Samsunspor'a Yeni Sezonda Katkı

Başlatan snkl, 20 June 2009, 14:48:54

« önceki - sonraki »

snkl

20 June 2009, 14:48:54 Son düzenlenme: 20 June 2009, 14:57:19 samsuni
ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAM
BEN SİZLERLE SAMSUNSPORA BU SEZON BİZ TARAFTARLAR OLARAK NASIL BİR KATKI SAĞLAYABİLİRİZ
BU SİTEDEN BU ZAMAN KADAR GÜZEL SONUÇLAR ÇIKTIĞINI BİLİYORUM.
BENİM AKLIMA ŞUAN İÇİN DİREKT SOMUT BİR ADIM GELMİYOR AMA SİZLERİNDE FİKİRLERİ İLE TAKIMIZA YENİ SEZONDA SÜPER LİG YOLUNDA KATKI SAĞLAYABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM.
HEPİNİZE ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR

sadece55

Aslında sembolik bir para toplanılıp samsunspora basın toplantısı ile verilebilir.Bu tabii destek olayında öncülük yaparmı bilinmez

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: erdo55 - 20 June 2009, 15:42:24
Aslında sembolik bir para toplanılıp samsunspora basın toplantısı ile verilebilir.Bu tabii destek olayında öncülük yaparmı bilinmez
kimsenin bu yönetime güveni kalmadı.sen git kulübün parası ile çelenk gönder fenaruma.kim para verir bunlara şimdi.çelenk kaç lira ki diyen oluyor ama ne kadar olduğu önemli değil yapılan hareket güven vermiyor samsun halkına

Kodalak

Arkadaşlar önümüzdeki günleri bekleyelim....

Kais

sitede aydat toplanıp klübe verilebilir.

sadece55

önce şu üyelik olayları hakkında genel bir bilgi verilse klübe üye olsak daha güzel olur aslında

mehmet yılmaz

Kulübe site olarak son 1 yılda 6.500 lira civarında para yardımı yaptık zaten. Mazhar Basoğlu ve Sezgin Gümüş dönemlerinde de maddi yardımımız olmuştu. Şimdi tek tek yazmaya gerek yok, kişilerin yanlışlarına, isimlerine bakmaksızın biz her zaman Samsunspor'umuzun yanındayız. Olur zaten birşeyler, daha önce de olduğu gibi ama şu aşamada para yardımı falan gereksiz. Herkes formasını, kombinesini alsa kafi!

CeLL-O

Yardım yapmak için insanın içinin rahat olması gerek. Tabiki formamızı , atkımızı , kombinemizi yine alıcaz ama taraftar olarak yardım kampanyasına sıcak bakmıyorum şahsım adına. Böyle bir başkana sahipken paraların nereye gideceği belli mi olur. Sonra o paralar bizlere Fenerium , GStore , Kartal Yuvası'na çelenk olarak geri döner.

samsunmania

Büyük bir ihtimal bir kaç haftaya bir yardım kampanyası başlatılır. Kulübün başka çıkar yolu görünmüyor zaten. O zaman bir şeyler yaparız.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 20 June 2009, 23:11:07
Büyük bir ihtimal bir kaç haftaya bir yardım kampanyası başlatılır. Kulübün başka çıkar yolu görünmüyor zaten. O zaman bir şeyler yaparız.
tamam da abi,bu borç senin benim vereceğim paralar ile kapanmaz.bu ise önce bürokratların iş adamlarının yani ensesi kalınların kabarık cuzdanlarını açmaları gerekiyor ki,bizde de öyle baba yiğit adam yok.hepsi cimri pinti.tuvalete gitmezler acıkmayalım diye?

samsunmania

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 20 June 2009, 23:18:55
tamam da abi,bu borç senin benim vereceğim paralar ile kapanmaz.bu ise önce bürokratların iş adamlarının yani ensesi kalınların kabarık cuzdanlarını açmaları gerekiyor ki,bizde de öyle baba yiğit adam yok.hepsi cimri pinti.tuvalete gitmezler acıkmayalım diye?

Haklısın kardeşim. Ben bakan ve bld.bşk.vasıtasıyla harekete geçerler diye umuyorum. Bizim verdiğimiz meblağlar onlarınkinden daha değerli. Görünce utanırlar belki. Hem de bizler de sembolik bile olsa kulübümüz için bir şeyler yapmış oluruz diye düşünüyorum.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 20 June 2009, 23:30:09
Haklısın kardeşim. Ben bakan ve bld.bşk.vasıtasıyla harekete geçerler diye umuyorum. Bizim verdiğimiz meblağlar onlarınkinden daha değerli. Görünce utanırlar belki. Hem de bizler de sembolik bile olsa kulübümüz için bir şeyler yapmış oluruz diye düşünüyorum.
inşallah kodamanlar da yardım ederler.biz zaten gücümüzün yettiği kadar vereceğiz.ama yaraya merhem olmaz.dediğin gibi utanırlar belki biz yardım ederken ama adamlarda utancak yüz yok.mübarek adamların yüzleri balçık la sıvanmış.vakit daralıyor.bir şey olacaksa acele etmek gerek.millet harıl harıl transfer yapıyor.bizde aval aval milletin haberlerini oluyoruz.görürüz yakında kim adam kim adamcık..?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 20 June 2009, 19:18:50
Herkes formasını, kombinesini alsa kafi!

evet en doğru haraket forma ve kombine almak vede çevremizdekileri teşvik etmek en mantıklı düşünce zaten asli görevlerimizin başında geliyor forma ve kombine..

cezayir55

hadi baslatalim buyuk bir kampanya aramizda  muthis bir is birligi yapalim samsun da ilk olsun

cembaba

Alıntı yapılan: CeLL-O - 20 June 2009, 20:05:39
Yardım yapmak için insanın içinin rahat olması gerek. Tabiki formamızı , atkımızı , kombinemizi yine alıcaz ama taraftar olarak yardım kampanyasına sıcak bakmıyorum şahsım adına. Böyle bir başkana sahipken paraların nereye gideceği belli mi olur. Sonra o paralar bizlere Fenerium , GStore , Kartal Yuvası'na çelenk olarak geri döner.

gerçekten haklısın. ayrıca daha yönetimimiz bile yok ne yardımı :S