Samsunspor.biz roportajlar ve portreler bölümü sizin sorularınız

Başlatan **KaR6**, 14 June 2009, 14:37:34

« önceki - sonraki »

**KaR6**

şansıma Tanju Colak birkaç günlüğüne de olsa Samsuna geldi.. Bugun fırsatını bulabilirsem daha dogrusu zaman ayırabilirse yüz yüze yapmak istiyorum ropörtajı.. hemen hemen butun sorularınızı aldım, bana yer kalmadı diyebilirim :) 

umarım bugun yapabiliriz de bi an evvel eklerim siteye..

**KaR6**

dun babamın ameliyat işi çıkınca tanju colak ile gorusmelerim askıya alındı.. kendisi de sabah ucagıyla istanbula dönunce internet roportajına dönduk mecburen, soruları yolluyorum şimdi kendisine, cevaplar gelir gelmez yayınlayacagım inşallah..

ayrıca bir daha ki roportajın Ercan Kologlu ile olması kesinleşti, diğerinin de Erol Dinler ile olması %80 ihtimal..

Kar6 haber ajansı, Mustafa Kar, Samsun..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 June 2009, 13:05:57
dun babamın ameliyat işi çıkınca tanju colak ile gorusmelerim askıya alındı.. kendisi de sabah ucagıyla istanbula dönunce internet roportajına dönduk mecburen, soruları yolluyorum şimdi kendisine, cevaplar gelir gelmez yayınlayacagım inşallah..

ayrıca bir daha ki roportajın Ercan Kologlu ile olması kesinleşti, diğerinin de Erol Dinler ile olması %80 ihtimal..

Kar6 haber ajansı, Mustafa Kar, Samsun..
geçmiş olsun abimize.ALLAH acil sifalar versin.ha yüzyüze ha netten farketmez kardeş.sonuçta sorularımıza yanıt arıyorsun.senin emeğin yeter kardeşim

eLLis

Kendisi ben trabzonluyum demiş bunun izahı nedir sorabilirsen sevinirim.

**KaR6**

Soruların kime oldugunu da yazarsak daha sağlıklı sonuc alabiliriz. Malum bir çok isim var roportaj yapılacak, tesekkurler..

YaşarDoğu

**KaR6**

Allah razı olsun abicim, diş dolgusu diye gittik, diş ameliyatı oldu, Allahtan iyi şimdi, önemli bir şey yok ama dikişiler duruyo işte..

neyse, soruları alalım soruları :)

eLLis

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Acaba samsunspor ile ts arasındaki rekabet ve soğukluk futboldanmı yoksa kentimizde trabzon ve diğer karadeniz illerinden göç edenlerin çoğunun hala ts sempatizanlığındanmı kaynaklanıyor?BU SORUM TÜM RÖPORTAJ YAPACAĞIN KİŞİLERE.

özkan

şu malatyaya attıgı golden sonra ne hissettı cok merak edıyorum ;D

Sempatik Bengülü

ali ihsan

Ercan Kaptan'a ;

-Samsunspor'daki ilk yıllarında takım içerisinde örnek aldığı isimler var mıydı ?
-Çalıştığı en iyi hoca kimdi ?
-Taraftar hakkındaki düşünceleri nelerdir ?

Clint_Eastwood

Tanju'ya;

- Cezaevinde kendisini ziyarete gelen Gigi Multescu ve İsmail Uyanık, cezası bitince futbola dönüp Samsunspor'da oynamasını istediklerini söylemişlerdi... Bu neden gerçekleşmedi?

Ercan Kaptana;

-93-94'deki Samsunspor-trabzonspor maçında Ergül Yücedağ'ı kolundan tutup götürürken aralarında nasıl bir diyalog geçti, o günü anlatabilir mi?

-Efsane oyuncu Daniel Timofte hakkında düşünceleri nelerdir? Halen görüşüyor mu?

Teşekkürler...

mehmet yılmaz

Ercan Koloğlu

- Kitap Gecesinde aldığı ödül için neler düşünüyor? Üstelik tüm oyuncular içinde en fazla oyu o almıştı...

- Samsunspor formasıyla unutulmazları arasında yer alan ilk 5 maçını söyleyebilir mi bize?

- Ertuğrul Sağlam, İsmail Uyanık, Daniel Timofte, Serkan Aykut, Celil Sağır, Müjdat Gürsu, Nuri Asan, Hasbi Menteşoğlu hakkında birkaç şey anlatabilir mi?

- Bir uçak yolculuğunda G.Saraylı birisiyle muhabbet etmiştim ve bana "sizde bir kaptan Ercan vardı, ben onu hiç sevmiyordum" demişti. Ben de ona "Ne güzel işte, İstanbul seyircisine sempatik gelse bir sorun olurdu zaten" demiştim. Ercan kaptanı eminim her Samsunsporlu çok sever, peki ona göre niçin böyledir bu?

- 1987'den 2002'ye kadar kısa bir dönem hariç Samsunspor'da sürekli oynadı, kendi dönemindeki futbolculardan en iyi 11 yapsa, nasıl bir kadro kurar?

- Multescu onu zaman zaman oyun içinde santrafor oynatırdı. Doğru muydu bu taktik?

- Samsunspor taraftarını nasıl değerlendiriyor? Özellikle 90'lı yıllardakileri?

- Niçin küme düştük? İsmail Uyanık olsa küme düşer miydik?

Biraz az oldu ama idare et Mustafa :) Ercan ağabeyi konuşturmak kolay değil, bulmuşken soralım.

**KaR6**

Arkadaslar, tesekkurler sorular için.. Tanju Colak a sorularını 2 gun önce yolladıgım için yeni sorulardan dolayı özur diliyorum sizden.. Ercan Koloğlu ile de yarın öğln yapacagım, bu mesajdan sonra ki soruları okuyamam dolayısıyla..

bir daha ki roportaj biraz gecikecek yokum çunku 1 hafta, tatil zamanı ;) ancak kiminle yapacagıma da henuz karar vermedim, Erol Dinler Hakkı Bayrak Ugur Terzi gibi alternatiflerimiz mevcut.. Bir istek gelirse değerlendirmeye alırım ama..

tesekkurler tekrar..