet nasın serkan aykutun ertugrul saglamların yuvası.nasıl oluyorda hakkının yuvası oldu şimdi.

ahk34

Alıntı yapılan: veis - 26 June 2009, 18:09:10
burası mehmet nasın serkan aykutun ertugrul saglamların yuvası.nasıl oluyorda hakkının yuvası oldu şimdi.

çocuk esirgeme kurumuya samsunspor valilik bize emanet etti hakkıyı

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: ahk34 - 26 June 2009, 18:12:09
çocuk esirgeme kurumuya samsunspor valilik bize emanet etti hakkıyı
kulüpten giderken emanet gidiyorum demedi ama.deseydi biz de ona göre dükkanda bir iş bulurduk hakkı ya.bu ne iş anlamadım.büyük düşünür mevlana samsunspor için söylemiş bu sözü herhalde.NE OLURSAN OL YİNE GEL...

Ollivanders

İnsallah gelmez kurtulamayacagız mı hep aynı suratlardan ya