Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 July 2009, 16:10:53
Hemşo 100 çeşit pide yapıyor hangisini yedin?.. :D
söylede ondan yemeyelim..

Kuşbaşı yemeyin  ;D , fiyatlar normal felanda değil. bi ayran 2 tl ??? sanki 2,5 TL 'lik kola alıyosun ;D ;D

HaSaNCaN

YaşarDoğu

MeL_55

Gögüs sponsoru hala Bank Asya Dit oldugnu biliyorum. Eger öyle degilse gögüs sponsoru böyle olacak.

Bende Bank Asya Dit daha hos duruyor.

55.hakan

Alıntı yapılan: MeL_55 - 16 July 2009, 16:18:45
Gögüs sponsoru hala Bank Asya Dit oldugnu biliyorum. Eger öyle degilse gögüs sponsoru böyle olacak.

sampi iyidir pidemizin de reklamı olur hem

King Of The North

iyi de renkleri falsolu bence,ne o sarı kırmızı

europe_55

Allahın izniyle Cumartesı günü Errea magazamızın açılışına geleceğim...
Mümkün olduğunca kalabalık olalım...
fenerıum acılış görsün  ;D ;D ;D

55.hakan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 16 July 2009, 16:14:58
Errea 13.00 da
Sampi 17.00 da
errea 15.00 bir önceki sayfada basın açıklamasında öle yazıyordu ama yanlış mıyım... ;)

red_white

arkadaşlar Galip Öztürk ün olduğu bugünü kaçırmayalım

berusa55

16 July 2009, 17:34:42 #234 Son düzenlenme: 16 July 2009, 17:38:00 berusa55
Alıntı yapılan: Amsterdamli - 16 July 2009, 15:46:35
Cumartesi günü SAMSUN SAMPİ'nin açılışı için gelen ve aynı gün saat 13.30'da SAMSUNSPOR Kulübünü de ziyaret edecek olan METRO ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu ve Ulusal Basından gazetecilerin de katılımı ile ortak bir basın açıklaması yapılacaktır.

Arkadaşlar Galip Öztürk geliyor mu peki? Yönetim Kurulu diyor ama başkan gelecek diye bir şart yok; bu konuda kesin bilgiyi öğrenelim...

SamsunluReis

Alıntı yapılan: MeL_55 - 16 July 2009, 16:18:45

buda çok sırıtır yaa :S bank asya daha iyidi bence...

samsunmania

Formanın arkasına ve şorta da reklam alınabiliyor artık. Belki buraları değerlendirirler. Stad reklamları için de olabilir. Galip Öztürk bir de otobüs verse de otobüse de reklamlarını alsak. Yeter ki versin, yeter ki kasaya para girsin.

beşnumara

yeni sezonda formanın önüne arkasına ve şort sağ tarafına reklam alınabilecekmiş.onun için öne olmasa bile arkaya da olabilir reklam veya şort sağ tarafına

europe_55

Kim fazla verirse onun reklamı olsun... :D
Görünüm o kadar da önemli değil, önemli olan SAMSUNSPORUMUZUN para kazanması...

55.hakan

galip öztürk'ün samsunspor'la ilgili bir projenin içinde olması bile heyecanlandırıyor beni