2009-10 Sezonu Hazırlıkları

Başlatan Kodalak, 08 June 2009, 16:09:05

« önceki - sonraki »

veis

isa turan tamam da elim hamzasını napıcaz biz ya.kendi çocugumuz olsun bari.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 13 June 2009, 07:41:03
isa turan tamam da elin hamzasını napıcaz biz ya.kendi çocugumuz olsun bari.
aynen doğru abi.

selahattin55

Alıntı yapılan: veis - 13 June 2009, 07:41:03
isa turan tamam da elim hamzasını napıcaz biz ya.kendi çocugumuz olsun bari.

KİM GELİRSE GELSİN BU SENEDE BİZDEN BİŞEY OLMAZ.

kaan

Alıntı yapılan: selahattin55 - 13 June 2009, 16:37:19
KİM GELİRSE GELSİN BU SENEDE BİZDEN BİŞEY OLMAZ.
Transfer şart bi kaç temizlikte tabi...

Forza hayri dr hayri dön geri terketmedi sevdan bizi ;D ;D

safser

hayriyle takımın kondisiyonu olur en azından koşar takım :D

Ollivanders

Teknik direktor secmeyelım hakkı nasıl olsa bizi harcadı bıtırdı .

AntZ

Alıntı
HOCA İSTANBUL'DAN
Samsunspor yönetimi teknik direktör sorununu çözmek için yoğun çaba harcıyor
12 Haziran 2009 Cuma 15:57
Yönetim, bu zamana kadar Samsunlu olmayan birçok teknik adamla görüştü. İsmi büyük bir titizlikle saklanan ve geçen sezon Bank Asya 1. Ligi'nde takım çalıştıran bir hocayla anlaşma yapıldığı öğrenildi.

http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15586

Bu habere göre üç alternatif isim var, Uğur Tütüneker, Kadir Özcan ve Besim Durmuş... İşin içine biraz da mantık ekleyince Halk Gazetesi Besim Durmuş la anlaşılmış gibi yazmış sanki. Eğer doğruysa bu kadar rezilliğin içinde en azından bu çok güzel bir haber.

berusa55

Alıntı

Samsunspor´da çalışmak isterim
Hoca konusunu henüz netleştirmeyen Samsunspor yöneticilerinin Sakaryaspor'un eski teknik direktörü Engin İpekoğlu ile görüştüğü öğrenildi. Menajerinin Kırmızı-Beyazlılarla temasta olduğunu belirten İpekoğlu, "Her hoca, Samsunspor'da çalışmak ister" dedi

MENAJERİMLE GÖRÜŞTÜLER

Sözleşmesi biten Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile yeniden masaya oturmayan Samsunspor'da, teknik patronluk için Engin İpekoğlu ile görüşüldüğü öğrenildi. Kendisiyle direk temasa geçilmediğini ifade eden Teknik Direktör Engin İpekoğlu"Menajerimle görüştüler. Şu an net bir şey söylemek için erken. Ancak Samsunspor Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birisidir. Her teknik adam Samsunspor'da çalışmak ister. Umarım hayırlısı neyse o olur" diye konuştu.

ENGİN İPEKOĞLU KİMDİR?
7 Haziran 1961 İzmir doğumlu olan Engin İpekoğlu, Sakaryaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Çanakkale Dardanelspor ve Türkiye Milli Futbol Takımı´nın kaleciliğini yapmıştır. Milli futbol takımımızın deplasmanda oynadığı unutulmaz Doğu Almanya maçında kaleci Fatih Uraz´ın sakatlığı sebebiyle kaleye geçmiş ve kurtardığı penaltıyla maçın kahramanı olarak Milli Takım kalesinin değişmezi olmuştur. 2000 yılında Fenerbahçe´nin 3. kalecisiyken futbol kariyerine son verdi. Daha sonra, yardımcı antrenörlük yapan İpekoğlu Bursaspor, Karşıyaka ve Kocaelispor'dan sonra Sakaryaspor'da teknik direktörlük yaptı.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=26925

Kais

beşnumara

engin ipekoğlu kocaeliyi ligden düşürdü sonra 2.ligde sakaryanın başına geçti sakaryayı düşürdü şimdi sıra bizde öyle mi? kurbanlık koyun gibiyiz yaaa zaten düşeceğiz getirin ansını satayım getirin.enginin yapacağı işi samsun evladı yapamıyo değil mi? çünkü samsun evladı sizin bütün psliğinizi biliyo.söz geçiremiyosunuz değil mi?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu kadroya bir kac futbolcu daha katamazsak,hangi hoca gelire gelsin.ayni tas ayni hamam.yani kadro yeterli degil.yine sac bas yolariz bu yil da

selahattin55

hocadan önce takıma takviye şart.bu şekilde kim gelirse gelsin bir şeyi değiştiremez.

berusa55

AlıntıYÖNETİM PES ETMEYECEK
Futbolcu borçları yüzünden transfer yapamayan Samsunspor'un Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuru sonuçsuz kaldı
14 Haziran 2009 Pazar 15:35
Yönetim, işin peşini bırakmayacak

BAKANLA GÖRÜŞTÜLER
Cuma günü TFF Genel Kurulu'na katılmak üzere Ankara'ya giden Başkan Hakkı Tomaç, Genel sekreter Tahsin Kosif ve Altyapı Sorumlu Yönetici Ömer Çoruh, Samsun'a döndü. Yöneticiler, Spor'dan Sorumlu Devlet Bakanı Nafiz Özak, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in yanı sıra futsbol federasyonu yetkilileriyle birebir görüştüğü öğrenildi.

SONUÇ ALAMADIK
Görüşmelerle ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Tahsin Kosif, "Bakanlarımızla madi konuların aşılması ve projelerimize destek verilmesi konularını görüştük. Olumlu gelişmeler oldu. Bunun yanı sıra transferimize engel olan futbolcu borç tahtasının açılması için de girişimde bulunduk. Ancak sonuç alamadık. Biz yinede işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15617

Eyvah eyvah... Kapılar bir bir yüzümüze kapanıyor. Yok bakanımız varmış yok Özak'la görüşülmüş. Hepsi hikaye >:( Hakikaten bitiyoruz. :-[

erdem

Sadece Samsunspor

bu yönetim gitmeli gitmeli gitmeli, yaptıkları sadece yardım istemek hadi onu geçtim takımı küçük düşürerek yardım istenmez, fakir insanlarımızda para istiyor ama kendini ezdirmiyor çünkü onlarında bi gururları haysiyetleri var