Hakkı TOMAÇ : İşimiz çok zor

Başlatan ali ihsan, 27 May 2009, 14:26:41

« önceki - sonraki »

ali ihsan

27 May 2009, 14:26:41 Son düzenlenme: 27 May 2009, 14:34:30 aliihsan55
AlıntıSamsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yazarımız Ercüment Gül´e takımdaki son durum hakkında bilgi verdi. Başkan Tomaç, "Eldeki kadrodan birkaç futbolcu daha gidebilir. Bu durumda işimiz çok zor" dedi.Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yazarımız Ercüment Gül´e Kırmızı-Beyazlılardaki son gelişmeleri anlattı. Samsunspor yönetiminin, eldeki futbolcu kadrosunu, yine eldeki imkanlar çerçevesinde muhafaza etmenin yollarını aradığını ifade eden Başkan Tomaç, "Bu arayış, haziran ayı başında hemen hemen belli olacaktır. Dediğim gibi şu an çalışmalar devam ettiğinden dolayı hangi futbolcu kalacak, ya da hangi futbolcu ile yollarımız ayrılacak bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil" dedi.

HER TÜRLÜ SONUCA HAZIR OLUN
Mevcut futbolcu kadrosunun geçen sezon istikrarsız bir görüntü sergilediğini hatırlatan Başkan Hakkı Tomaç, "Yani demek istediğim bu futbolcu kadrosu ile gelecek sezon ligde nasıl bir sonuç alınır bunu hiç kimse şimdiden bilemez. Daha da açık konuşmak gerekirse bu kadro ile gelecek sezon her sonuca şimdiden hazır olmak gerekir. Çünkü kulübün imkanları neyse bizde bu imkanları kullanarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle de Samsun ve Samsunlular, gelecek sezon için Samsunspor´dan beklentilerini şimdiden her türlü sonuca göre hazırlamak zorundadır" diye konuştu.

ARTIK KONUŞMASINLAR
"Bu şehir bu takıma ne veriyorsa, bu takım da o kadarını ligde başaracaktır" diyen Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, "Samsunspor´a hiçbir katkı ya da destek vermeden bol bol fikir üretip akıl verenlerin, ayrıca maçlarına bile gelmeyenlerin artık konuşmamaları, susmaları gerekir diye düşünüyorum. Bilindiği gibi bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçmişteki futbolcu alacakları nedeni ile futbolcu transferi yasağımız bulunmaktadır. Ayrıca eldeki kadrodan ne kadar futbolcu kaybımız olacak o da şimdilik netleşmiş durumda değildir. Bu tabloda gelecek sezon işimiz elbette çok kolay olmayacaktır" dedi.

RESMİ TEKLİF GELMEDİ
Mevcut futbolculara şimdiye kadar başka kulüplerden resmi olarak bir transfer teklifi gelmediğini vurgulayan Tomaç, "Ancak bilindiği gibi Veysel ile yollarımız ayrılmış, bunun dışında bir kaç futbolcu ile de yollarımız ayrılabilir. Zira kulübün içindeki parasal kriz bunları da maalesef beraberinde getirmesi kaçınılmaz görünüyor" ifadelerini kullandı.

UFUKTA KONGRE GÖRÜNMÜYOR
Samsunspor´un kurtuluşunun tüm şehir halkının desteği ile mümkün olacağının altını çizen Hakkı Tomaç, "Bu umutsuz tablo ve anlattıklarım karşısında şehir hala sesini çıkarmıyorsa o zaman dediğim gibi bu takımın alacağı her türlü sonuca da hazır olacaklardır. Samsunspor kongresi konusunda henüz bir hazırlığımız yok. Dediğim gibi şu an eldeki futbolcu kadrosunun korunması adına yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bu nedenle de şu anki yönetim gittiği yere kadar gidecektir"  diye konuştu.

ŞU AN TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI YOK
Teknik direktör konusunda şu an bir çalışmalarının bulunmadığını dile getiren Kırmızı-Beyazlı kulübün patronu Tomaç, "Sanırım bu ay sonunda futbolcularla görüşmelerimiz tamamlanıp eldeki kalan kadroyu belirledikten sonra şartlar ne gösteriyorsa ona göre bir teknik adam arayışımız başlayacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Madem öyle sen işe yarıyorsun sayın Tomaç ?

Küme  düşmeye hazır olun  diyor açık açık .... >:(

atakan

allahım sabır ver.adam bostan korkuluğu ya.

harbisamsunsporlu5517

la havle yuru gıt ozmn senın yaptıgını bende yaparım enazından olumlu konuşurdum utanmadan herturlu sonuca hazırlıklı olun diyor

kuzey55

yahu hem işimiz zor elimizden bişey gelmiyor diyosunuz hemde ufukta kongre yok.bu nasıl mantıktır.bu sorunlara çözüm bulamayacksan ne işe yararsın neden durursun orda.oturduğum yerden yardım edin demeyei.gazetelere işimi zor demeyi burdaki herkes pekala yapabilir.proje üret destek bul.yoksa defol git...bi ayağın mezarda hala uğraşıyosunuz yetmedimi yedikleriniz.

berusa55

Bütün haberlerin balon olduğunu, yok hoca arayışı, yok belediye desteği otoparklar falan  şimdi daha iyi anlıyoruz. Bu adam bizi felakete götürüyor adım adım orda durdukça!

King Of The North

Şehir ne verecek hiçbirşey vermiyor,soyut kavramlardan somut adımlara geçemedik bir türlü.Seneye daha beterlerine hazır olalım,belki son haftaya kalmadan fişimiz çekilir.Ne olacaksa olsun artık.

AntZ

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 27 May 2009, 14:26:41
Madem öyle sen işe yarıyorsun sayın Tomaç ?

Sn. Tomaç paranız olmayabilir ama bu koltuğa oturan birisinde en azından iş bitiricilik olur, beceri olur, birşeyler yapacağına inanır gelir. Hasbi Ağayı, İsmail Başkanı saymıyorum bile, Fuat Köktaşın da parası yoktu ama tek kalemde 3 iş adamından 1,5 milyon para topladı, sevgi noktasıdır, kampanyalardır birşeyler üretmeye çözüm getirmeye çalıştı. Beceremeyeceğinize inanıyorsanız neden bekliyorsunuz o koltukta? Ben olmasam kulüp kapanacak diyorsunuz her fırsatta. Pek güvenmesemde en azından geçen günlerde adaylığını açıklayan Erol Öz gelsin bari, en azından cesareti var... Sizin gibilerin yüzünden korkaklık bizimde genlerimize işleyecek, bu sözlerden sonra gerçekten korkmaya başladım  >:(

Baskent_Samsunspor

tamam o zaman futbolcuları satın gitsin karın tokluğuna oynayacak oyuncu varsa oynasın

süper gençleri kadroya kat sonunda zaten

her sonuca katlanırız ama çıkıp gazetelere zavallılık yapma

halen futbolcumu bulamıyorsun samsunspor bizden 15 adam çıkar oynar takımı adına para almadan dahada fazla konuşup milleti çileden çıkarma

ali ihsan

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 May 2009, 14:47:38
Sn. Tomaç paranız olmayabilir ama bu koltuğa oturan birisinde en azından iş bitiricilik olur, beceri olur, birşeyler yapacağına inanır gelir. Hasbi Ağayı, İsmail Başkanı saymıyorum bile, Fuat Köktaşın da parası yoktu ama tek kalemde 3 iş adamından 1,5 milyon para topladı, sevgi noktasıdır, kampanyalardır birşeyler üretmeye çözüm getirmeye çalıştı. Beceremeyeceğinize inanıyorsanız neden bekliyorsunuz o koltukta? Ben olmasam kulüp kapanacak diyorsunuz her fırsatta. Pek güvenmesemde en azından geçen günlerde adaylığını açıklayan Erol Öz gelsin bari, en azından cesareti var... Sizin gibilerin yüzünden korkaklık bizimde genlerimize işleyecek, bu sözlerden sonra gerçekten korkmaya başladım  >:(

Bende ona deli oluyorum zaten Ant55 .Sanki zorla getirdik adamı,madem yapacağın bir şey yok yolun açık olsun,bırak git. >:(

Tufan

adam resmen seneye düşebiliriz demiş yeter artık basn gidin koltukta oturup başkanlık olmuyor.....

kuzey55

hem  bişey yapamıyorum diyo hemde bırakmam kongre falan yok.çaldıkları ortaya çıkacakya yemiyo bazılarının...çaldıkları paraları çocukları istanbul takımlarının kongre üyeliği aidatı olarak veriyo...basiretsizsiniz bırakın gidin.sonucta küme düşeceğiz ha sizinle ha sizsiz ne farkeder.

ali ihsan

Neyse iyice sinir oldum zaten.Şimdi Çarşamba maçına gidiyorum,bari yüzümüz orda gülsün .

King Of The North

İyi gene en azından açık konuşmuş,hazır olun sakarya gibi olacağız demek istedi,ilk devreden havlu atacağız anlaşılan.

Ollivanders

Birakibn artık bu işleri ya kac senedir aynı acıklamalar aynı son siz gecmisten ders cıkarmak nedir bilmiyorsunuz? Orda oturuyorsan belli bir vasfın oldugundandır. Ama goruyoruzki baskan olmak adına hic birsey yok sende sayın tomaç. Bu tarz acıklamaları oraya kimi koysan yapar. Destekti , projeydi  ne oldu simdi? Hepsi buhar oldu uctu gitti .Bu işi yapamayacakanız oturmayın o koltukta... Samsunspor da her yonetim  samsunsporun onunu acmak icin kongreye gidiyorum dedi. Ama bakıyoruzda senin varlgin Hic birseyi degistirmiyor.etkisiz eleman misali.Orda olmasanızda bundan kotusu olamazdı zaten. Her turlu sonuca hazır olun derken Kume dusmeye hazır ol deseydin daha iyiydi.Cunku bundan sonra artık bızım ne superlig nede playoffa inancımız kaldı .Baslamadan ligi bitirttiniz bize yazıklar olsun

Kürsat Berrak

Kardesim koltukdanda vazgecmiyorsun...Ortaya bir degerde koymuyorsun...