2009-10 Sezonu Hazırlıkları

Başlatan Kodalak, 08 June 2009, 16:09:05

« önceki - sonraki »

Kodalak

Kariyerli hocalarla görüşülüyor fakat çok para isteyenlerle değil uğur tütünekerin çok para istediğini söylemişlerdi...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 June 2009, 16:03:13
Kariyerli hocalarla görüşülüyor fakat çok para isteyenlerle değil uğur tütünekerin çok para istediğini söylemişlerdi...
uğur tütüneker ne zaman hocalıkta kariyer yapmış da çok para istiyormuş.zaten borç gırtlakta.

red_white

uğur tütüneker ne zaman hocalıkta kariyer yapmış da çok para istiyormuş.zaten borç gırtlakta.
[/quote]

Doğru diyosun

55Bafra55

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 22 June 2009, 16:53:06

Kasımpaşa Süper Lig'den düştüğünde Tütüneker görevdeydi.Sanırım ordan bir sempati topladı.

berusa55

AlıntıÖzkara mı Özyazanlar mı?

22 Haziran 2009 / 12:56

Kırmızı-Beyazlı ekibin uzun süredir temas halinde olduğu ancak isimleri kamuoyundan sır gibi saklanan teknik adamlar sonunda deşifre oldu. Samsunspor yönetiminin Hüsnü Özkara ve Turhan Özyazanlar arasında seçim yapacağı öğrenildi

DENGE FARKI
Samsunspor'un temas halinde olduğu ve isimleri sır gibi saklanan iki teknik adam belli oldu. Yönetim kurulu bir dönem Adanaspor'u çalıştıran Hüsnü Özkara ile Güngören Belediyespor'un ilk hocası olan Turhan Özyazanlar ile görüştüğü öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF) transfer tahtasını kaldırmak için yoğun mücadele veren Kırmızı-Beyazlı yönetim, eğer bunu başarabilirse Hüsnü Özkara ve Turhan Özyazanlar arasında bir seçim yapacak.

BU HAFTA NETLEŞECEK
Her iki teknik adamla da halen görüşmeler devam ediyor. Özkara ve Özyalanlar'dan bu hafta sonuna kadar müsade isteyen Samsunspor yönetimi, bu sorunu da kesinlikle ortadan kaldınmak istiyor. Bu konuda geceli gündüzlü çalışmalarına devam eden Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulunun, en geç çarşamba gününe kadar bu belirsizliğide çözüme kavuşturması bekleniyor. Taraftarlarda, özellikle hoca konusunda yaşanan bu sıkıntının bir an önce aydınlatılmasını istiyor.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25232

jean

isa turan olmasin adam gibi hoca lazim ondan oncede oyuncu alabilmek lazim

55.hakan

yarın belli olsun artık birşeyler düşmüş takımların hocasıyla ilgilenmek kulağa hoş gelmiyor hiç transfer konusu netleşse gelecek hoca da daha iyi olacak

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 22 June 2009, 23:41:19
yarın belli olsun artık birşeyler düşmüş takımların hocasıyla ilgilenmek kulağa hoş gelmiyor hiç transfer konusu netleşse gelecek hoca da daha iyi olacak
evet hakan doğrusun.alınacak hoca da biraz başarı kariyeri olması gerek.tahta da kırılsa,hoca işi kolay.haydi bakalım hayırlısı

carlsberg

isa hoca olcaaaak :-) yani antrenorde olsa gelcek yani tiyo saglam demistim...  ;D

Kodalak

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: carlsberg - 23 June 2009, 09:00:41
isa hoca olcaaaak :-) yani antrenorde olsa gelcek yani tiyo saglam demistim...  ;D
calsberg yanlış tiyo almışsın.asparagas yani.hani sen kesin isa hoca olacak diyordun.ama teknik direktör.neyse isa ahmet mehmet kim gelirse gelsin samsunsporumuz için hayırlı olur inşallah.zaten bugün yarın transfer tahtası işi belli olacak.benim tek düşüncem tahtanın kaldırılması.hoca kim olursa olsun fark etmez

carlsberg

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 23 June 2009, 09:09:22
calsberg yanlış tiyo almışsın.asparagas yani.hani sen kesin isa hoca olacak diyordun.ama teknik direktör.neyse isa ahmet mehmet kim gelirse gelsin samsunsporumuz için hayırlı olur inşallah.zaten bugün yarın transfer tahtası işi belli olacak.benim tek düşüncem tahtanın kaldırılması.hoca kim olursa olsun fark etmez
ben p.tesi gelip imza atcak diye tiyo aldim.ama t. direktor ama antrenor ole yuzde 100 demedim.ben hamza ve isa diye aldiydim isa ve turhanmis  ;D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: carlsberg - 23 June 2009, 09:39:08
ben p.tesi gelip imza atcak diye tiyo aldim.ama t. direktor ama antrenor ole yuzde 100 demedim.ben hamza ve isa diye aldiydim isa ve turhanmis  ;D

Burakcan geliyo mu?

34_55

sen güngörenspor gibi küçük, hedefi olmayan bir takımı küme düşür ondan sonra bizim çok değerli sözde futboldan anlayan bazı yöneticilerimizde gitsin bu adamı samsunsporumuzun başına getirsin vay anasını be ne hallere düşmüşüz yazıklar olsun sizin gibi kuş beyinli düşüncelere..

Ollivanders