Coşkundere ile Yollar Ayrıldı

Başlatan bengülü, 26 May 2009, 13:14:55

« önceki - sonraki »

bengülü

26 May 2009, 13:14:55 Son düzenlenme: 27 May 2009, 02:55:18 bengülü

Samsunspor ile Teknik Direktör Ercüment Coşkundere'nin yolları ayrıldı. Yönetim Kurulunun, yeni sezona yeni bir teknik adamla başlayacağı öğrenildi

VE BEKLENEN GERÇEKLEŞTİ
Samsunspor yönetimi Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile yollarını ayırdı. Yeni sezonda yeni bir isimle çalışma kararı alan Kırmızı-Beyazlı ekip, önümüzdeki hafta içinde teknik adam arayışına girmeye hazırlanıyor. Bir haftadan bu yana bu konu üzerinde toplantı üstüne toplantı yapan Kırmızı-Beyazlı yönetimin nihai kararı Coşkundere ile yolların ayrılması oldu.

ÇINAR SESLERİ
Marmaris Belediyespor ile sözleşmesi sona eren Samsunlu Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar'ın ismi şu anda tesislerde kulaktan kulağa dolaşıyor. Yönetim Kurulu'nun bu sorunuda en kısa sürede çözmesi bekleniyor. Öte yandan Hakkı Tomaç ve yönetim kurulu dün akşam olağan haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kulübün ekonomik durumu masaya yatırıldı.

www.dengegazetesi.com.tr

yaman55

kaptan 55

benim duyduğuma göre yeni hoca İSA TURAN

kayacan

Karşıyakanın teknikdirektörü Reha Kapsal ile anlaşılmasını temenni ediyorum.Yönetim ne yapıp ne edip bu adamı getirmelidir.Futbol takımına nasıl disiplin getirilir bu adam herkese gösterir.

kuzey55

reha kapsal gelir mi bilmem ama o veya onun gibi bir hoca lazım bize.çok iyi bir teknik adam bence...ercüment hocanın da yolu açık olsun...

kayacan

Bu İsa Turan 3. lig ekiplerinden Lüleburgazsporun teknikdirektörü olanmı? Hiç yakışıyormu Samsunspora?

ali ihsan

Hayırlısı olsun,olması gereken buydu.Ercüment Coşkundere'ye bundan sonrası için başarılar.

M.Ali Çınar ile 5 te 0 çektiğimiz sezonu unutmadım,umarım onunla anlaşmazlar.

İllaki Samsun'lu hoca olsun diyorlarsa Kasımpaşa'yı Süper Lige çıkaran Besim Durmuş olabilir.Kasımpaşa Nurullah Sağlam ile anlaşmış zaten.Besim hoca şu an boşta.

mehmet yılmaz

Kasımpaşa'yı zaten sevmezdim, bir de tutmuşlar sanki çok marifetmiş gibi Nurullah Sağlam ile anlaşmışlar. Besim Hoca'ya büyük bir hakarettir bu, keşke çıkarmasaydı Süper Lige.

Bence de Besim Durmuş, Samsunlu adaylar içinde en layık olanıdır ama kendisi kabul eder mi bilmem.

Ollivanders

Hayırlısı olsun ...suan icin bence en iyi aday besim durmus hic zaman kaybetmeden teknik direktoru getrimek lazım...Reha kapsal olsa muhtesem olur ama işte durum ortada  :-[

kuzey55

reha kapsalın sözleşmesindejki bir maddeden dolayı süper lige çıkamdıgı takdirde serbest kaldığını duydum.ama bu maddi krizde çok zor onu getirmemiz..

Kodalak

Reha Kapsal olabilir,Coşkun Demirbakan da ama M.Ali Çınar olmasın boşuna vakit kaybetmeyelim

gnc bengülü

reha kapsal veya besim durmuş olabilir.ikiside geçen sezon genç oyunculara şans vermişti.bizdede yeterince genç oyuncu var.

CurvaSudSamsunspor

Besim Durmuş veya Reha Kapsal olabilir ...İnşallah bizim için HAYIRLI BİR SEZON OLUR...

Oflu

Samsuni abime katiliyorum, bencede Besim Durmusun gelmesi iyi olur!

Baskent_Samsunspor

besim durmuş en ideal t.direktördür başka isim aramaya gerek yok