Hakkı TOMAÇ : İşimiz çok zor

Başlatan ali ihsan, 27 May 2009, 14:26:41

« önceki - sonraki »

özkan

siizn gibi gazetenın allah belasuını versın..Bankasyada şans eseri kalan samsunspormuş..ulan sankı dusman takımdan bahsedıoynuz haysıyetsızler ..samsundakı yerel basına lkanet olsun bır ıkısıne degıl butun gazete ve butun yazarlara gun ısıgına hıcbsey cıkarmayan gazetcılere yazarlara gazetelere lanet olsun anti samsun medya..!!!

utanıyorum samsun dogumlu olmakdan..
gururum samsunsporumdan..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: özkan17 - 29 May 2009, 13:19:23
siizn gibi gazetenın allah belasuını versın..Bankasyada şans eseri kalan samsunspormuş..ulan sankı dusman takımdan bahsedıoynuz haysıyetsızler ..samsundakı yerel basına lkanet olsun bır ıkısıne degıl butun gazete ve butun yazarlara gun ısıgına hıcbsey cıkarmayan gazetcılere yazarlara gazetelere lanet olsun anti samsun medya..!!!

utanıyorum samsun dogumlu olmakdan..
gururum samsunsporumdan..

haklısın böyle yazılmaması gerekir ama yazdıklarıda doğru şimdi resmen şansa ligde kaldık yalan değil adana biraz oynasa düşmüştük

55.hakan

Yönetim Kurulu Ankara´da
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bugün makamında Samsunspor Yönetim Kurulu´nu ağırlayacak Samsunspor Yönetim Kurulu bugün saat 14.00´te Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir´i ziyaret edecek.Samsunspor  Başkanı Hakkı Tomaç, Mustafa Demir ile görüşmelerinde Samsunspor kulübüne ilişkin tüm sorunların ve taleplerin görüşülüp dile getirileceğini ifade etti. Hakkı Tomaç ayrıca iç transfere yönelik olarak ay sonu sözleşmesi bitecek olan Kenan, Can, Ömür, Serkan ve kaleci Hasan ile de cumartesi günü kulüp binasında görüşeceklerini söyledi. Tomaç, ayrıca kulübe ihtar çeken futbolcuların da paralarının ödendiğini söyledi

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=26433

ihtar çeken herkesin parası ödenmiş habere göre

Ollivanders

Fos haber oldugu yakında cıkar Gormedigimiz tablo sanki tomaca inancım yok !

ahk34

******* Hakkı..! Cuma günü nasılda beddua ettiriyorsun kendine yüzsüz adam basiretsiz karekter yoksunu oh beeee

özkan

ya yemin ederim adını sanını duymadıgımız adamlar bu klubun baskanı oldu ya yemın ederım kurtlar vadısıne ınanmaya baslıcam sımdı kafaytı sıyarcaz su takımı bu hale getrenler yhuzunden kurtlar vadısınde bırısı emır verırı bırısı bı kolutga baskan olurdu bu hakkı tomac mı kımse artık sokkt gorsem tanımam kım bu ya kım getrdı nası geldı neye gore kıme gore geldı neye guvenıpte geldı hadı geldı ne verdı bısey veremıyosan nıye gelıyosun ya kafyı sıyırcam valla sunlar yuzunden yoksa bu hakı tomac dalga motoruda samsun halkının cok sevdıgı yuzzzzzuf zzziyanın oyunumu? sen gec hakkıcıgım takımın basına ben sana otopark gelırı verecem senınde adın duyulur zarttı zurttumu ne anlamadımkı ya ..madem ole yusuf zıya sana seslenıyorum ben baskan olurum bu takıma emınım sednen cok para getırrım bu takıma hey allahım yaaa..ölüm sebebimiz samsunspor olacak yemin ediyorum yaa..ne kadar rahat sorumsuz bes parasız dunya yansa umrunda olmayan  adam varsa turkıyede hepsı samsunspora baskan oldu yaa ..krdesım bu genel kurul yapın la bı ayday olsun la bırtı ıbı oy oy ıslemı olsun la takımın adınıda sanınıda serefinide tek kelimeyle özür dıleyerek soluyorum s...niz lan samsunlu buyuklerr..allah belanızı versın cuma cuma  adama beddua ettıroynuz yaaa

kuzey55

sen orda olduğun sürece işimiz çok zor zoraki başkan...al saz arkadaşlarını da git.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: ahk34 - 29 May 2009, 15:30:32
******* Hakkı..! Cuma günü nasılda beddua ettiriyorsun kendine yüzsüz adam basiretsiz karekter yoksunu

Ollivanders

Gidene kal demeyiz
30 Mayıs 2009 / 12:30
Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç pazartesi günü sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelere başlayacaklarını ifade ederek, "Kendisini dev aynasında görüp takımda kalmak istemeyen olursa da bu oyuncularla yollarımızı hiç düşünmeden ayırırız" dedi
ISRAR YOK
Samsunspor Yönetim Kurulu sözleşmesi sona eren futbolcular kaleci Hasan Sönmez, Can Ulun, Kenan Yelek, Ömür Ejder ve Serkan Eyüpoğlu ile pazartesi günü Nuri Asan Tesisleri'nde bir görüşme yapacak. Yeni sezonda takımda kalıp kalmayacakları konusunda futbolcuların görüşlerine başvuracak Kırmızı-Beyazlı ekipte Başkan Hakkı Tomaç, kalmak isteyenler arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz takımdan ayrılmak isteyen futbolcularlada yollarını ayıracaklarını söyledi.

GEREKEN YAPILACAK
Kendisini dev aynasında görüp takımda kalmak istemeyen olursa da hiç ısrar etmeden bu oyuncularla yollarını ayıracaklarını üstüne basa basa söyleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Hakkı Tomaç, "Bizim amacımız mevcut kadromuzu muhafaza etmek. Bunun için yönetim olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Samsunspor'u yeni sezona en iyi şekilde hazırlamak. Şehrimizin önde gelenlerinden kulübümüze destek noktasında yardımlarını bekliyoruz" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24154

34_55

30 May 2009, 14:23:49 #54 Son düzenlenme: 30 May 2009, 19:30:44 samsuni
Bile bile lades

Ercüment Gül - HaberGazetesi

Samsunspor'da geçen sezon başı yapılan kongre sonrası son anda  kendisine yapılan ısrarların  ardından Sayın Fuat Köktaş başkan olmuştu.

Sayın Köktaş bu göreve geldiğinde Samsunspor'u eleştirmekten başka hiçbir katkıları olmayan yine malum kesimler arasında yine birçok dudak bükenler olmuştu. Üstüne üstlük Trabzon kökenli olması bile konu edilmişti.

Halbuki içinde Samsun sevgisi olan bu kişi kendi işlerini bir kenara bırakıp  kulübün tarihinin  belki de en zor anlarını yaşadığı ve liglerin başlamasına kısa bir süre kalan o dönemde yeniden bir takım yaratıp bunun beraberinde kangren olmuş birçok sorunu da  bir yoluna  koymayı başarmıştı. Bu yaptıkları öylesine küçümsenecek şeyler değildi.

Demek istediğim Başkan Köktaş Samsunspor'un Süper Lig'den düştükten sonra belki de en sorunlu lige başlayacağı  sezon yaptığı doğru seçimler ve kararların yanı sıra basına verdiği dürüst ve gerçekçi demeçlerle birçok zorluğun üstesinden gelmeyi  açıkçası başarmıştı.

Yine hatırlarsanız Başkan Köktaş göreve geldiğinde koyduğu hedefin ilk bölümünü  sezonun ilk yarısı biterken bile tutturmuştu.

Sonrasında sezonun ikinci dönemi başlamış, taşlar biraz daha yerine oturmuş ancak Başkan Fuat Köktaş bu takımın sorunlarını basınla sık sık paylaşarak şehirden desteğinin şart olduğunu anlatmaya çalışmıştı. Bu destek gelmeyince de kulübe zarar vermemek adına başkanlıktan istifa etmek zorunda kalmıştı. Amacı bu takımın geleceği adına söylediklerinin önemini vurgulamaktı. Çünkü futbolcu alacakları ödenmezse bu takımın dağılma tehlikesi vardı. Zira kendisinin de yaptığı karşılıksız katkılar artık  bir yere kadardı.

Ardından yapılan iki olağanüstü kongre sonrası Sayın Hakkı Tomaç kulübün  kendi deyimiyle kayyuma kalmaması için geçici bir yönetimle sezonu tamamlamak adına iş başına gelmişti.

Malumunuz bu geçici yönetim ve sonrasında lig tamamlanmış, yürekler ağızda Samsunspor son anda averajla kümede kalmıştı.

Şimdi bakıyorum geçici denen yönetim futbolcu alacakları konusunda para bulabilmek için  kapı kapı dolaşıyor. Kendilerinden bu konuda zaten tık yok. Görünüşte yönetimi de bırakmaya hiç niyetleri yok. Üstüne üstlük eski Başkan Köktaş bu takımı nerede bıraktıysa sorunlar da aynı yerde saymakta. Anlayacağınız başkaları parayı verecek, bunlar da bu takımı yönetecek görüntüsü devam ediyor. Zaten Samsunspor yönetiminin geçmiş 15 senesine bakıldığında çoğu para vermeden yöneticilik yapıp üstüne üstlük bir de bunun havasını cakasını satan hep aşağı yukarı aynı kişiler değil mi? Sorsan futbolu en iyi onlar bilir. Halbuki Samsunspor geçmiş yıllardan gelen 30 milyar TL'lik  borç batağında iken hep  onlar ve de onların kararları ve tercihleri yok muydu? Bu borcu herhalde ben yapmadım. 

Halen görevdeki bu yönetimin ifadesine göre  bu takımdan geçen sezondaki kadrosundan 4 ya da 5 futbolcu  parasızlık nedeni ile yolları ayrılacak. Anlayacağınız son anda kümede kalmış bu takımı yine gelecek sezon çok ama çok  daha zor günler bekliyor. Yani Samsunspor bu yönetimle bile bile ölüme gidiyor. Kendi ifadelerine göre de bu kulübe talipli yok mazeretiyle kongreye gitme niyetleri de yok.

Yani eski Başkan Fuat Köktaş'ın haykırışları, çırpınışları, anlatmak istedikleri hatta  istifası hep boşunaymış.

Şimdi ben size bundan sonra olacakları şimdiden söyleyeyim. Bu yönetim eldeki kalan futbolcu kadrosu ile sezona başlar. Haaa işler iyi giderse güzel ama üst üste  kötü sonuçlar alınırsa o zaman biz zaten  geçici yönetimiz deyip testi kırıldıktan sonra kongre kararı alırlar.

Sonuç olarak Samsunspor başkalarının  vereceği paraya umut bağlamış bu geçici yönetimiyle uçuruma doğru yol almakta. Bu takım dağılır ve sonrasında elde kalan kadroyla lige başlanırsa sonuç açıkçası hüsran olur. Buna  ise tek kelime ile bile bile lades derler.

celebi

gidene kal demeyecekmiş >:( >:( >:( >:(
ya sabıııııırrrrrrrrrr

sadece55

görende sanacakki elde yıldızlar topluluğu var.Senin şuan transfer yasağın var senin şuan su şişesini bile dışarı atma hakkın yok ama tabii ne olcak umrundamı ah ah

orhan

bu kulübün acil kongreye gitmesi lazım ve güçlü bir yönetimin oluşturulması gerekiyor.oda olmazsa kayyuma kalsın,ordu spor da kayyumda iken kurulmuştu ne oldu bizden çokmu kötü oldular ligi bizim üstümüzde bitirdiler.paradan ziyade işi bilen insanların ve dürüslüğünden kimsenin şüphesi olmayan insanların bir şekilde bulunup takımın yönetimine alınması gerekiyor.aksi takdirde bu kulüp eninde sonunda bu şekilde kapanır yada amatöre düşer yani bizimki acı çekerek ölmeye benziyor.Karşıyaspor 1 trilyon iki yüz milyara kurulmuş bir takım önümüzde bu şekilde bir çok örnek var anlayana.Lütfen kendisini yeterli hissetmeyen yönetimdeki abilerimiz istifa etsinler  ne olcaksa olsun artık acı çekmeye dayanamıyorum.

orhan

haber gazetesindeki ercüment gülün yazısınada aynen katılıyorum başlıkta olduğu gibi bile bile lades yapıyoruz.

55.hakan

Samsunspor'da iç transfer çözüldü
30 Mayıs 2009 / 18:34
Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Ankara'da ve Nuri Asan Spor Tesisleri'nde futbolcularla görüşerek iç transferlerde imzaların atalacağını bildirdi.
Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Pazartesi gün iç transferde son gün olması nedeni ile ay sonu sözleşmesi bitecek olan Can, Ömür,Ejder ve kaleci Hasan'ın menejeri ile dün Ankarada yapılan görüşmelerin ardından Nuri Asan Spor Tesisleri'nde Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç Serkan ve Kaptan Kenan ile görüştü.

Haberexen.com'a açıklama yapan Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç:" Geçtiğimiz dönem Samsusnpor kadrosunda olan Veysel, Gökhan ve Volkan hariç tüm futbolcularımız ile anlaşmaya vardık. Diğer futbolcularımızın hepsi önümüzde ki sezonda Kırmızı -Beyaz forma altında oynayacaklar.Can, Ömür,Ejder, kaleci Hasan, Serkan ve Kaptan Kenan ile Pazartesi gün kulüp binamızda imzaları atacağız. Şimdi önümüzde ki hedef Futbol Federasyonuna alacakları için başvurmuş olan futbolcularımızın alacaklarını yatırmak. Buda hesabı yapılmış bir para ve sorun yaşanmayacak. Elimizde ki bu kadro geçtiğimiz sezon müspet bazı başarılara imza atmış bir kadrodur. Tek yapmamız gereken bu başarıları sezona yayabilmek" şeklinde konuştu.

İdari bir yapılanma içine girildiğinide anlatan Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Kulüp müdürlüğüne Emekli Albay Metin Koçer'i getirdiklerini ifade etti.

Tomaç:" Personel maaşları ile ilgili çalışma yapmaktayız. Bunun yanında İdari ve personel yapılanması içinede giriyoruz. İç güvenliğimiz yenilenecek. Anlaştığımız bir güvenlik firması ile tesislerimizin ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin, Samsunspor'a kaynak sağlanması için İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde hayata geçireceği ücretli parklerda ki güvenliğini sağlayacağız" dedi.

sadece veysel volkan ve gökhan'la anlaşılamamış.ayrıca şu otopark sistemi faaliyete geçiyor galiba dediğine göre