Tomaç: Lütfen bizden futbolcu almayın!

Başlatan europe_55, 13 June 2009, 11:31:08

« önceki - sonraki »

sevdamsınsamsunspor

ya bu hakkı tomaç kendini ne zannediyo resmen samsunsporu küçültmüş adam yaa kardesim 2 kalecin varsa 1 giderse alt yapidan alirsin ne gereği var yalvarmanın zaten klubu büyük borclara sokanda hakkı tomaç şimdi vicdan azabı cekiyoo yazikya koskoca samsunsporu düşürdüğü hallere bak yaa

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ula baskanim pas pas ettin koca samsunsporumuzu.bu sozleri duymasaydık da kume dusseydik?

55.hakan

yuh be hakkı tomaç o transfer tahtası bir şekilde kalkacak transfer yapmasan bile kimle oynayacaksın 4 as futbolcunla zaten sözleşme yapmamışsın yerlerine genç takımdan mı adam alacaksın yalvarmakla olmaz bu iş bakanlarla boşa mı konuştun 

harbisamsunsporlu5517

13 June 2009, 12:35:09 #18 Son düzenlenme: 13 June 2009, 12:39:57 harbisamsunsporlu5517
allah belanızı versin koca samsunsporu un ufak ettiniz yazıklar olsun >:(

Tiryakiler55

böyle bi büyük nüfuslu $ehirin anca yüzde BELKI yirmisi takimin arkasinda olunca olacagi budur... helal olsun samsunluyum deyip istanbula u$aklik trabzona u$aklik yapanlara... utanin

Oflu

Dibe vurdugumuzun en büyük göstergesidir bu...

cezayir55

beşnumara

o transfer tahtasını hakkı p...nin kafasında kırmak lazım.ne tahtaymış bu yaaa.ne kadar karaktersizmişsiniz siz ne kadar onursuzmuşsunuz >:( >:(

55erhan55

gerçekten bu cümleler dibe vurduğumuzun resmidir yazıklar olsun böyle başkan zihniyetine düşersende adam gibi düşersin ona buna yalvarmanın ne alemi var

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Maddi yonden iflas etmekten koymadi bize,onur ayaklar altinda gurur iflas etti en sonunda?

kuzey55

ulann bu nasıl bir rezilliktir.nasıl bir yönetim anlyışıdır düştüğümüz duruma bakın.ALLAH BELANIZI VERSİB SİZİN...defolup gidin lann ordan.

HaSaNCaN

hakki tomac istifa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Kaya

hadi lan hakkı bu ne terbiyesizce bir davranış bırak git onurumuzla düşeriz biz sanki bu zaman kadar birilerinin yardımlarıyla buralara geldik terbiyesiz herif.......

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: iak5529 - 13 June 2009, 15:00:31
hadi lan hakkı bu ne terbiyesizce bir davranış bırak git onurumuzla düşeriz biz sanki bu zaman kadar birilerinin yardımlarıyla buralara geldik terbiyesiz herif.......

cem and naz55

ben böyle bir cümle söyledine inanmıyorum yada başka tarza çekilmiş olabilir diye düşünüyorum