Kendini Samsunsporun yönetimi sananlar hesap verecek

Başlatan Sadece Samsunspor, 13 June 2009, 18:23:02

« önceki - sonraki »

arena55

sana tek bı şe dıyeyım hakkı tomac 20 senedır bu kulubun basına cıban oldun adı oldu hızmet senın verdıgın hızmetın ta aq ben serefsız s..k..tr gıtlan yavsak cıkıp ta samsnsporu acız duruma dusuruyon ne bok yemeye geldın ozaman

berusa55

15 June 2009, 12:53:00 #16 Son düzenlenme: 15 June 2009, 12:55:51 berusa55
AlıntıTomaç'a tepkiler büyüyor

Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç'ın Ankara'da katıldığı kulüpler birliği toplantısında yaptığı Samsunspor'un büyüklüğüne yakışmayan talihsiz konuşma başına iş açtı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Başkan Tomaç'a büyük tepki gösteriyor
BÖYLE ŞEY OLMAZ
Kulüpler Birliği Toplantısı'nda Samsunspor'un büyüklüğüne yakışmayan talihsiz bir konuşma yapan Başkan Hakkı Tomaç ve yönetimine tepkiler çığ gibi büyüyor. Transfer tahtasını kaldırabilmek için Bakan Demir ve Özak ile geçtiğimiz hafta Ankara'da görüşen Samsunspor Yönetim Kurulu, öncesinde katıldığı kulüpler birliği toplantısında Başkan Hakkı Tomaç'ın yaptığı, "Bizden futbolcu almayın. Transfer yapamayacağız. İki tane kalecim var. Birine diyorum ki 'gel anlaşalım', 'Teklifler var" diyor. Bir kaleciye kalırsam, ben ne yaparım. Sakatlanırsa, kaleye kim geçecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

BIRAKIN GİDİN
Kulüpler Birliği toplantısında yaptığı konuşmanın yerel gazetelerde haber olarak yayınlanmasının ardından Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, tepkilerini kendi taraftar sitelerine taşıdı. Samsunsporlu taraftarlar, Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç ve yönetiminin bu yaptığının 'kaş yaparken göz çıkartmak' olduğunu söylediler. Kırmızı-Beyazlı gönülden fanatikler, Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Tomaç'ın bu açıklamalarına bir anlam veremediklerini, hatta ve hatta eğer bu işi başaramayacaklarsa görevlerinden ayrılmalarını gerektiğine işaret ediyor. Bakalım Samsunspor yönetimi, bakalım bu tepkilere seyirci kalacak mı?

Kaynak: http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24903

Teşekkürler Denge Gazetesi...

red_white

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bir kez daha tesekkurler denge gazetesi ve diger gazetelerimiz dedigimiz gazeteler uyuyor mu?

34_55

sende olmasan biz samsunspor taraftarları ne yapardık nerede haber gazetesi, TEŞEKKÜRLER DENGE GAZETESİ SPOR MÜDÜRÜ.ÖZGÜR KALANBAK,TEŞEKKÜRLER DENGE GAZETESİ

Pergani 55

Hakkı Tomaç defol git lan istemiyoruz seni.ligden düsmek senin orada oturmandan daha hayırlıdır