2009-10 Sezonu Hazırlıkları

Başlatan Kodalak, 08 June 2009, 16:09:05

« önceki - sonraki »

Kodalak

Herşey kontrolümüz...
25 Haziran 2009 / 12:03
Herşey kontrolümüz altındaSamsunspor'u seven herkesin içini ferah tutmasını söyleyen Genel Sekreter Kosif, "Her şey bizim kontrolümüzde. Samsunspor yeni sezona güçlü ve eksiksiz bir şekilde başlayacaktır. Yönetsel manada gerekeni yapıyoruz" diye konuştu
HEDEFLERİMİZ VAR
Samsunspor Genel Sekreteri Tahsin Kosif, "Samsunspor'un yeni sezona eksiksiz bir şekilde başlayabilmesi noktasında yönetim olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiç kimse merak etmesin, her şey bizim kontrolümüzde" diye konuştu. Gerçekten çok büyük sıkıntılarla boğuştuklarını dile getiren Kosif, "Buna rağmen hiç bir zaman yılmadık. Hep Samsunspor'u nasıl yeni sezona daha iyi hazırlarız, nasıl daha güçlü bir takım oluştururuz hep bunun hesaplarını yapıyoruz" diye konuştu.

UMUTSUZLUĞA KAPILMADIK
Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmadıklarını da sözlerine ekleyen Kosif, "Yaşanan tüm belirsizlikler bir iki gün içinde netleşecek. İyi bir takımımız var. Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi yaparız. Bizim öncelikli hedefimiz transfer tahtasını kaldırmak. Bunun için yoğun bir mesai harcıyoruz. Olduki bunu başaramadık, hemen b planımızı uygulayacağız. Yani kısacası Samsunspor'un menfaatleri konusunda yönetim olarak hiç bir özveriden kaçırmayacağız. Bunun böyle bilinmesini istiyorum" dedi.

Kodalak

Kombineler hazırlanıyor
25 Haziran 2009 / 12:02
Kombineler hazırlanıyor Kırmızı-Beyazlı ekibin kombine biletleri satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Samsunsporlu taraftarların kombineleri heyecanla beklediği belirtildi
Samsunspor'un her sezon sevenlerine sunduğu ve büyük ilgi gösterilen kombine kartları yine hazırlanıyor. Maroton, kapalı ve VIP tribünleri için hazırlanan kombine biletlerin henüz fiyatları belirlenmedi. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta içinde kombineler Samsunsporlu taraftarlara sunulacak. Samsunspor Genel Sekreteri Tahsin Kosif, taraftarların kombineye ilgi göstermelerini istedi.

55.hakan

Alıntı yapılan: Kodalak - 25 June 2009, 12:16:40
TRANSFER İKNAYA KALDI
Samsunspor Klübu Başkanı Hakkı Tomaç, transfer tahtasını açtırabilmek için Kerem İnan, Sinan Demircioğlu ve Caner Altın'ı ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.

hayır kendileri için iyi olacaksa niye nazlanıyolar anlamıyorum  >:(

Hoca konusunda bilgi veren Tomaç, 4-5 isimle temasların sürdüğünü ancak kesin bir anlaşmaya varmadıklarını belirtti. Transfer tahtasını açmak için yoğun çaba harcayan ve bu konuda büyük yol alan Samsunsporlu Yöneticiler, alacakları nedeniyle fedarasyona basvuran kaleci Kerem İnan, Caner Altın ve Sinan Demircioğlu'nu ikna etmeye çalışıyor. Bu oyunculara alacaklarından vazgeçmelerini teklif etmediklerini dile getiren Klüp Başkanı Hakkı Tomaç, Kendileri bizlere transfer yapabilmemiz için onay verecekler, biz de onlara 10 ayda alacaklarını ödeyeceğiz. Bu öneri onlar için daha karlı. Çünkü normal şartlarda ödeme sırasının kendilerine gelmesini 2-3 yıl beklemeleri lazım. Ama bizim yaptığımız öneri sayesinde 10 ay içinde paralarını alacaklar. Yani, hiçbir kayıpları olmayacak dedi.  HABER Gazetesi 

Kodalak

Bursasporlu Yavuz'a...
25 Haziran 2009 / 12:04
Bursasporlu Yavuz'a teklif götürdülerSamsunspor'da kaleci arayışları hızlandı. Hasan Sönmez'i gözden çıkaran Kırmızı-Beyazlı ekip, Bursaspor'un ikinci kalecisi Yavuz Eraydın'a teklif götürdü. İkinci Başkan Erkut Tutu'nun görüştüğü genç kaleci, karar verme
ERKUT TUTU GÖRÜŞTÜ
Samsunspor'da Yavuz Eraydın sesleri. Kaleci Hasan Sönmez ile ekonomik anlamda bir türlü anlaşma sağlayamayan Kırmızı-Beyazlı ekibin Süper Lig takımlarından Bursasspor'un ikinci kalecisi Yavuz Eraydın ile temas halinde olduğu öğrenildi. İki gün önce TFF ile sorunları çözmek üzere İstanbul'a giden İkinci Başkan Erkut Tutu, burada Yeşil-Beyazlı oyuncu ile telefonda görüştü. Tutu, başarılı file bekçisine yeni sezonda kendisini Samsunspor'da görmek istediğini iletti.

TELEFONLA GÖRÜŞTÜK
Burasspor ile bu sezon sözleşmesi sona eren genç kaleci, karar vermek için Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu'dan süre istedi. Kendisine telefonla ulaştığımız Yavuz Eraydın, "Evet doğru Samsunsporla bir ön görüşme yaptım. Ancak henüz karar vermedim. Çünkü Bank Asya Birinci Ligi'nde ki tüm takımlarla görüşüyorum. Hedefi olan bir takımda olmak istiyorum. Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu da biliyorum. Hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu. Özgür KALANBAK

Kodalak

Can'a kapımız...
25 Haziran 2009 / 12:04
Can'a kapımız her zaman açık Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, Can Ulun'a kulübün kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi
Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, transferi yılan hikayesine dönen Can Ulun konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlı ekibin sol kanat oyuncusu Can ulun için Kulüp Başkanı Tomaç, "Her zaman kapımız Can Ulun'a açık. Takımımızın ikinci kaptanlığını yapmış iyi bir oyuncu. Gelip oynamak isterse Samsunspor yine Can'ın kendi takımıdır. Bu konuda bir sorunumuzun olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 June 2009, 12:21:19
bu futbolcular kaşınıyor belli.bunlara bir ton dayak atacaksın bak o zaman her şey düzelmiyormu? :D

bengülü

ziya doğan samsunspor bütçesine uymaz çok para ister .

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: bengülü - 25 June 2009, 13:16:37
ziya doğan samsunspor bütçesine uymaz çok para ister .
evet.bizde çok para olsa şu tahta belasından kurtulup transfer yapardık

JohnAbruzzi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 25 June 2009, 14:25:42
Ziya dogan mı Ohaaaa imkansız
zaten bizde haberi duyunca OOOHAAAA...dedik ama ziya doğan bize gelecek diye değil,istediği yüksek para ya dedik OOOHAAA...

veis

ziya dogan geçenlerde arnavutluk milli takımlar teknikdirektörlügünü kabul etmemişdi sanırım.kaldıki bizim teklifi kabul etse bile yinede yüksek maliyeti nedeniyle istemezdim.dag gibi borç varken hocaya bu kadar açılmak biraz sıkıntı olur dogrusu.

germencisse

ziya hoca gelse harika olur ama tabii yüksek maaliyeti karşılamak lazım..şöyle bir durum da var iyi bir hoca ona şüphe yok ancak samsunspora ne yapacak..ziya hoca gittiği takımlarda yaptığı transferler ve çıkardığı genç oyuncularla biliniyor samsunsporun zaten durumu ortada,inşallah hayırlısı olur..

Kaptan

Kamp 1 TEMMUZda başlıyor

AlıntıSamsunspor'un sezon öncesi ilk hazırlık kampının yeri değişti. Daha önce Ödemiş Prenses Otel olarak planan kamp yeri Bolu Gerede Esentepe Otel olarak yeniden belirlendi. Kırmızı beyazlılar 1 Temmuz günü karayoluyla Gerede'ye hareket edecek. Burada onbeş gün kalacak olan Samsunspor'un ikinci etap çalışma takvimi henüz belirlenmedi.

kaynak: Samsunspor.org

kaldı şurda üc-bej gün hala ne çoban belli nede koyun >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kaptan - 26 June 2009, 11:10:43
kaldı şurda üc-bej gün hala ne çoban belli nede koyun >:(
çoban bulamazsak eldeki koyunları da kurt kapacak...

veis