Külüstür Prenses Yeniden Yola Çıkmaya Hazırlanıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 June 2009, 12:12:43

« önceki - sonraki »

Kais

topçular otobüse binene kadar inanmam:D

Sempatik Bengülü

Yalnızca BİZ

Kais

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: Kais - 17 June 2009, 19:50:03
orasıda bi gerçek :D

Bu sene adam gibi oynayan bir elin parmağını geçmiyor...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 17 June 2009, 19:57:54
Bu sene adam gibi oynayan bir elin parmağını geçmiyor...
yani malatya yı yalnız bırakmayacağız seneye gideriz yanlarına.

Pergani 55

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 17 June 2009, 20:15:21
yani malatya yı yalnız bırakmayacağız seneye gideriz yanlarına.
Allah korusun böyle bir sözü duymak bile korkutuyor beni. otobüs meselesine gelince;o kadar çok yalan söylendi ki görmeden kimse birşeylere inanmıyor dogal olarak ben de inanmıyorum. bekleyip görecegiz

jean

daha buyuk isler gelismeler bekliyoruz otobus le olacak is degil bunlar sivas halki kendi topladigi parayla takimina otobus aldi son model

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu sezon otobüs çıkıp sahaya oynamayacak.o otobüsün içini dolduracak futbolcu da alın ağalar

Yalnızca BİZ

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 17 June 2009, 22:20:47
Bu sezon otobüs çıkıp sahaya oynamayacak.o otobüsün içini dolduracak futbolcu da alın ağalar

İnşallah ama nerde o yönetim...

cembaba

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 17 June 2009, 12:12:43
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25010

Görmeden inanmam gelsin hayırlı olsun deriz ;D

büyük ihtimal yalandır ya.. Böyle dışına da dış mekan baskısı yapılsa, diğer takımlardan neyimiz eksik? İnşallah doğrudur haber.

samet_55

bence fort-transit alın.hem küçük hem az yakar hemdeiçidar oldugu için futbolcular daha samimi olurlar birbirleriyle ; :) :) :) :)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

18 June 2009, 12:30:06 #27 Son düzenlenme: 18 June 2009, 12:32:03 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: samet_55 - 18 June 2009, 12:28:03
bence fort-transit alın.hem küçük hem az yakar hemdeiçidar oldugu için futbolcular daha samimi olurlar birbirleriyle ; :) :) :) :)
bizim şu anda elimizde bulunan futbolcular minübüsü dahi dolduramazlar kaç futbolcu var ki elimizde şu an

red_white

ne kadar mutluyuz ki anlatamam 2005 model araç alıyolar yapıyon bari adam gibi bişey yap tso da sıfır araç al ki daha bunu alcağında malum

tankut

metronun sahibi koskoca Galip ÖZTÜRK Samsunsporumuza son model bir otobüs bağışlayamıyormu hayret bişey ya...