Hakkı Tomaç'tan Açıklama; Y. Ziya Yılmaz'dan Ziyaret

Başlatan mehmet yılmaz, 15 June 2009, 21:35:34

« önceki - sonraki »

hakan55

İstediğin açıklamayı yap hangi sıfatla hangi sebeble olursa olsun o maaza çiçek GÖNDERİLMEZ.yemişim onların dostluklarını.

Ollivanders

hala acıklama yapıyor ya koltuk sevdalısı !!!!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hakkı amcam ezilip büzülme haberini yalanlıyor ama biz de taraftar olarak onu yalanlıyoruz.amca şurada 2 aydan az kaldı lig başlamasına.çene çalmayı bırakın kaldırın kıçınızıda bir şeyler yapın.öyle aziz beye çelenk göndermek le kurtaramazsınız samsunsporu

kaan

Alıntı

BUGÜN BİZE, YARIN ONLARA
Fenerium Mağazası'nın açılışına çiçek göndermelerine yapılan eleştirileri de cevaplayan Tomaç, "Fenerbahçe Kulübü'nden bize bu mağazanın açılışı için davet gelmiştir. Dolayısı ile biz de kulüpler arası dostluğun gereği buna bir çiçek göndererek icabet etmişizdir. Medeni bir ortamda ve medeni bir ülkede yaşıyoruz. Nasıl ki bizim çağrılarımızın bazıları bu şekilde yanıt görüyorsa biz de aynı şekilde mukabele etmek zorundayız. Bugün onlara, yarın bize. Aksini düşünürsek yarın çağırdığımızda etrafımızda kimseyi bulamayız. Bu gayet doğru ve medeni bir davranıştır. Alınacak, gücenilecek bir tarafı yoktur. Neden bu kadar tepki gösterildi, onu anlayamıyorum ve anlamakta zorluk çekiyorum" dedi.

Sayın başkan anlamıyorum demişsin biz hiç birşeyi anlamıyoruz son günlerde yapılan...!Google'a yazın anti istanbul okuyun hiç olmadı sorun birilerine anlatsın bizim derdimizi burası SAMSUN...

O davetiyeyi oraya yollayan Aziz YILDIRIM bizi süper lige istiyor ben anlıyorumya hadi neyse  >:( >:( 3 4 atacak anadolu takımı kalmadı kendilerine bu davetiye onun davetiyesidir.

kaptan 55

ya yok mu torunun torban git onlara zaman ayır bu işler için çok geç artık senin için hakkı amca bırak git belki gelmek isteyenlerin de önünü açarsın.

pitbul055

kene gibi yapıştı.resmini gördükce deli oluyorum arkadaş

ÇaÇa

Davet ettiğinde dost bulmak mı ? Dost dediğin düştüğünde seni yerden kaldırmaktır Hakkı Başkan bak bakalım etrafına kimse var mı ? Düşenin Dostu Olmaz SÖMÜRGEcileri olur.
- Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satmakta uyuyor be Başkan kusura bakma...

erdem

hakkıcığım istifa et be kardeşim,yapamıyorsun işte.

Sercan

Hakkı beceremediğin işi yapma:..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 17 June 2009, 14:23:26
Hakkı beceremediğin işi yapma:..
evet yeter bu kadar battığın ve samsunsporu küçülttüğün.