Kurtlar Vadisi Bordo Mavi Balonlar

Başlatan Sadece Samsunspor, 30 May 2009, 11:03:56

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar bu hafta kvyi izleyenler bilir 61.bölüm ve dizinin 61.dksında bordo-mavi balonlar gökyüzüne çıktı, büyük ihtimal senaristlerden biri veya çekenlerden biri trabzonlu ve böyle bişe yapıldı. Kvyi çok büyük zevkle izliyordum ama onu görünce gerçekten soğudum diziden, en azındak kv sitesine yazılar yazmalıyız eleştirmeliyiz

Video:

Kurtlar Vadisi 61.dk 61 Show

Show Tv İletişim bölümü:
http://www.showtvnet.com/yardim/

Gereken eleştiriyi yapalım

kaptan 55

Oflu

Böyle sacmaliklari birakin lütfen!!!

ardam55

ewt bordo-mavı balonlar atıldı bende gordum,lütfen elestırı msjlarımızı atalım
Alıntı yapılan: Oflu - 30 May 2009, 11:56:49
Böyle sacmaliklari birakin lütfen!!!
bole sacmalık derken kardes neyı sacmalık o zman 55 bolumdede kırmızı beyaz balonlar atılsaydı

umuttekin55

ya dizinin yönetmeni filan trabzonludur_samsun lu biriside film çeksin samsun balonları bıraksın havaya 55.dk da_o zmn bişey dicekmiydiniz?

furkan88

showtvnin genel müdürü,trabzonsporun şimdiki yönetiminde olan saner ayar.büyük ihtimal bu ayarlamıştır.

umuttekin55

Alıntı yapılan: furkan88 - 30 May 2009, 12:57:12
showtvnin genel müdürü,trabzonsporun şimdiki yönetiminde olan saner ayar.büyük ihtimal bu ayarlamıştır.

Sercan

Alıntı yapılan: furkan88 - 30 May 2009, 12:57:12

iyide yapmış helal olsun adamlara her alanda duyuruyorlar.Bir de bizim üst düzey yöneticilerimize bakın bırakın kurtlar vadisinde balon uçurmayı yanından geçemezler...

Akyol

Valla helal olsun adamlara yine yapmışlar reklamlarını kızmaya gerek yok biz kızacaksak bu şehrin ve takımın başındakilere kızalım...

kaptan 55

birolkys

Arkadaşlar show tv genel müdürü saner ayar ts kulübü yöneticisidir.KV EKİBİ ONA YALAMALIK YAPMIŞ olay bu.

umuttekin55

ya arkadaş saçmalık derken isteyen istediğini yapar anlamında anlamında sölemiş galiba_ben öle anladım_ki isteyende istediğini yapar

kaptan 55

ben şunu anlamıyorum her ts ile ilgili bi başlık açıldığında hemen ts savunucuları çıkıyo üstelik bu sitede banamı öyle geliyor ben mi öyle anlıyorum ne güzel dikkatli bi arkadaşımız bi ayrıntı yakalamış açmış başlığı ee bizde ezeli rakibimize yapılan bu kıyağa tabiki tepkimizi dile getireceğiz ne var ki bunda gayet normal bu

umuttekin55

kardeşim tepki olcak tabiki ama görüyosun yönetmen filan ts liymiş yaptırmış

**KaR6**

ortada tepki gösterilecek değil, imrenilecek bi davranış var bana göre de.. hatta ben diziyi izlerken farkettim ve kıskandım.. tepki mesajı gönderilecekse show tv ye değil, bizi temsil eden vekillere başkanlara gönderilmeli ki bizim niye böyle bir lobimiz yok diye.. bize hakaret yok bişe yok, ne diye tepki göstereceğiz ki? kendi şehrimizin belediye başkanı bile bize sahip çıkmazken show tv nin sahip çıkmasını mı bekleyeceğiz?