Hakkı TOMAÇ : İşimiz çok zor

Başlatan ali ihsan, 27 May 2009, 14:26:41

« önceki - sonraki »

pitbul055

bedavaya başkanlık yapıyor çakal.defol git laaaaaannnnnnnn.yaşıtların camide namaz kılıyo,kaybol git.senin yaptığın başkanlığı yoldan geçen adamda yapar.çakallar maksat takımı kayyuma düşürmeyip pislikleri örtpas etmek..

Nuri Asan

sezonu başlamadan bitirmiş kafasında bu herif.buca bile 10 trilyon bütçe ile giriyor lige.tomaç orada oturduğu sürece zaten bir şey olmayacaktı insansan istifa et hakkı tomaç.umarım birilerinin aklına şu takım gelir iş işten geçmeden.Allah korusun Bafralara,Çarşambalara yolumuz düşerse siz düşünün gerisini.bir kez daha yzynin ve yerel medyanın ne olduğu kanıtlanmış oldu teşekkürler yanıltmadığınız için!

merkez

Öyle veya böyle, günahıyla sevabıyla lig bitti.Vicdanlarımızda bu takım küme düşse de statü gereği ligde kaldık ne acı ki.

Geldiğimiz bu noktada geçmişteki tecrübelerimizden yola çıkarak bundan sonra bizi nelerin beklediğini az çok kestirebiliyoruz.

Bu takım bu kadar sıkıntı içindeyken bile geçen sene bize en çok faydası dokunan oyuncularla bırakın anlaşmayı,onların telefonlarına dahi çıkmaktan imtina eden bir yönetim kabul edilemezdir.

Can,Volkan,Hasan bu adamlar elden giderse bunun hesabını veremezsin Sn.Tomaç...

Oradaysan çözüm üreteceksin,hayıflanmayla yakınmayla geçecek anımız yok.Bu takım önümüzdeki sezon bırakın Süper Lige çıkmayı küme düşecek takımların en başında geliyor şu haliyle.

Başkan olarak birşey üretemiyorsanız bari ilişkileri üst seviyede tutmayı başarın,sözleşmesi biten oyunculara,şu an imkan oluşturmaya çalışıyoruz çok kıza zamanda gerekenler yapılacaktır,biz sizi önümüzdeki sezon kadroda görmek istiyoruz yalnız biraz sabredin bu takım sizi mağdur etmeyecektir demek çok mu zor ?

Bu adamlar paradan çok şu an kendileriyle ilgilenilmediğinden yakınıyorlar,bu nasıl anlayıştır nasıl yöneticiliktir anlamak mümkün değil.Bunun parayla pulla filan izahı yapılamaz !Transfer tahtan kapalı,zaten yeni transfer yapamayacaksın,bu adamlar giderse çıkar sen oynarsın Sn Tomaç...

Bu satırları okuduğunuzu,ya da okuyanların size söyleyeceğini ümit ediyor,yapılması gerekenleri en kısa zamanda yapmadığınız takdirde,sizin gibi parasız pulsuz ama yürekleriyle bu kulübün idaresini almayı göze almış insanların en kısa zamanda sizi oradan indireceğini bilmenizi istiyorum.

Baskent_Samsunspor

Kadir ÇELEBİ

Geldiği günde Samsunsporumuza faydalı olmayacağını düşünüyordum bugün daha fazla zarar vermeden gitmesi gerektiğini düşünüyorum biz taraftar olarak takımda durmasını istediğimiz futbolcularımıza sitemizden cağrı yapsak sizin Samsunspor makamında yaptığınız daha dogrusu yapmadığınız icraatlarınızdan daha faydalı oluruz Sayın Tomaç ivedilikle kongre kararı almalısınız..

ali ihsan

AlıntıHayati Ergür istifa etti
28 Mayıs 2009 / 11:58
İşlerinin yoğunluğunu bahane eden Yönetim Kurul Üyesi Hayati Ergür görevinden istifa ettiğini açıkladı
Samsunspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Futbol Şube Sorumluluğu görevinden istifa eden Cevat Öncü den sonra dün de Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Ergür istifa etti. İşlerinin yoğunluğunu bahane eden Ergür, istifasını hem yazılı hemde sözlü olarak yönetim kuruluna iletti. Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, Yönetim Kurulu Üyesi Ergür'ün istifasını yönetim kurulunda karara bağlayacaklarını ifade etti.

Zaten bir avuç yönetici vardı onlarda istifa etti.Geriye kim kaldı merak ediyorum ...

sadece55

istifalar iyidir hepsinin gitmesi için

pitbul055

hakkı tomaç istifaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cem and naz55

federasyonla yapılan görüşmelerde olumlu sonuç çıkmamış şu anda transfer hayal..

kuzey55

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 28 May 2009, 18:30:53
federasyonla yapılan görüşmelerde olumlu sonuç çıkmamış şu anda transfer hayal..

bu basiretsiz adamların bu işi becereceğini zaten düşünmüyodum.diytarbakır kocaeli ve malatya nasıl transfer yaptıysa bizde yapmalıyız.

Ollivanders

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 28 May 2009, 18:30:53

birsey cıksa sasırırsım zaten ben boyle bir sey gormedim artık benım umıtlerim tukendi birsey olursa  ınanmam bu saatten sonra sana kolay gelsin sayın tomac!!!!!

Kais

ya transfer hayal ama veysel gitti.volkan gitti gidecek.böyle sürerse herkez gitcek. gene bize hüsran..si..min dünyasıııı >:(

Sadece Samsunspor

AlıntıSayı artıyor sıkıntı büyüyor

29 Mayıs 2009 / 11:39

Paralarını alamadıkları için federasyona başvuran oyuncuların sayısında her geçen gün artış gözleniyor. Bu durum ise Samsunspor'un işini zorlaştırıyor

PARA PARA PARA
Samsunspor'da para sıkıntısı artarak devam ediyor. Kırmızı- Beyazlı ekipte oyuncuların alacaklarının ödenememesi sorunu her geçen gün büyüyor. Samsunspor'da alacaklarını tahsil edemedikleri için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK)'na başvuran oyuncuların sayısı her geçen gün artıyor.

SAYI KATLANIYOR
Bu zamana kadar Sefa Aksoy, Volkan Çekiç, Burhan Coşkun, Murat Yıldırım, Veysel Aksu, Ömür Ejder, Gökhan Kolomoç ve Turgay Gölbaşı, TFF'nin yolunu tutmuştu. Samsunspor'da 8 futbolcu Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaat ederken, kaleci Hasan Sönmez ile birlikte bir iki futbolcunun daha başvuru için hazırlık yaptığı öğrenildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24067

AlıntıÇember daralıyor

29 Mayıs 2009 / 11:38

Sıkıntılı günler yaşayan Samsunspor, geleceğe yönelik somut bir adım atmış değil.
31 Mayıs itibariyle sözleşmesi sona erecek futbolcularla henüz bir anlaşma sağlanamaması ise camiada büyük tedirginlik yaratıyor

TARAFTARLAR ENDİŞELİ
Bank Asya Birinci Lig'de şans eseri kalan Samsunspor'da gelecek sezonla ile ilgili somut bir adımın atılmaması camiada büyük tedirginlik yaratıyor. Öte yandan 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek futbolcularla ise resmi anlamda henüz bir anlaşma sağlanamaması ve yaşanan parasızlık çemberin daralmasına yol açıyor. Taraftarlar, takımın gelecek sezon lige katılıp katılmayacağı konusunda endişeli.

NEREYE KADAR BEKLENECEK
Zamanın giderek azalmasına karşın Samsunspor'da şu ana dek hiçbir gelişme yaşanmadı. Hummalı bir şekilde kaynak bulmak için çaba sarfeden Kırmızı-Beyazlı yönetimi önümüzdeki günlerde kritik bir süreç bekliyor. Diğer taraftan 31 Mayıs'ta sözleşmesi bitecek oyunculara ciddi anlamda transfer teklifleri yağıyor. Samsunspor'un durumunun ne olacağı ise kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24065

Ollivanders

Cekilecegiz sanırım ligden hakkı tomacın en buyuk stratejisi elinden geleni bu!!

yaman55

keşke düşseymişiz bu sene ligde rezil bir kadroyla sonuncu olarak düşeriz